Nitra – Orange 20 5:2 (kon.)
konec
HK Nitra
5:2 (0:2, 3:0, 2:0)
HK Orange 20
sk Čtvrtek 19.11.2015, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A arénou sa už ozýva záverečná siréna. HK Nitra zvládla súboj s HK Orange 20 a do tabuľky si pripisuje tri body po víťazstve 5:2. Domáci sa dokázali pozviechať po neúspešnej prvej tretine, ktorú prehrali 0:2, piatimi gólmi otočila vývoj zápasu vo svoje prospech a zaslúžene si do tabuľky pripisuje tri body. Nitra po dnešnej výhre ostáva na tretej priečke v tabuľke. So ziskom 43 bodov stráca na druhý Trenčín len jeden jediný bod.
    Na hráčov Nitry už zajtra čaká ďalší zápas Tipsport ligy, v ktorej pred očami vlastných divákov bude bojovať o ďalší trojbodový zisk s hráčmi Martina. Slovenská "dvadsiatka" sa najbližšie v najvyššej slovenskej hokejovej súťaži predstaví v utorok o 17:30, keď v Ružinove bude hostiť obhajcu titulu z Košíc.
    Ďakujeme za pozornosť, dnešným zápasom vás sprevádzal Dávid Lech. (19:38:02)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:49
    Hra je opäť prerušená. Buly sa bude vhadzovať po pravici Adama Trenčana.
     
    59:43
    Slovenská dvadsiatka sa v závere zápasu sympaticky snaží o strelenie gólu. Puk teraz končí po strele hostí na ochrannej sieti, hra sa presunie do stredného pásma.
     
    59:28
    Briestenský ale teraz získal puk vo vlastnej tretine a okamžite s ním vyštartoval dopredu. Hostia teraz zavarili domácej obrane a Nitrania sa napokon oslobodzujú spod tlaku hostí pomocou zakázaného uvoľnenia.
     
    58:54
    Nitrania sú pri puku a v záverečnej minúte sa snažia o strelenie šiesteho gólu v zápase.
     
    58:37
    Dominik Novák hľadal Sádeckého vpredu, no k puku mal bližšie domáci brankár Trenčan, ktorý ho radšej podržal a prerušil hru.
     
    58:07
    A domáci mohli navýšiť svoje vedenie. Blackwater poslal puk na Slováka, ktorý našiel pred bránou osamoteného Lalibertého, no domáci útočník nedokázal spomedzi kruhov usmerniť puk do brány.
     
    57:58
    Škorvánek si na konto pripísal ďalší úspešný zákrok, nasledovať bude vhadzovanie po pravici hosťujúceho brankára.
     
    57:37
    V útočnej snahe teraz sledujeme hostí, ktorí sa snažia aspoň kozmeticky upraviť nepriaznivý stav, no slovenská "dvadsiatka" sa k strele napokon nedostala.
     
    57:30
    Škorvánek teraz skryl puk pred dobiedzajúcim domácim hráčom a prerušil hru.
     
    56:44
    Nitrania krátko pred koncom súboja vedú pohodlne o tri góly a hostia by potrebovali menší zázrak na to, aby dnes pod Zoborom bodovali.
    STLOUKAL - 5:2
     
    56:17
    Nitra dala gól!
    Jozef Stűmpel hľadal pred bránou osamoteného Petra Stloukala. Puk sa aj s prispením hosťujúcich hráčov dostal k českému útočníkovi, ktorý bez väčších problémov umiestnil puk za Škorvánka, ktorý sa nestihol presunúť zo strany na stranu a domáci hokejisti tak pečatia svoje dnešného víťazstvo.
     
    55:38
    Tibor Kutálek sa teraz predviedol nádhernou individuálnou akciou, predral sa cez štyroch protihráčov, no vo finálnej fáze mu pred Škorvánkom skĺzol puk z čepele a jeho kľučka tak nebola úspešná. Napriek tomu svojou akciou zdvihol zo sedadla nejedného domáceho fanúšika.
     
    55:07
    Puk je pred bránou Nitry, no Adam Trenčan môže ostať pokojný. Domáci získali v rohu klziska puk a môžu postupovať dopredu.
     
    54:55
    Hosťom sa čas na vyrovnanie kráti a do konca dnešného stretnutia ostáva už len päť minút.
     
    54:41
    Hostia sa dostali do útočnej tretiny vďaka nahodenému puku, no puku sa teraz zmocnili Nitrania, ktorí si vypracovali sľubnú šancu. Slovák spoza brány našiel pred bránou Lalibertého, no ten z prvej nedokázal prekonať Stanislava Škorvánka.
     
    53:51
    Puk je teraz za bránou hostí, rozohrávať ho bude od vlastného bránkoviska Patrik Koch.
     
    53:38
    A opäť Matej Moravčík, ktorý sa dostal k puku po zblokovanej strele Briestenského, no jeho backhandový pokus z otočky smeroval do stredu brány a domáci brankár Trenčan tak bez väčších problémov jeho strelecký pokus vykryl.
     
    53:06
    Hostia sa ale teraz usadili v útočnom pásme, od modrej zakončoval Matej Moravčík, no jeho akcia sa gólom neskončila.
     
    52:41
    Hostia tak majú vynikajúcu príležitosť streliť kontaktný gól a dostať sa do zápasu. Nitra má však puk na svojich hokejkách a snaží sa pozbierať cenné sekundy.
     
    52:29
    Kapitán domáceho celku Jozef Stűmpel je teraz vylúčený na dve minúty po tom, čo nedovoleným spôsobom zastavil rodiacu sa šancu slovenskej "dvadsiatky."
     
    52:05
    Henrich Ručkay sa teraz dokázal pretlačiť cez dvojicu brániacich hráčov, no Škorvánek napokon nemusel zasahovať, domáci útočník sa k strele nedostal.
     
    51:17
    "Corgoni" teraz zavreli svojho súpera pred vlastnou bránou, Nitra si vypracovalo viacero dobrých streleckých príležitostí, Dušan Milo sa teraz snažil prestreliť od modrej hlúčik brániacich hráčov pred Škorvánkom, no jeho strela napokon skončila na istom hosťujúcom gólmanovi.
     
    51:04
    Hra sa teraz presúva pred bránu hostí, slovenská "dvadsiatka" sa teraz musí mať na pozore.
     
    50:43
    Briestenský teraz zaviezol puk do útočného pásma, dostal sa k strele, puk tečoval ešte nitriansky obranca, no Trenčana neprekvapil ani zmenený smer puku a skóre sa tak nemení ani po tejto akcii hostí.
     
    49:57
    Slovák našiel Blackwatera, puk sa dostal k Lalibertému, no ten nedokázal potrestať laxnosť hosťujúcich bekov, Škorvánek si na konto pripisuje ďalší úspešný zákrok.
     
    49:04
    Nitrania teraz prepadli na útočnej modrej čiare, hostia sa dostali do prečíslenia, no Klenko situáciu neriešil najlepšie, nedokázal poslať puk cez obranu na Tatára a Trenčan napokon zasahovať po tejto akcii hostí nemusel.
     
    48:32
    Nitra je ale naďalej pred bránou súpera a snaží sa o navýšenie svojho dvojgólového vedenia.
     
    47:54
    A Škorvánek teraz podržal výborným zákrokom svoj celok. Keď najprv zneškodnil delovku od modrej a puk zastavil aj z následnej dorážky Nitranov.
     
    47:20
    Lukáš Hrušík teraz výborne strieľal spoza obrancu, no ani táto strela Adama Trenčana neprekvapila. Domáci gólman predviedol výborný zákrok vyrážačkou.
     
    46:52
    Slovenská "dvadsiatka" sa nedokázala presadiť v útočnej tretine, Nitra sa zmocnila puku a okamžite sa dostala pred súperovu bránu.
     
    46:43
    Ivanič sa teraz dopustil zakázaného uvoľnenia a hra sa opäť sťahuje pred bránu hostí.
     
    46:30
    Puk sa teraz bude vhadzovať po útočnej snahe domácich po pravici hosťujúceho brankára Stanislava Škorvánka.
     
    45:51
    Na druhej strane pohrozili dobrou ofenzívnou akciou hostia. Surový sa po individuálnej akcii dostal do sľubnej šance, no nedokázal poslať puk za domáceho gólmana Adama Trenčana.
     
    45:15
    Blackwater sa teraz ocitol v dobrej šanci, no jeho strelecký pokus skončil na výbornom Škorvánkovi, skóre sa tak po jeho dobre mierenej strele nemení.
     
    44:47
    Po buly sa k puku dostali domáci hokejisti, ktorí vyčkávajú s rozohrávkou za vlastnou bránou.
     
    44:33
    Štefanka to teraz prekombinoval, Sádecký sa dostal k puku, no s jeho pokusom si Trenčan nadvakrát poradil a prerušil hru. Hostia získavajú útočné pásmo.
     
    43:47
    Nitrania sa ale opäť zmocnili puku, vyčkávajú s rozohrávkou a možno očakávať, že sa budú snažiť kontrolovať hru a dokráčať za dnešným víťazstvom.
     
    43:02
    Nitra sa napriek dvojgólovému vedeniu snaží o dobytie hosťujúcej brány. No defenzíva slovenskej "dvadsiatky" si s rodiacou sa šancou domácich poradila a slovenskí juniori tak mohli vyraziť do rýchleho protiútoku.
     
    42:28
    Akcia Nitry teraz bola prerušená po nepresnej prihrávke, rozhodcovia domácim odpískali zakázané uvoľnenie.
     
    41:43
    Pri puku je teraz hosťujúci bek Martin Jendroľ, ktorý poslal puk na hokejku spoluhráča a odišiel striedať. Nitra vďaka výbornému ataku teraz získala puk a v ďalšom priebehu sa bude snažiť o kontrolovanie ďalšieho priebehu zápasu.
     
    41:18
    Dominik Novák sa však teraz snažil o vyrovnanie,no jeho strelecký pokus nebol úspešný. Nitrania už hrajú v plnom počte.
     
    40:40
    Favorit stretnutia tak má hneď od úvodu záverečného dejstva vynikajúcu východiskovú pozíciu na dnešný plný bodový zisk.
    ŠTEFANKA - 4:2
     
    40:15
    Nitra dala gól!
    A domáci si nemohli priať lepší úvod tretiny. Juraj Štefanka sa po nahodenom puku po mantineli dostal do úniku a presne umiestnenou strelou k ľavej žŕdke posiela Nitru do dvojgólového vedenia.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    O niekoľko sekúnd sa začne záverečná tretina dnešného súboja. Nitrania sa v nej kvôli vylúčeniu Bajteka budú musieť ešte 102 sekúnd brániť.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 19:03.
     
    A je tu záver druhej tretiny. Nitra v nej doslova dusila svojho súpera, strelila tri presilovkové góly a vďaka nim tak pôjde do záverečného dejstva s vedomím jednogólového vedenia. V úvode poslednej tretiny sa ale budú musieť domáci brániť, keďže 42 sekúnd pred koncom druhej sirény odišiel bol za faul potrestaný dvojminútovým núteným odpočinkom Filip Bajtek. Zverenci Ernesta Bokroša tak budú mať skvelú príležitosť na návrat do zápasu o tri body.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:18
    Filip Bajtek za krosček už sedí na trestnej lavici a na hostí tak čaká dvojminútová presilová hra, ktorú si slovenská "dvadsiatka" zrejme prenesie do záverečnej tretiny.
     
    39:18
    Klenko sa teraz snažil presadiť cez Bajteka, no ten situáciu zvládol, následne však krosčekoval svojho súpera a útočník Nitry tak krátko v závere druhej dvadsaťminútovky smeruje na trestnú lavicu.
     
    39:07
    Blackwater sa teraz prezentoval výbornou strelou príklepom z vrcholu ľavého kruhu, no jeho pokus skončil v lapačke pozorného Škorvánka.
     
    38:40
    Domáci teraz prišli o útočné pásmo a puk má v moci Filip Kuzma.
     
    38:18
    Slovák sa teraz natlačil pred bránu svojho súpera, no jeho pokus Škorvánek dokázal vykryť, domáci ale pokračujú v útočnej snahe.
     
    37:30
    Domáci pokračujú v útočnej aktivite a snažia sa strelenie ďalšieho gólu.
     
    37:03
    Nitra tak v druhej tretine potrestala nedisciplinovanosť súpera a krátko pred koncom druhého dejstva prvýkrát v zápase vedie o jeden gól.
    BLACKWATER - 3:2
     
    36:51
    Nitra dala gól!
    A Samuel Ivanič sa dlho na lavici hanby neohrial. Milam nahodil puk pred bránu, kde sa najlepšie zorientoval Judd Blackwater a bez väčších problémov upratal puk do poloprázdnej brány. Nitra vďaka trom gólom v presilovej hre otáča nepriaznivé skóre vo svoj prospech.
     
    36:45
    Na trestnej lavici už sedí Samuel Ivanič a Nitra si tak zopakuje svoju presilovú hru.
     
    36:45
    Stloukal teraz hľadal pred bránou osamoteného spoluhráča a hostia sa dopúšťajú ďalšieho faulu.
     
    36:22
    Slovenská "dvadsiatka" hrá s piatimi hráčmi, no Nitra naďalej zviera svojho súpera pred vlastnou bránou.
     
    36:08
    Škorvánek teraz kryje ďalší strelecký pokus súpera a upokojuje hru. Nasledovať bude vhadzovanie po ľavici hosťujúceho brankára.
     
    35:56
    Nitrania si vypracovali obrovský tlak, no v trme-vrme sa domácim nepodarilo dostať puk do brány a v hre sa tak pokračuje za nerozhodného stavu 2:2.
     
    35:16
    Štefanka teraz vynikajúco tečoval strelu spoluhráča od modrej, no puk skončil na výbornom Škorvánkovi, bude sa pokračovať v hre.
     
    34:53
    Macík sa pokúsil o zakončenie, no hosťujúci brankár si dal na jeho pokus pozor.
     
    34:27
    Hostia sa dokázali hneď po buly oslobodiť, no Nitra sa okamžite dostala do útočného pásma a momentálne je pri puku Macík v rohu klziska.
     
    34:13
    A Jakub Tatár opäť odchádza na trestnú lavicu. Tentoraz bude pykať za hru vysokou hokejkou, ktorou trafil domáceho beka Milama. Nitra vďaka dvom presilovkovým gólom vyrovnala v druhej tretine na 2:2. Podarí sa jej dostať prvýkrát v zápase do vedenia?
     
    33:35
    Po ofsajdovom postavení Nitry je hra prerušená. Puk sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    33:14
    Marek Slovák sa ocitol vo výbornej príležitosti, dostal sa do úniku, snažil sa backhandovou kľučkou usmerniť puk medzi betóny Škorvánka, no hosťujúci gólman prečítal jeho úmysel a s touto situáciou si poradil.
    RUČKAY - 2:2
     
    32:24
    Nitra dala gól!
    A Nitra trestá vylúčenie Jakuba Tatára. Henrich Ručkay si z pravej strany nakorčuľoval pred bránu a z bezprostrednej blízkosti výborne umiestnenou strelou prekonal Stanislav Škorvánka.
     
    31:33
    Slovenská "dvadsiatka" sa hneď v úvode oslabenia oslobodzuje spod nitrianskeho tlaku a posiela puk za bránu domáceho celku.
     
    31:26
    Domáci hokejisti ale budú hrať presilovú hru. Na trestnú lavicu si sadá Jakub Tatár. Hostí teraz čakajú pod Zoborom krušné chvíle.
     
    31:02
    Radoslav Macík sa teraz ocitol v dobrej príležitosti, no nedostal sa do zakončenia, skúšal nájsť spoluhráča pred bránou, no ani táto akcia sa napokon nekončí presným zásahom.
     
    30:12
    Bene sa snažil zužitkovať snahu Milama, no nedokázal prepasírovať puk za Škorvánka a po vyše polovici zápasu tak slovenská juniorská reprezentácia vedie nad Nitrou najtesnejším rozdielom 1:2.
     
    29:54
    Nitra teraz získala puk pred vlastnou bránou a domáci sa snažia bleskovo presunúť pred hosťujúcu bránu.
     
    29:08
    Nitra sa teraz dostala do prečíslenia dvoch na jedného, no Stloukal dostal prihrávku na päty a nedokázal spracovať ťažkú prihrávku. Z tejto akcie sa tak domáci vyrovnávajúceho gólu nedočkali.
     
    28:39
    Slovenská "dvadsiatka" oblieha bránu Nitry, no nedokáže si vypracovať žiadnu streleckú príležitosť, Patrik Koch navyše nedokázal udržať puk v útočnej tretine a rozhodcovia prerušujú akciu hostí kvôli ofsajdu.
     
    28:03
    Hostia sa dostali do útočného pásma, pri puku je Šiška, ktorý hľadal spoza brány svojich spoluhráčov. Od modrej teraz pálil Ivanič, no skóre sa po jeho pokuse nezmenilo. Nitra sa zatiaľ úspešne bráni.
     
    27:25
    Blackwater už naskočil na ľad a Nitrania sa tak bránia v štvorici.
     
    27:15
    Filip Bajtek to však teraz so svojou aktivitou prehnal a domáci tak budú hrať tri sekundy s tromi hráčmi.
     
    27:03
    Zverenci Ernesta Bokroša zatiaľ svoju presilovú hru vôbec nezvládajú a Nitra prakticky celú oslabovú hru trávi v útočnej tretine v rohu klziska.
     
    26:31
    Puk je stále pri bráne hostí. Vynikajúcu prácu odviedol Matej Bene, ktorému výrazne pomáha aj Filip Bajtek, a za svoju aktivitu si domáci hráči vyslúžili potlesk domácich tribún.
     
    25:44
    Domáci ale teraz pozbierali cenné sekundy súbojom o puk za bránou súpera a slovenská "dvadsiatka" je tak ďaleko od nitrianskej brány.
     
    25:17
    Slovenskí juniorskí reprezentanti si teraz môžu na chvíľu vydýchnuť. Na trestnú lavicu si sadá Judd Blackwater a hostia tak budú mať k dispozícii početnú výhodu o jedného muža. Jednu presilovú hru už zverenci Ernesta Bokroša dnes dokázali využiť.
     
    24:48
    Hokejisti Nitry sú pri chuti a pre svojho súpera je v útočnom pásme neustálou hrozbou, no slovenská "dvadsiatka" zatiaľ odoláva tlaku domácich hráčov.
     
    24:18
    K strele sa teraz dostal Petr Stloukal, no ani jeho strela nedokázala dostať puk za chrbát Škorvánka, ktorý je zatiaľ najlepším hráčom dnešného súboja.
     
    24:01
    A Edmund Piačka teraz mohol vyrovnať. Po výbornej práci Kutálka sa z ľavej strany dostal do úniku, no Škorvánek teraz predviedol parádny zákrok lapačkou a zoči-voči nitrianskemu útočníkovi podržal svoj tím.
     
    23:44
    Na štadióne v Nitre je tak hneď lepšia atmosféra.
    MILAM - 1:2
     
    23:06
    Nitra dala gól!
    Tentoraz to ale domácemu zadákovi vyšlo. Milam sa presadil krásnou strelou od modrej po výbornom priťuknutí od Dušana Mila a bez prípravy delovkou nedal Škorvánkovi šancu.
     
    22:31
    Jameson Milam to teraz skúšal strieľanou prihrávkou, no žiaden z jeho spoluhráčov nedokázal usmerniť puk za chrbát Škorvánka.
     
    22:14
    Domáci sa už usadili v útočnom pásme, no puk je zatiaľ len v rohu klziska.
     
    21:55
    Nitra si teraz zahrá presilovú hru. Lalibertého pri prieniku cez modrú čiaru podrazil Peter Galis a domáci tak môžu hneď v úvode druhej tretiny streliť kontaktný gól.
     
    21:19
    Marek Slovák sa teraz po individuálnej akcii predral do útočnej tretiny, no ani táto akcia nezmenila skóre. Hosťujúci gólman Stanislav Škorvánek predviedol ďalší výborný zákrok.
     
    21:06
    Slovenská "dvadsiatka" teraz len nahodila puk do útočnej tretiny a hostia odišli striedať.
     
    20:21
    Štefanka sa vrátil na ľad a oba tímy tak hrajú v plnom počte.
     
    20:18
    Slovenská dvadsiatka však zachytila nahodený puk do vlastného pásma a hostia teraz postupujú s pukom na hokejkách dopredu.
     
    20:05
    Druhá tretina sa začala, buly získal Jozef Stűmpel a Nitrania sa okamžite ženú dopredu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    A už o malú chvíľu sa začne druhé dejstvo dnešného súboja, do ktorého vstupuje favorit z Nitry s dvojgólovým mankom.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:15.
     
    V závere prvej tretiny sa už nič dramatické nestalo. Nitrania odchádzajú do kabín s dvojgólovým mankom po tom, čo sa v záverečnej päťminútovke strelecky presadili Surový a Koch. Slovenská "dvadsiatka" vyťažila z minima maximum. Nitra mala viac z hry, no nedokázala prekonať výborného Škorvánka, ktorému prácu v bránkovisku výrazne uľahčuje aj veľmi zodpovedný defenzívny výkon spoluhráčov.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:36
    Aby toho nebolo málo, slovenská "dvadsiatka" mohla opäť skórovať. Juraj Šiška sa spoza brány natlačil pred bránu Adama Trenčana, no jeho ľavý betón teraz ostal v permanencii a domáci gólman podržal svoj celok.
     
    18:39
    Na trestnej lavice po inkasovanom góle strieda Beneho Juraj Štefanka, ktorý si odpyká dvojminútový trest za vrazenie na mantinel.
    KOCH - 0:2
     
    18:39
    HK Orange 20 dalo gól!
    A Nitrania inkasujú druhýkrát v zápase! Presilovú hru využil razantnou strelou od modrej Patrik Koch, ktorý zužitkoval prihrávku Maroša Surového a slovenskí juniorskí reprezentanti vedú už o dva góly!
     
    18:30
    A hostia budú hrať početnú výhodu o dvoch mužov, rozhodcovia avizujú vylúčenie, no slovenská "dvadsiatka" má stále puk na svojich hokejkách.
     
    18:13
    Za seknutie si na trestnú lavicu sadá Matej Bene a hostia budú hrať svoju prvú presilovú hru v zápase.
     
    17:25
    Filip Ondruš teraz mohol navýšiť vedenie hostí, no jeho strela skončila na ochrannej sieti a skóre sa tak po tejto akcii meniť nebude.
     
    17:00
    Napriek tomu, že Nitra bola v úvodnej tretine lepším celkom, v závere prvého dejstva musí dobiehať jednogólové manko, o ktoré sa postaral hosťujúci forward Surový.
    SUROVÝ - 0:1
     
    16:25
    HK Orange 20 dalo gól!
    A skóre zápasu neočakávane otvára hosťujúci útočník Maroš Surový, ktorý po peknej individuálnej akcii po dorážke vlastnej strely posiela svoj celok do vedenia.
     
    16:00
    Do konca prvej tretiny ostáva necelých päť minút a diváci v Nitre zatiaľ vidia nerozhodné stretnutie, v ktorom majú domáci výrazne navrch.
     
    15:29
    Nitranom sa ale zatiaľ darí odolávať rýchlym brejkom súpera, no kvôli nevýraznej koncovke je zatiaľ stav bezgólový.
     
    14:37
    Nitrania sa snažia o skórovanie, obliehajú bránu slovenskej "dvadsiatky," no tá sa zatiaľ úspešne bráni a snaží sa o vyrážanie do rýchlych protiútokov.
     
    13:58
    Nitrania majú stále puk na svojich hokejkách, no domáci si zatiaľ nedokážu vypracovať žiadnu výraznejšiu streleckú príležitosť, ktorá by otvorila skóre dnešného súboja.
     
    13:10
    Na malú chvíľu sa do útočného pásma dostali aj hostia, no tí sa nedostali k strele a Nitrania prakticky celý zápas kontrolujú hru, no ich hernej prevahe zatiaľ chýba strelecký úspech.
     
    12:11
    Sloboda sa vracia na ľad, domáci nedokázali využiť prvú presilovú hru v zápase a diváci pod Zoborom tak zatiaľ márne čakajú na prvý gól v zápase.
     
    11:21
    Na ľad sa dostala druhá presilovková formácia hostí, k strele sa dostal Judd Blackwater, no ani jeho pokus z vrcholu pravého kruhu skončil na istom Škorvánkovi.
     
    10:51
    Tentoraz sa to ale hráčom domáceho celku podarilo, no hostia teraz posielajú puk cez všetky čiary a slovenská "dvadsiatky" zbiera cenné sekundy.
     
    10:30
    Domáci hokejisti sa v úvodných sekundách svojej početnej výhody o jedného muža nedokážu usadiť v útočnom pásme.
     
    10:11
    Adrián Sloboda si za seknutie odchádza odpykať dvojminútový trest, Nitra bude mať k dispozícii dvojminútovú presilovú hru.
     
    09:45
    Štefanka sa teraz ocitol v dobrej šanci, nedokázal upratať puk do brány, no bol faulovaný a rozhodcovia avizujú vylúčenie hosťujúceho hráča.
     
    09:19
    Trenčanovi teraz vypadol puk, no hosťom chýbal väčší dôraz pred bránou a domáci si tak s touto situáciou poradili.
     
    08:49
    Petr Stloukal sa teraz prezentoval peknou samostatnou akciou, no hosťujúci hráči ho zdvojili a zmocnili sa puku.
     
    07:56
    Nitrania zakladajú útok z vlastného pásma, Laliberté stratil puk, no domáci napravili chybu spoluhráča, domáci vyrazili do rýchleho protiútoku, no ani spomínaný útočník Nitry ani Marek Slovák nedokázali prekonať Škorvánka, ktorý je zatiaľ obrovskou oporou hosťujúceho tímu.
     
    07:15
    Edmund Piačka teraz získal útočné pásmo po tom, čo sa poľahky dostal pred bránu hostí, Škorvánek skryl puk v lapačke a nasledovať bude vhadzovanie po jeho ľavici.
     
    06:42
    Nitrania sa dostali do rýchleho protiútoku po tom, čo Macík zaviezol puk do útočného pásma, no ani po prečíslení troch na dvoch sa hráči spod Zobora nedokázali strelecky presadiť.
     
    05:56
    Radoslav Macík sa snažil od pravého mantinelu prekvapiť súperovho brankára, no Škorvánek bol teraz pozorný a betónom vyrazil puk do rohu klziska.
     
    05:16
    V úvodnej päťminútovke Nitrania dali súperovi jasne najavo, že ich cieľom je dnes zisk plného bodového zisku, no zo svojej aktivity nedokázali vyťažiť žiadané ovocie v podobe streleného gólu.
     
    05:01
    Útočná akcia hostí je teraz prerušená hvizdom čiarového rozhodcu, slovenská juniorská reprezentácia sa dopustila postavenia mimo hry.
     
    04:43
    Novák teraz strieľanou prihrávkou skúšal nájsť pred bránou Lalibertého, no ten nedokázal usmerniť ľahký puk za chrbát zatiaľ stopercentného Škorvánka, ktorý sa zatiaľ má čo obracať.
     
    04:13
    Slovák stratil puk v strednom pásme, no jeho chybu napravil spoľahlivý zadák Novák, ktorý okamžite založil útočnú akciu.
     
    03:43
    Bene získal puk v rohu klziska, poslal ho na Milama, no jeho strela presvišťala okolo brány hostí, Škorvánek nemusel zasahovať.
     
    03:11
    Hostia sa ale nedokážu dostať z vlastného obranného pásma a Nitrania tak stále obliehajú bránu zverencov Ernesta Bokroša.
     
    02:42
    Slovenskí juniori teraz zakladajú útočnú akciu, Nitra ale získala puk v strednom pásme a Tibor Kutálek zaviezol puk do útočného pásma.
     
    02:05
    Filip Batek teraz veľmi dobre atakoval rozohrávku slovenskej "dvadsiatky," no Nitra nedokázala vyťažiť z aktivity svojho hráča a hostia môžu postupovať dopredu.
     
    01:41
    Nitrianski hokejisti sa od úvodu zápasu zahryzli do svojho súpera a snažia sa o čo najrýchlejšie otvorenie skóre.
     
    01:20
    Nitra sa teraz usadila v útočnom pásme, od modrej pálil Michal Novák, no ani táto strela zatiaľ neotvorila skóre.
     
    01:02
    Marek Slovák sa teraz prezentoval peknou individuálnou akciou, no jeho strelecký pokus nebol úspešný. Hostia sa oslobodzujú spod nitrianskeho tlaku len pomocou zakázaného uvoľnenia.
     
    00:31
    Nitra teraz pohrozila nebezpečným útokom súperovi, no Škorvánek teraz ostal pozorný.
     
    00:10
    Dnešný súboj sa začal, juniorskí reprezentanti získali útočné pásmo a hneď v úvode súboja sa tak hra sťahuje pred bránu domáceho celku.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Tóny slovenskej hymny práve dozneli a všetko je pripravené pre začiatok dnešného duelu.
     
    Aktéri dnešného stretnutia sú už na ľade. Čoskoro sa začne dnešné stretnutie, ktorému ale predchádza slovenská hymna ako tomu už býva zvykom počas zápasov slovenskej "dvadsiatky."
     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Trenčan – Kuzma, Milam, Novák, Milo, Ordzovenský, König, Guoth, Pupák – Laliberté, Slovák, Blackwater – Macík, Štefanka, Bajtek – Ručkay, Stűmpel, Stloukal – Kutálek, Bene, Piačka. Tréner: Antonín Stavjaňa

    HK Orange 20: Škorvánek – Koch, Meliško, Sloboda, Jendroľ, Moravčík, Ivanič, Novák, Košecký – Sukeľ, Surový, Briestenský – Hrušík, Šiška, Milý – Gális, Sádecký, Studenič – Tatár, Ondruš, Klenko. Tréner: Ernest Bokroš

    Rozhodca: Goga, Kacej – Stanzel, Čaprnka.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    V 23.kole privíta domáca Nitra na svojom ľade mladíkov z Orange 20-tky. Oba celky sa už v aktuálnom ročníku stretli a to 30.septembra v Bratislave, kde Nitra vyhrala chudobným rozdielom 0:1.

    Domáci hokejisti v aktuálnom ročníku predvádzajú zatiaľ kolísavé výkony. Zverenci trénera Stavjaňu dokážu poraziť majstrovské Košice 3:2 a následne prehrať v Piešťanoch s rovnakým skóre.

    Mladí slovenskí reprezentanti bodovali zatiaľ dvakrát. Hneď v prvom vystúpení zdolali Skalicu 4:1 a 8.októbra na penalty bodovali mladí hráči proti Piešťanom.

    Postavenie oboch tímov dáva do roly favorita určite domáci celok. Veď bodový rozdiel je na čísle 35. ( Nitra na treťom mieste má 40 bodov a Orange SR má na konte 5 bodov). Rovnaký názor majú aj tipéri. Nitra je jednoznačným favoritom, a keďže budú chcieť domáci hráči udržať prvú trojku v priebežnej tabuľke, musia v zápase bodovať naplno. Ako to dopadne sa dozvieme v Nitra Aréne od 17.30 hod.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 24. Milam (Milo, Štefanka), 33. Ručkay (Stűmpel, Novák), 37. Blackwater (Milam, Laliberté), 41. Štefanka (Milam), 57. Stloukal (Stűmpel, Ručkay) – 17. Surový, 19. Koch (Surový, Sukeľ)


    HK Nitra: Trenčan – Kuzma, Milam, Novák, Milo, Ordzovenský, König, Guoth, Pupák – Laliberté, Slovák, Blackwater – Macík, Štefanka, Bajtek – Ručkay, Stűmpel, Stloukal – Kutálek, Bene, Piačka. Tréner: Antonín Stavjaňa
    HK Orange 20: Škorvánek – Koch, Meliško, Sloboda, Jendroľ, Moravčík, Ivanič, Novák, Košecký – Sukeľ, Surový, Briestenský – Hrušík, Šiška, Milý – Gális, Sádecký, Studenič – Tatár, Ondruš, Klenko. Tréner: Ernest Bokroš

    Rozhodčí: Goga, Kacej – Stanzel, Čaprnka
    bahis siteleri