Olomouc – Zlín 0:1 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 7:2 (kon.) | HC Litvínov – Č. Budějovice 0:3 (kon.)
Chomutov – Sparta 2:4 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 2:4 (kon.)
konec
HC Litvínov
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 19.11.2015, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:09
    Bude se vylučovat na obou stranách. Na té domácí to bude Josef Jícha, dvě minuty za napadení. Na té druhé Tomáš Guman, dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    55:24
    Stříbrný si vyměnil kotouč s Kučerou, nabral rychlost a zamířil mezi obránce. Ti byli nuceni ho hákovat a Sloboda si odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    37:39
    Kučera namazal Gumanovi, který se prosmýkl mezi obránci a zhruba od poloviny hřiště jel nájezd na Spěšného. Dojet ho ale stihl Bárdoš, který se před něj natlačil, a nakonec byl ještě faulován. Guman si odsedí dvě minuty na trestné lavici za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    33:16
    Šesták neudržel nervy na uzdě a u mantinelu trochu přistrčil svého protihráče na hrazení. Ten pádu trošičku pomohl, jenže rozhodčí i tak vylučují a Budějovičtí mají možnost přesilové hry.
     
    20:33
    Pátá přesilovka pro domácí výběr, uvidíme, jestli s touto naloží již lépe. Jan Farka podrazil svého soupeře za svou bránou, a oslabuje tak svůj tým.
     
    18:14
    Spěšný nepodržel kotouč a rozehrál ho do strany. Tam ovšem nikdo nebyl, a tak se ho ujal hostující hráč. Nejblíže k němu byl Kristian Reichel, který ho zezadu srazil k zemi, za což si odsedí dvě minuty na trestné.
     
    08:27
    No, tak jsem to zakřikl. Tomáš Guman zasáhl hráče Litvínova do obličeje, za což míří na trestnou lavici.
     
    06:37
    Hra se opět přerušuje. Jakub Šuhaj se vrací na ledovou plochu. Ve stejném čase jde poprvé na trestnou lavici hráč Litvínova, konkrétně Jakub Březák, na dvě minuty za nedovolené bránění, který atakoval hostujícího gólmana v brankovišti.
     
    05:40
    Budějovičtí teď mají štěstí, že není možné hrát přesilovou hru pět na dva. Petr Kváča posunul úmyslně bránu ve vyložené šanci Litvínova, a tak putuje další hráč hostí na trestnou lavici.
     
    04:50
    Tak teď to budou perné chvilky pro Budějovice, domácí si totiž zahrají přesilovou hru 5 na 3! Jan Farka zasáhl nešikovně Březáka svou holí do obličeje, za což také putuje na trestnou lavici.
     
    03:57
    Stříbrný se dral za kotoučem po mantinelu, jenže byl přidržen Jakubem Šuhajem, který si za svůj prohřešek odsedí dvě minuty na trestné lavici za držení protihráče. Uvidíme, jak si Chemici poradí se svou první přesilovkou v utkání.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 19. Michal (Prokeš, Guman), 32. Prokeš (Guman), 47. Guman (Prokeš, Farka)


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Franc, Šesták, Březák, Brzek, Brejžek, Vostárek – Kučera, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Najman, Šimeček.
    HC Motor České Budějovice: Kváča (Spáčil) – Svoboda, Farka, Matoušek, Žáček, Klinecký, Michal – Doktor, Šuhaj, Sloboda, Marcilis, Točík, Šulek, Guman, Pixa, Panáček, Bárta, Prokeš.

    Rozhodčí: Turčan – Šulo, Coubal.
    bahis siteleri