Chrudim – Helas Brno 6:2 (kon.)
konec
FK Chrudim
6:2 (2:0)
Helas Brno
Pondělí 23.11.2015, 19:15 • Městská sportovní hala, Chrudim • 1. Futsal liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    36:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí definitivně potvrzují své vítězství! RODRIGO si narazil o protihráče a poté již jen pohodlně uklidil za brankáře Večeřu – 6:2!
     
    33:16
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Máme zde hattrick! Druhá čtveřice ERA-PACKu dnes zaznamenala čtyři vstřelené branky, znovu po skvělé kombinaci připravil Matěj Slováček míč pro TOMÁŠE KOUDELKU, jenž poslal balon po zemi pod padajícím Večeřou – 5:2!
     
    30:27
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Brněnský sok se znovu dostává na dostřel, za druhou inkasovanou branku si ale mohou domácí hráči naprosto sami! Jakub Žďánský rozehrávkou hledal Marcinha, který však na jeho pobídku nereagoval, což bylo jako voda na mlýn JAKUBU LIDMILOVI, který se dostal k balonu a zakončil neomylně do prázdné branky – 4:2!
     
    28:15
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimskému týmu vyšla další rychlá kombinace po rohovém kopu! Po ťukeci na jeden dotek zakončoval dnes podruhé do prázdné branky TOMÁŠ KOUDELKA – 4:1!
     
    22:51
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Rázem zde máme zápletku dnešního utkání! JAN OVČAČÍK dostal balon na pravou stranu a parádní ranou pod víko poprvé prostřelil brankáře Tona – 3:1!
     
    20:35
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Lepší začátek druhého poločasu si ani domácí přát nemohli! Spolupráce dvou reprezentantů přinesla užitek, Slováček posunul balon na RADIMA ZÁRUBU, který jemným obloučkem prostřelil střídajícího brankáře Večeři – 3:0!
     
    14:08
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Obrana Helasu nyní nedokázala pohlídat nacvičenou kombinaci svého soupeře a po zásluze musí podruhé tahat balon ze své sítě! Záruba po rohovém kopu stříleným centrem našel na zadní tyči TOMÁŠE KOUDELKU, který již moc jednodušších gólů v kariéře nedal – 2:0!
     
    11:44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Následně se již domácí favorit dostává do vedení! Téměř po dvanácti minutách hry gólman Šimon poprvé inkasuje a to hned opravdu stylově! DENTINHO si na levé straně dal míč do nohy a umístil ho přímo do vzdálenější šibenice brněnské klece – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 12. Dentinho, 15. Koudelka (Záruba), 21. Záruba (Slováček), 29. Koudelka (Felipe), 34. Koudelka (Slováček), 37. Rodrigo – 23. Ovčačík (Lidmila), 31. Lidmila

    Karty:   7. Vlach (HEL), 33. D. Cupák (HEL)


    FK Chrudim: Ton (29. Žďánský) – Záruba, Max, Koudelka, Dentinho, Kovács, Marcinho, Rodrigo, Rešetár, Slováček, Felipe
    Helas Brno: Šimon (21. Večeřa) – Lerch, Ovčáčik, Lidmila, Hanuš L., Hanuš M., Cupák V., Havel, Cupák D., Vlach, Presl

    Rozhodčí: Nagy, Dragoun
    bahis siteleri