BATE – Leverkusen 1:1 (kon.) | Zenit – Valencia 2:0 (kon.) | Barcelona – AS Řím 6:1 (kon.)
Arsenal – Dinamo Záhřeb 3:0 (kon.) | Bayern – Olympiakos 4:0 (kon.) | Porto – Dynamo Kyjev 0:2 (kon.)
Maccabi Tel Aviv – Chelsea 0:4 (kon.) | Lyon – Gent 1:2 (kon.)
konec
Arsenal FC
3:0 (2:0)
GNK Dinamo Záhřeb
Úterý 24.11.2015, 20:45 • Emirates Stadium (kapacita: 60 260), Londýn • Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním toho, že Arsenal ještě má šanci napravit zpackaný začátek a postoupit do osmifinále Ligy mistrů, o což se za dva týdny popere na horké řecké půdě proti Olympiacosu, se s Vámi loučím! Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit na počtenou! (22:51:31)

     
    Utkán končí, Arsenal zcela zaslouženě poráží Dinamo Záhřeb, a stále tak zůstává ve hře o postup do jarní fáze Ligy mistrů! Sledovali jsme zajímavé utkání, které se až na úvodní pětiminutovku odehrávalo zcela v režii Kanonýrů. Londýnský celek do vedení poslal Mesut Özil, na 2:0 o čtyři minuty později zvýšil Alexis Sánchez. Druhá půle nabídla přeci jen více šancí než ta předchozí. V devětašedesáté minutě toto střetnutí definitivně rozhodl Alexis Sánchez, jenž mohl těžit z parádního pasu od kolegy Campbella. Oproti úvodní pětačtyřicetiminutovce hrozili i hosté, Petr Čech moc zákroků sice neměl, ale když už musel nějakou situaci řešit, tak ji zvládl bezchybně.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Počet zákroků brankáře Čecha (ARS) – 2

    Počet zákroků brankáře Eduarda (ZAG) – 4
     
    90+1
    Ještě jednou v dnešním utkání své štěstí zkusil Marko Pjaca, který se opět odhodlal ke střele z uctivé vzdálenosti, ovšem prostor mezi třemi tyčemi se mu nepodařilo trefit ani tentokrát.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat dvě minuty!
    89. Mesut Özil (ARS)
     
    89
    Neskutečné, to byla naprosto parádní akce v podání Kanonýrů! Alexis Sánchez si počkal na ideální moment a fantastickým dloubáčkem přes obránce našel Mesuta Özila, který, přestože byl zády k brance, míč hlavou lehce prodloužil za sebe a pokladnici Dinama minul jen o vlásek!
    88. Mesut Özil (ARS)
    88.
     
    88
    Domácí tuto standardní situaci rozehráli na krátko a Ćorić následně obral o míč Ramseyho, ovšem při přechodu na útočnou polovinu o něj přišel.
     
    87
    Soudani fauloval Joela Campbella a Arsenal bude zahrávat volný přímý kop z poměrně zajímavé pozice.
     
    86
    Další práce pro Petra Čecha. Z nějakých dvaceti metrů se totiž k ráně odhodlal El Arbi Hillel Soudani, ovšem míč poslal pouze doprostřed branky, kde už stál připravený český gólman.
     
    85
    Znovu Ramsey, jenž se tentokráte dostal až na dostřel branky hostí, místo přímého ohrožení však nakonec zvolil přihrávku na nabíhajícího Campbella, ovšem Eduardo jeho záměr přečetl a ukořistil míč pro sebe.
     
    84
    Poslední střídání dnešního mače, odpracováno má Machado, místo něhož nastupuje mladičký Ante Ćorić.
     
    83
    Do možná až příliš otevřené obrany se vrhl Aaron Ramsey, který si vyměnil balón s Özilem, avšak v následném souboji 1 na 1 nepřešel přes Sigaliho.
     
    82
    Hned dvojí střídání nachystal trenér Wenger. Dnešní utkání končí pro Španěly Bellerína a Cazorlu, které na závěrečné minutky nahradí Mathieu Debuchy a Calum Chambers.
     
    81
    Po Rogově přihrávce se sám před Čechem objevil Soudani a přesnou střelou dostal míč do sítě, avšak branka nemůže být kvůli jasnému ofsajdu uznána!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 29. Özil (Alexis Sánchez), 33. Alexis Sánchez (Monreal), 69. Alexis Sánchez (Campbell)

    Karty:   65. Monreal (ARS)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 5:4. Rohy: 9:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 5:9.
    Arsenal FC: Čech – Bellerín (82. Debuchy), Koscielny, Mertesacker (C), Monreal – Flamini, Cazorla (82. Chambers) – Campbell, Özil, Alexis Sánchez – Giroud (67. Ramsey).
    Náhradníci: Ospina – Debuchy, Gabriel, Gibbs, Chambers, Ramsey, Reine-Adelaide.

    GNK Dinamo Záhřeb: Eduardo – Pinto, Sigali, Taravel, Măţel – Pjaca, Machado (84. Ćorić), dos Santos, Antolić (C) (70. Henríquez), Fernándes (57. Soudani) – Rog.
    Náhradníci: Mikulič Mikulič – M. Musa, Šovšić, Pavičić, Ćorić, Soudani, Henríquez.

    Rozhodčí: Viktor Kassai – Gyorgy Ring, Vencel Toth (všichni Maďarsko)
    bahis siteleri