Buffalo – Nashville 2:3 (kon.) | New Jersey – Columbus 1:2 (kon.) | NY Rangers – Montreal 1:5 (kon.)
Pittsburgh – St. Louis 4:3 (po pr.) | Washington – Winnipeg 5:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 4:1 (kon.)
Minnesota – Vancouver 2:3 (kon.) | Detroit – Boston 2:3 (po pr.) | Tampa – Los Angeles 2:1 (2:1 po s.n.)
NY Islanders – Philadelphia 3:1 (kon.) | Arizona – Anaheim 4:2 (kon.) | Colorado – Ottawa 3:5 (kon.)
San Jose – Chicago 2:5 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 26.11.2015, 01:00 • Xcel Energy Center, St. Paul (kapacita 17954 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:40 Charlie COYLE - 2:3
     
    58:40
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácím se risk s hrou bez brankáře vyplatil a bude z toho ještě pořádné drama! Nahození Ryana Sutera od modré čáry šikovně tečoval CHARLIE COYLE, Miller neměl nárok zakročit! Asistence: Ryan Suter a Mikko Koivu.
    45:31 Jannik HANSEN - 1:3
     
    45:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks přidávají velmi důležitý třetí gól! Suter v další útočné akci Millera neprostřelil, kotouče se zmocnil Daniel Sedin, který hned dlouhou přihrávkou našel ujíždějícího JANNIKA HANSENA, který zvládl svůj únik na výbornou a perfektní střelou nedal Dubnykovi šanci! Asistence: Daniel Sedin.
    31:15 Radim VRBATA - 1:2
     
    31:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Také hosté využívají svou početní výhodu! Po kombinaci bratrů Sedinů na pravé straně kluziště přišla přihrávka od Henrika na střed, kde číhal RADIM VRBATA, kterému ještě pomohl Prosser zastavením kotouče a český útočník pak tvrdou ranou propálil Dubnyka! Asistence: Henrik Sedin a Daniel Sedin.
    19:32 Radim VRBATA - 1:1
     
    19:32
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hostům se v závěrečné minutě první třetiny podařilo vyrovnat! Nenápadná akce, při které se do útočného pásma po pravé straně dostal McCann, končí pátou brankou RADIMA VRBATY v letošní sezoně! McCanntotiž našel českého kanonýra přesně v mezikruží! Asistence: Jared McCann a Alexander Edler.
    12:39 Thomas VANEK - 1:0
     
    12:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru využívají po parádní kombinaci! Granlund byl u puku v rohu jako první, po několika přihrávkách se k puku dostal Koivu, který úžasnou nezištnou přihrávkou uvolnil v mezikruží volného THOMASE VANEKA, který tvrdou střelou nedal Millerovi šanci! Asistence: Mikko Koivu a Mikael Granlund.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 13. Vanek (Koivu, Granlund), 59. Coyle (Suter, Koivu) – 20. Vrbata (McCann, Edler), 32. Vrbata (H. Sedin, D. Sedin), 46. Hansen (D. Sedin)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Brodin, Dumba, Prosser, Folin – Zucker, Koivu (C), Niederreiter – Vanek, Granlund, Pominville (A) – Carter, Coyle, Bertschy – Porter, Haula, Gabriel. Trenér: Mike Yeo.
    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Edler, Tanev, Hamhuis (A), Weber, Sbisa, Bartkowski – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Burrows, Horvat, Virtanen – Higgins, McCann, Vrbata – Prust, Cracknell, Dorsett. Trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Pollock, Lee – Galloway, Mach

    Diváci: 18877
    bahis siteleri