Kometa Brno – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.) | Olomouc – Šumperk 3:8 (kon.) | Kladno – Slavia 1:4 (kon.)
Vsetín – Warriors Brno 5:1 (kon.) | K. Vary – Liberec 6:2 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 4:3 (1:0 po s.n.)
Chomutov – Písek 12:1 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 5:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 4:3 (kon.)
Zlín – Pardubice 0:0 (odl.) | Havířov – Opava 3:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
BK Havlíčkův Brod
Čtvrtek 26.11.2015, 11:30 • Sportcentrum Lužánky • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita. RADIM PEJCHAL ve skrumáži před brankou dokázal zaúřadovat a ještě vykřesal jiskřičku naděje pro svůj tým. Výhoda šesti hráčů proti čtyřem tak přinesla alespoň snížení. Asistence: Michal Teplý, Richard Cachnín.
     
    43:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    A teď už odskakuje na rozdíl dvou branek. Zmatky v obraně doposud sympaticky hrajícího Brodu potrestal znovu dobře hrající MAXIM ČAJKOVIČ. Domácí tak hodně rychle vstřelili dvě branky a utkání rázem vypadá zcela jinak. Asistence: Patrik Vašíček.
     
    41:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají poprvé v zápase do vedení. Vypadalo to na drobnou teč někoho z hostujících hráčů, od ní se puk dostal smolně do klece. Z blízkosti brány střílel MAXIM ČAJKOVIČ a puk nakonec těsně překročil brankovou čáru. Bez asistence.
     
    34:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dlouho to drhlo, dlouho se nedařila rozehrávka nebo přesnější střelba, až to do svých rukou vzal MATĚJ SVOBODA, který vypustil svižnou střelu z modré čáry a překvapený Arbelovský pravděpodobně nic neviděl, aby mohl reagovat. Asistence: Erik Meluzín.
     
    18:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    I MICHAL TEPLÝ byl úspěšný. Nájezd zakončil s rozvahou a střelou na vzdálenější tyč, kam už Pleticha nedokázal dosáhnout. Brod se tak dostává opět do vedení, byť navíc ještě přišel o zraněného Pejchala.
     
    07:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    MATĚJ SVOBODA se dlouho s ničím nepáral a rovnou vystřelil na Arbelovského bránu. Puk zapadl k pravé tyči a je vyrovnáno.
     
    05:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se zničehonic dostávají do vedení po vůbec první střele, která šla na Pletichu. Takové spíše nahození MICHALA KYNCLA z pravého kruhu zapadlo přesně do brněnské klece. Bez asistence.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 8. Svoboda (TS), 35. Svoboda (Meluzín), 42. Čajkovič, 44. Čajkovič (P. Vašíček) – 6. Kyncl, 19. Teplý (TS), 60. Pejchal (Teplý, Cachnín)


    HC Kometa Brno: Pleticha (Kašpar) – Masár, Holemý, Věžník, P. Vašíček, Gloz, Kavický, Čajkovič, Novák, Kučeřík, Konečný, Meluzín, Hubáček, Svoboda, D. Vašíček, Kunc, Lašák. Trenér: Jiří Mífek.
    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Krejčí, Dvořák, Adam, Zvěřina, Horák, Škareda, Smolko, Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl, Krajíček, Teplý, Pejchal, Kyncl. Trenér: Aleš Kraučuk.

    Rozhodčí: Czubaj – Bernard, Otáhal
    bahis siteleri