Chabarovsk – Novosibirsk 0:3 (kon.) | Vladivostok – Novokuzněck 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 1:2 (1:2 po s.n.)
Ufa – Toljatti 5:1 (kon.) | Jaroslavl – Jekatěrinburg 7:4 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 0:2 (kon.)
Čerepovec – Záhřeb 4:0 (kon.) | Jokerit – Omsk 2:3 (po pr.) | Petrohrad – Barys 5:1 (kon.)
Soči – Chanty-Mansijsk 5:1 (kon.)
po s.n. (1:2)
Metallurg Magnitogorsk
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)
Ak Bars Kazaň
Čtvrtek 19.11.2015, 15:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    AK BARS KAZAŇ
    Úřadující vicemistr vstoupil do nové sezóny rovněž špatně, a výkony Kazaně nebyly přesvědčivé. V posledních zápasech se však Barsu daří, a nachází se už na páté příčce Východní konference. Na svého dnešního soupeře ztrácí pouhé čtyři body, tudíž by se body týmu trenéra Biljaletdinova hodily. Pro Kazaň se bude jednat již o třetí zápas na hřišti soupeře. Nejprve se Bars představil na ledě Čeljabinsku, kde se mohl radovat z těsné výhry 2:1. V posledním zápase se však Kazani příliš nedařilo, a s Nižněkamskem prohrála na samostatné nájezdy.
     
    METALLURG MAGNITOGORSK
    Metallurg nezažil povedený vstup do nové sezóny, a vše vyvrcholilo odvoláních trenéra Keenana. Na jeho pozici ho nahradil Ilja Vorobjov, a tým začal šlapat. Momentálně se nachází již na druhé pozici Východní konference se ziskem 53 bodů. Na vedoucí Sibir ztrácí pouhé čtyři body. V posledních zápasech se Metallurg představil dvakrát v domácím prostředí. Nejprve se Magnitogorsk střetl s nejlepším týmem celé KHL! Metallurg však Lokomotiv Jaroslavl dokázal porazit 4:1! V posledním zápase to již tak přesvědčivý výkon nebyl, a svěřenci trenéra Vorobjova mohli být rádi za hubenou výhru 3:2! Do dnešního zápasu však vstupuje Metallurg v pozici favorita!
     
    Příjemné čtvrteční odpoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu celkem deset zápasů. My se společně zaměříme na souboj Metallurgu Magnitogorsk s Ak Bars Kazaň. Úvodní vhazování je naplánováno v 15:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Birjukov, Antipin, Lee, Batyršin, Těreščenko, Chabarov, Bereglazov – Wolski, Mozjakin (C), Kovář – Zaripov (A), Filippi, Osala – Platonov, Kaletnik, Timkin – Železkov, Charytinskij, Potěchin – Kosov

    Ak Bars Kazaň: Garipov (Rynnas) – Bělov, Jarullin, Rylov, Zacharčuk, Kornějev, Ďaloga – Čibisov, Tkačjov, Lukojanov (A) – Obuchov, Möller, Azevedo – Gluchov, Varnakov (A), Malychin – Tokranov, Svitov (C), Archipov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:11
    Úvodní vhazování dnešního zápasu Jan Kovář prohrál, což znamená, že je u kotouče hostující Kazaň, která míří do svého úvodního útoku.
     
    00:54
    První útok domácího celku však velmi rychle odpověděl, a symapticky kombinoval v útočném pásmu. Velmi produktivní dvojice Mozjakin – Kovář se však do zakončení nedostala.
     
    01:19
    Na druhé straně to udělal moc pěkně Justin Azevedo, který obkroužil na modré čáře obránce Birjukova, a rázem se ocitl osamocený na pravé straně. Jeho ránu však Košečkin kryl!
     
    01:50
    Möller se pokoušel něco kloudného vymyslet za brankou domácích, švédský útočník však o kotouč přišel, a dopředu míří Metallurg!
     
    02:25
    Andrej Čibisov dojel nahození Bělova v pravé rohu. Velmi rychle k němu však přispěchal obránce Těreščenko, který jeho další postup zastavil.
     
    02:51
    Obránce Batyršin raději zavezl kotouč za vlastní branku, a počkal na vystřídání spoluhráčů. Jeho následná rozehrávka však skončila na zakázaném uvolnění.
     
    03:29
    Kazaň je zatím velmi nebezpečná! Za brankou zapracoval Alexander Svitov, který před brankou našel volného Tokranova. Jeho pohotovou střelu však Košečkin dokázal zlikvidovat!
     
    04:08
    Aktivní Kazaň se opět dostala do kombinace v útočném pásmu. Následně však skvěle napadala dvojice Antipin – Birjukov, která hosty o kotouč obrala.
     
    04:34
    Sergej Mozjakin dostal na levé straně v útočném pásmu chvilku prostoru, a hned hledal přihrávkou před brankou Jana Kováře. Českému útočníkovi však kotouč hůl přeskočil!
     
    05:14
    Oskar Osala si dojel vlastní nahození v útočném písmu, následně poslal kotouč na modrou, odkud vypálil Batyršin. Garipov jeho střelu vyrazil pouze k fisnkému útočníkovi, který nemířil špatně, nicméně Garipov opět zasáhl!
     
    05:57
    Kazani se v posledních minutách příliš nedaří rozehrávka, a aktivnější je Metallurg. Tentokrát dostal na levé straně prostor Alexen Bereglazov, který hned vyslal nebezpečnou ránu, tu však Garipov kryl!
     
    06:21
    Ve vlastním pásmu zazmatkoval hostující Svitov, kterému utekl kotouč za sebe. Do prostoru si najel Charytinskij, jehož dělovka letěla mimo branku!
     
    06:58
    Domácí kouč poslal na led svou první formaci, které se však nepodařil přechod přes modrou čáru, a je odpískán ofsajd!
     
    07:23
    Problémy při rozehrávce měl také domácí Bereglazov, který však situaci nakonec zvládl, a domácí šli dopředu. Mozjakin vytovřil pozici pro Wojteka Wolskiho, jehož pohotová rána byla sražena do ochranné sítě!
     
    07:59
    Dmitrij Obuchov zachytil nepřesnou rozehrávku Košečkina, a následně puk poslal na modrou, kam najížděl Bělov. Ruskému obránci však nevyšlo zpracování.
     
    08:33
    Dani Zaripov skvěle napadal rozehrávajícího Stěpana Zacharčuka. Hostující obránce však ukázal, jak je zkušený, a vše zvládl!
     
    09:01
    Hostující celek si dokázal s nepříjemným napadáním druhé formace Metallurgu poradit, a zamířil i vpřed! Oscar Möller se však přes trojici protihráčů do zakončení nedostal.
     
    09:45
    Marek Ďaloga musel ve středním pásmu velmi rychle jednat, neboť se ocitl v obležení dvou protihráčů. Vše nakonec vyřešil lehkou "žabičkou" na Kornějeva.
     
    10:26
    Segrej Charytinskij táhl útočnou akci Metallurg po levé straně. Jeho následné nahození mělo před brankou najít Potěchina, na toho byla však přihrávka příliš dlouhá.
     
    10:56
    Máme zde první vyloučení dnešního utkání! Na trestnou lavici míří domácí Bereglazov za vysokou hůl! Faulem se provinil v souboji s Justinem Azevedem!
     
    11:18
    Začátek přesilové hry hostující Kazaně nevypadal špatně, nicméně dobře napadajícím hráčům Metallurg se podařilo dostat puk do středního pásma.
     
    11:46
    Hráči domácích stihli vystřídat, nicméně pokračují v aktivním napadáním, což hostům rozhodně příjemné není, a nemohou se dostat do kombinace.
     
    12:09
    Až teď Kazaň svou kombinaci v útočném pásmu uklidnila, a ke střele se z dobré pozice dostal obránce Stěpan Zacharčuk. Košečkin byl však na místě!
     
    12:34
    Marek Ďaloga se zmocnil kotouč ve vlastním pásmu, a vydal se do útoku. Slovenský reprezentant prošel až před branku, kde hledal Obuchova, tomu se nepodařilo kotouč zpracovat!
     
    12:56
    Domácí celek zvládl úvodní oslabení dnešního zápasu bez větších problémů, a Bereglazov je zpět na ledě!
     
    13:42
    Hned se na led dostala první formace domácího celku, která dokazuje, že je velmi nebezpečná! Sergej Mozjakin našel mezi kruhy volného Wolskiho, jehož nepovedená střela však nemířila přesně!
     
    14:21
    Oskar Osala zavezl kotouč do útočného pásma, a nahodil kotouč na Garipova. Ruský brankář vyrazil kotouč před sebe, kde se dostal k dorážce Filippi. Garipov však své zaváhání napravil!
     
    15:03
    Na druhé straně zahrozil Oscar Möller, kterému udělal v útočném pásmu prostor Justin Azevedo. Povedená střela švédského útočníka prolétla těsně nad brankou Košečkina!
     
    15:18
    Arťjom Lukojanov se dostal k nebezpečné střele z levé straně, Vasilij Košečkin byl však pozorný!
     
    15:57
    Mozjakin probruslil útočné pásmu, a našel na modré Viktora Antipina. Ruský reprezentační obránce si však na střelu netroufl, a kombinace Metallurgu pokračuje.
     
    16:26
    Tentokrát zaúřadoval v útočném pásmu Jan Kovář, který se zbavil dvojice protihráčů, a našel na modré Antipina. Tentokrát už ruský obránce vypálil, a jeho rána prolétla těsně mimo!
     
    17:04
    První formace domácího celku se již v útočném pásmu nedokázala udržet, a na led skočila druhá formace, které se však "dařilo" podobně.
     
    17:36
    Oscar Möller velmi agresivně napadal rozehrávku domácích, kteří si však dokázali poradit, a míří vpřed!
     
    17:53
    Denis Platonov byl u hostující střídačky agresivně napadán, hra je však přerušena, neboť napadající Svitov se nacházel v ofsajdovém postavení!'
     
    18:51
    Kazani tentokrát vůbec nevyšla rozehrávka, a obránce Jarullin poslal kotouč na zakázané uvolnění. Hra se stěhuje před Garipova!
     
    19:29
    Jan Kovář dostal na levou stranu těžkou přihrávku od Mozjakina, nicméně puk zvládnul zpracovat, a našel na modré Bereglazova. Jeho ostrou střelu Garipov dokázal vyrazit do rohu!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina dnešního utkání nabídla velmi vyrovnaný a opatrný hokej! Úvod utkání vyšel lépe Kazani, která měla hned dvě větší šance, v obou případech však prokázal dobrou formu Košečkin! Ve druhé polovině třetiny byla velmi nebezpečná první formace Metallurgu, která několikrát nebezpečně kombinovala v útočném pásmu, prosadit se však nedokázala!

    Druhá třetina začne přibližně v 15:50!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:46
    Do druhé třetiny vstoupili lépe domácí hokejisté, kteří se dokázali usadit v útočném pásmu, do zakončení se však nedostali.
     
    21:18
    Oskar Osala odvedl za obranou dobrou práci, a dostal puk na modrou, kde se nacházel Chris Lee. Kanadský obránce vrátil kotouč finskému útočníkovi, jeho ránu však kryl Garipov!
     
    22:01
    Do útočného pásma zatáhl kotouč Danis Zaripov, který jej následně poslal pod sebe pro Platonova. Jeho svižná rána z mezikruží byla sražena.
     
    22:36
    Obránce Viktor Antipin obdržel kotouč za vlastní brankou, a postupoval středem hřiště do útočného pásma. Velmi dobře ho však napadal Obuchov, který ho také o kotouč obral.
     
    23:26
    Po delší době se hra opět přerušuje, neboť domácí nevyšla rozehrávka, a po nahození Těreščenka skončil kotouč na zakázaném uvolnění.
     
    23:43
    Varnakov operoval s kotoučem za brankou domácího brankáře, a velmi chytrým lobem našel mezi kruhy Malychina, který se opřel do kotouče. Košečkin se však dokázal včas zorientovat, a zasáhl!
     
    24:18
    Do velké šance se mohl dostat Justin Azevedo, jenže byla hra přerušena, neboť se nedovoleným zákrokem provinil Dmitrij Obuchov!
     
    24:49
    Viktor Antipin posílal hodně riskatní křížnou přihrávku na Birjukova, která mu však naštěstí pro domácí vyšla, a Metallurg může zamířit vpřed!
     
    25:32
    Jan Kovář našel na pravé straně volného Danise Zaripova, kterému však střela příliš nesedla, a kotouč mířil mimo!
     
    25:57
    Metallurgu se zatím přesilovka vůbec nedaří, a Kazaň opět vyhzuje až k brance Vasilije Košečkina!
     
    26:21
    V samotném závěru přesilové hry dostal na pravou stranu opět přihrávku Danis Zaripov, jenže ani v tomto případě se ruskému útočníkovi zakončení nepodařilo!
     
    26:51
    Na druhé straně se Bars dostal do přečíslení dva na jednoho! Po pravé straně postupoval Michail Varnakov, který chtěl křížnou přihrávkou najít Gluchova. Jeho přihrávku však srazil obránce Chabarov.
     
    27:22
    Dvojice Kovář – Mozjakin se opět pokoušel navýšit své bodové konto, a operovala v útočném pásmu. Obrana Kazaně si však oba hráče velmi dobře hlídala!
     
    27:49
    Další přečíslení hostujícího celku! Tkačjov poslal dopředu Nikolaje Bělova, kterému však jeho přihrávku srazil mimo skvěle postavený obránce Těreščenko!
     
    28:26
    Jaroslav Kosov se poprvé v tomto zápase ukázal domácím fanoušků, a hned to stálo za to! Ruský útočník prošel jako nůž máslem přes pravou stranu, a nebezpečnou střelou na vzdálenější tyč vystrašil Garipova, ten však nakonec zasahovat nemusel.
     
    28:59
    Kosov si nakonec prodloužil střídání, a dostal se ještě k jedné střele. Té však chyběla větší razance, a Garipov se může radovat z kotouče v lapačce.
     
    29:39
    Kovář uvolnil v levém rohu Sergeje Mozjakina, který si však kotouč špatně zpracoval, a už to vypadalo, že se k puku dostane Azevedo. Ruský útočník však situaci zvládl, a kombinace pokračuje.
     
    29:58
    Další přesilová hra pro domácí celek! Následně postupoval Sergej Mozjakin po levé straně, a byl hákovaný Albertem Jarullinem!
     
    30:26
    Metallurg se hned na začátku přesilové hry dokázal dostat do kombinace v útočném páísmu. Akci na sebe vzal Tomáš Filippi, který probruslil do mezikruží, a skrytou střelou se pokoušel překvapit Garipova, ten však zasáhl!
     
    30:47
    Tentokrát Mozjakin našel mezi kruhy Wojteka Wolskiho, kterému však střela nesedla, a navíc byla zablkovaná Rylovem.
     
    31:19
    Kazani se dnes v oslabeních celkem daří, ke kotouči se dokázal dostat Bělov, a poslal ho obratem k brance Košečkina!
     
    31:47
    Metallurg opět mohl těžit ze spolupráce Mozjakina s Kovářem! Prvně jmenovaný poslal kotouč na pravou stranu, kam si najel právě český útočník. Jeho teč však dokázal vyrazit Garipov!
     
    32:19
    V samotném závěru přesilové hry si Sergej Mozjakin najel na pravou stranu, kam dostal přihrávku od Zaripova. Jeho pohotovou přízemní střelu však Garipov zlikvidoval!
     
    32:44
    Arťjom Lukojanov mohl využít zaváhání Batyršina ve středním pásmu. Nájezd ruského útočníka do útočného pásma však zastavil dobře bránící Birjukov!
     
    33:17
    Denis Platonov najel za branku, natáhl na sebe dvojici protihráčů, a poslal kotouč mezi kruhy pro Charytinskije. Jeho bekhendové zakončení prolétlo těsně vedle pravé tyče branky Garipova!
     
    33:50
    Na ledě zůstal ležet Fjodor Malychin, který si ublížil po nepříjemném hitu Vladislava Kaletnika. Ruský útočník je však pouze lehce otřesen, a měl by pokračovat ve hře!
     
    34:39
    Wojtek Wolski zavezl kotouč za branku, a kombinoval s Honzou Kovářem. Jejich spolupráce však vedla ke ztrátě kotouče.
     
    35:09
    V posledních minutách hra ztratila tempo, a oba týmy se pokoušejí puze o nahození do útočného pásma.
     
    35:45
    Teď měl však velkou šanci Oskar Osala, kterého našel na hranici levého kruhu Tomáš Filippi. Finský útočník však nedokázal překonat dobře chytajícího Garipova!
     
    35:53
    Tomáš Filippi našel krásnou přihrávkou na pravé straně Danise Zaripova, který měl před sebou odkrytou branku. Puk však poslal pouze pod ležícího Garipova!
     
    36:14
    Domácí celek si zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Arťjom Lukojanov za hození hole!
     
    38:01
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí celek konečně využívá přesilovou hru, a dostává se do vedení! Přesilovková formace Metallurgu si dělala v útočném pásmu co chtěla, a jíž před dobrou minutou mohl udeřit Danis Zaripov. Tomu však v tomto případě střela opět nevyšla! Nakonec to však domácím vyšlo! Danis Zaripov si najel z pravé straně před branku, a přesnou přihrávkou našel WOJTEKA WOLSKIHO, který poslal kotouč přímo do růžku branky! Asistence: Danis Zaripov, Chris Lee.
    WOLSKI - 1:0
     
    38:44
    Za hosty se pokoušel velmi rychle odpovědět obránce Jarullin, který ostře pálil od modré čáry. Jeho dělovka však prolétla vedle branky Košečkina!
     
    39:13
    Tentokrát však hostujícímu celku nevyšel přechod přes modrou čáru, a čárový rozhodčí zcela správně odpískal postavení mimo hru!
     
    39:36
    V závěru druhé třetiny bude ještě vyloučený kanadský obránce Chris Lee, který vyhodil kotouč z vlastního pásma do hlediště, a je vyloučený za zdržovaní hry!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina nabídla daleko zajímavější podívanou! Za domácí hrozila zejména první lajna, ve které je i Honza Kovář. Český útočník zahrozil ve 32. minutě, kdy tečoval přihrávku Mozjakina, nicméně Garipov dokázal zareagovat. Domácí měli další šance, hlavně ta, kterou měl Danise Zaripov byla stoprocentní! Ruský útočník netrefil zcela odkrytou branku, nicméně domácí to mrzet nemuselo. Před brankou si udělal prostor Wojtek Wolski, a překonal Garipova!

    Třetí třetina začne přibližně v 16:39!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Na začátku druhé třetiny má ještě Kazaň k dispozici zkrácenou přesilovou hru! Hosté se také hned vrhli do útočného pásma, kde kombinují!
     
    40:46
    Oscar Möller dostal kotouč od Rylova na modrou čáru, a vyslal hodně nebezpečnou střelu. Košečkin si však dokázal poradit!
     
    41:19
    Tkačjov kombinoval v útočném pásmu s Lukojanovem, a následně dostal kotouč na modrou k Möllerovi. Rána švédského útočníka však byla zablokovaná!
     
    41:43
    Metallurg úvodní oslabení zvládl, a je v plném počtu! Kazaň tak promarnila šanci na srovnání stavu!
     
    42:32
    Obránce Batyršin pouze nahodil kotouč do útočného pásma, nicméně za pukem nikdo z domácích nešel, a tak míří do útoku Kazaň!
     
    42:48
    Antonín Jeřábek opět vylučuje! Na trestnou lavici usedá Justin Azevedo, který zasáhl vysokou holí Osaka Osalu!
     
    43:11
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak to jsou věci! Hostující Kazaň srovnává při vlastní oslabení na 1:1! Na modré čáře chyboval Sergej Mozjakin, a Artˇjom Lukojanov posunul kotouč na MICHAILA VARNAKOVA, který jel sám na Košečkina, a svůj nájezd dovedl do úspěšného konce! Asistence: Arťjom Lukojanov
    Michail VARNAKOV - 1:1
     
    43:42
    Metallurg se hned po vyrovnávací brance přesunul do útočného pásma, kde kombinuje hlavně Sergej Mozjakin s Janem Kovářem!
     
    44:09
    Kombinace této dvojice však k zakončení nevedla. Ke kotouči se dostal Lukojanov, který vyhazuje puk až k brance Vasilije Košečkina!
     
    44:49
    Tak tato přesilová hra se domácímu celku vůbec nepodařila, a Justin Azevedo se již prohání opět po ledě Metallurg Ice Arény!
     
    45:23
    Vladimir Kaletnik najel do útočného pásma po levé straně, a pokoušel se překvapit Garipova střelou na přední tyč. Ruský brankář byl však připravený, a střelu vyrazil!
     
    46:23
    Denis Platonov poslal do útočného pásma svižné nahození, za kterým směřoval Jaroslav Kosov. Ruskému útočníkovi však nesedlo zpracování, a o kotouč přišel.
     
    46:56
    Velkou šanci měl hostující Obuchov, kterého před brankou našel obránce Stěpan Zacharčuk! Ruský útočník však mířil těsně mimo pravou tyč!
     
    48:15
    Po delší době zahrozil také Oskar Osala, který vyslal nepříjemnou střelu z levé straně. Garipov kotouč vyrazil do ochranné sítě!
     
    48:47
    Andrej Čibisov dokázal zpracovat těžkou přihrávku od Tkačjova, a najel do útočného pásma. Obránci Metallurgu mu příliš prostoru nedali, i tak však ruský útočník vyslal nebezpečnou střelu.
     
    49:23
    Alexander Svitov tentokrát najel do útočného pásma přes pravou stranu, nicméně skvělou práci odvedl Batyršin, který hostujícího hráče o puk obral.
     
    50:44
    Hra je v posledních minutách velmi vyrovnaná! Metallurg se pokouší vstřelit rozhodující branku.
     
    51:23
    Na modré čáře napřáhl ke střele obránce Batyršin, jehož dělovka prolétla mimo branku! Garipov střelu kontroloval pouze pohledem!
     
    52:09
    Na vlastní modré chyboval domácí Birjukov, a ke kotouči se dostal hostující Archipov. Jeho pohotová střela však Košečkina nepřekvapila!
     
    52:49
    Tentokrát se dostal v útočném pásmu do zakončení Sergej Mozjakin, který pálil po přihrávce Zaripova. Jeho střelecký pokus však přesný nebyl!
     
    53:19
    Domácí celek stupňuje svůj tlak! Tomáš Filippi našel povedenou přihrávkou mezi kruhy Danise Zaripova, který vystřelil z voleje, nicméně nemířil přesně.
     
    54:36
    Justin Azevedo dostal na modrou čáru těžkou přihrávku od Möllera. Kanadskému útočníkovi však kotouč utekl, a dostal se do míst, kde se nacházel Stěpanov. Ruský obránce vyslal tvrdou střelu, tu však Košečkin dokázal lapit!
     
    55:09
    Domácí se po vhazování v jejich pásmu podařilo dostat kotouč do středního pásma, u kotouče je však hostující Kazaň!
     
    55:42
    Sergej Mozjakin se dostal ke kotouči na pravé straně, a následnou přihrávkou vybídl ke skórování Wojteka Wolskiho. Polský střelec však mířil mimo!
     
    56:31
    Za brankou spadl po souboji s Batyršinem hostující Vladimir Tkačjov. Hlavní rozhodčí stál velmi blízko dané situaci, a nechal hru plynout!
     
    57:08
    Obrovskou šanci hostujícího celku měl Oscar Möller, který se dostal k dorážce střely Justina Azeveda! Proti střele švédského útočníka však dokázal zasáhnout Košečkin!
     
    57:51
    V posledních minutách je na tom zase lépe hostující celek! Oscar Möller operoval s kotoučem za brankou, a následně našel najetého Azeveda. Jeho přihrávka však mířila mimo!
     
    58:44
    Nebezpečnou přihrávku před branku Košečkina posílal Michail Varnakov. Jeho nabídku však nevyužil Gluchov, který kotouč nezasáhl!
     
    59:11
    V poslední minutě základní hrací doby se bude vylučovat! Za podražení odchází na trestnou lavici Arťjom Lukojanov!
     
    59:37
    Mozjakin poslal kotouč na modrou čáru, odkud ostře vypálil Chris Lee. Jeho rána však mířila mimo!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    V poslední třetině dnešního zápasu byla k vidění jediná branka! Hned na začátku třetiny se ze samostatného úniku prosadil Michail Varnakov, který ve vlastním oslabení srovnal na 1:1! Závěr vyšel lépe hostům, velké šance měl Möller i Azevedo, nicméně branku jsme již neviděli, a tak následuje pětiminutové prodloužení!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:23
    I v prodloužení pokračuje přesilová hra domácího celku! Na pravou stranu dostal přihrávku Chris Lee, který však svou tvrdou střelu nenasměřoval přesně!
     
    60:52
    Kazani se podařilo vyhodit kotouč, nicméně Metallurg se velmi rychle vrátil do útočného pásma.
     
    61:11
    V samotném závěru přesilové hry ještě pálil Sergej Mozjakin, který vystřelil z levé strany. Jeho pokus však Garipov vyrazil do rohu!
     
    61:39
    Hostující Kazaň se dostala do přečíslení dva na jednoho, které táhl Möller. Jeho přihrávka na Lukojanova ještě prošla, nicméně ruský útočník se pokoušel kotouč vrátit. Jeho přihrávku zablokoval Birjukov!
     
    62:23
    Tomáš Filippi se statečně pral v útočném pásmu, nicméně se mu nepodařilo kotouč udržet.
     
    63:11
    V útočném pásmu operoval s kotoučem domácí Zaripov, který našel ještě lépe postaveného Kosova. Ruskému útočníkovi se však nepodařilo kotouč zasáhnout!
     
    63:57
    Metallurg je v prodloužení velmi aktivní směrem dopředu, na obranu však příliš nemyslí! Teď se mohl dostat do úniku Möller, nicméně jeho postup zastavil Batyršin!
     
    64:26
    Obrovskou šanci měl Danis Zaripov, který obešel na pravé straně Bělova, a dostal se do zakončení. Jeho ránu však dokázal vyrazit Garipov!
     
    64:57
    Na poslední tři sekundy si ještě sedne na trestnou lavici Danis Zaripov, který zasáhl holí do obličeje Alberta Jarullina!
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    V prodloužení byly oba týmy velmi aktivní, avšak ani jednomu se nepodařilo skórovat, a utkání rozhodnout. Na řadu tak přícházejí samostatné nájezdy!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:1
    Jako první se rozjel Fjodor Malychin, který krásným blafákem překonal Košečkina, a posílá Kazaň do vedení!
     
    1. série
    0:1
    Chris Lee svůj nájezd hodně odflákl, a přízemní střelou Garipova nepřekonal!
     
    2. série
    0:1
    Vladimir Tkačjov mohl navýšit vedení svého celku, nicméně Košečkin jeho pokus vyrazil!
     
    2. série
    0:1
    Jako druhý z domácího celku jel Honza Kovář, který také nepředvedl žádnou kličku, a Garipova nepřekonal!
     
    3. série
    0:1
    Michail Varnakov také neproměnuje!
     
    3. série
    1:1
    Wojtek Wolski musel dát, jinak by se z bonusového bodu radovala Kazaň! Polský kanonýr udělal podobnou kličku jako Malychin, a stav je 1:1!
     
    4. série
    1:1
    Wojtek Wolski jel i v následné sérii, nicméně tentokrát byl úspěšnější Garipov!
     
    4. série
    1:2
    Podruhé v dnešním utkání jel také Fjodor Malychin! Ruský útočník ukázal, že umí udržet nervy na uzdě, a poslal kotouč přesně mezi nohy Košečkina!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Ak Bars Kazaň.
    V samostatných nájezdech byl nakonec úspěšnější hostující celek! Rozhodující nájezd proměnil FJODOR MALYCHIN!
    Fjodor MALYCHIN - 1:2
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! Metallurg Magnitogorsk dnes nepředvedl špatný výkon, jenže nedokázal proměnit své šance, a utkání s Ak Bars Kazaň nakonec dospělo do samostatných nájezdů, ve kterých se radovali hosté!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jan Kovář (MET) – 0+0, 1 střela, TOI – 26:15
    Tomáš Filippi (MET) – 0+0, 3 střely, TOI – 18:30

    Marek Ďaloga (KZN) – 0+0, 1 střela, TOI – 20:24

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu brzy nashledanou! (17:28:57)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 39. Wolski (Zaripov, Lee) – 44. Varnakov (Lukojanov), rozh. náj. Malychin

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Malychin (KZN)
    0:1   Lee (MET)
    2. série:
    0:1   Tkačjov (KZN)
    0:1   Kovář (MET)
    3. série:
    0:1   Varnakov (KZN)
    1:1   Wolski (MET)
    4. série:
    1:1   Wolski (MET)
    1:2   Malychin (KZN)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Birjukov, Antipin, Lee, Batyršin, Těreščenko, Chabarov, Bereglazov – Wolski, Mozjakin (C), Kovář – Zaripov (A), Filippi, Osala – Platonov, Kaletnik, Timkin – Železkov, Charytinskij, Potěchin – Kosov
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Rynnas) – Bělov, Jarullin, Rylov, Zacharčuk, Kornějev, Ďaloga – Čibisov, Tkačjov, Lukojanov (A) – Obuchov, Möller, Azevedo – Gluchov, Varnakov (A), Malychin – Tokranov, Svitov (C), Archipov

    Rozhodčí: Jeřábek, Kaval – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri