Olomouc – Jihlava 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 4:1 (kon.) | Vítkovice – HC Plzeň 3:4 (kon.)
Třinec – K. Vary 4:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 27.11.2015, 18:00 • Werk aréna • DHL Extraliga juniorů • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:56
    Kotouč už mířil do odkryté klece, v tom mu ale nakonec zabránil Dudáček.
     
    53:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Místo toho Oceláři zvyšují náskok, když za zády Harakala skončil puk z hole MICHALA KOVAŘČÍKA. Asistence: Jan Zahradníček.
     
    41:47
    Do brejku se ovšem vydal Hrehorčák, který svůj nájezd zakončil mimo tři tyče, na trestnou lavici ovšem putuje Weinhold za sekání a oba týmy tak budou hrát ve čtyřech.
     
    40:45
    Cienciala si na trestné lavici odpyká dvě minuty za hákování.
     
    38:06
    Zapsat se do kolonky střelců mohl znovu Cienciala, který ale z dobré pozice kotouč mezi tři tyče neposlal.
     
    35:31
    Energie špatně střídala, hrála v šesti a na dvě minuty tak bude muset do čtyř. Trest pro hráčskou lavici odpyká Svoboda.
     
    29:03
    Cienciala poslal puk Miloši Romanovi, který ale z těsné blízkosti karlovarské branky trefil pouze lapačku Harakala.
     
    26:58
    A máme tady první vyloučení. Beránek si míří na trestnou lavici odpykat dvě minuty za sekání.
     
    24:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři pokračovali v útočném pásmu, puk nakonec doputoval do mezikruží k MARTINU PALOVI, který se nemýlil. Asistence: Jakub Lacka, Richard Polak.
     
    21:33
    Svoboda nic nevymýšlel, pokusil se překonat Dudáčka střelou mezi betony, ty ale třinecký gólman sklapl včas.
     
    21:33
    Svoboda se řítil do brejku, v něm ho na poslední chvíli podrazil Zahradníček a hostující hráč si tak celou situaci zopakuje z trestného střílení.
     
    19:10
    Energie předvedla před Dudáčkem několik závarů a po jednom z nich skončil třinecký gólman na ledě, ani v leže ale kotouč za svá záda nepustil.
     
    18:05
    Prudká rána Zahradníčka byla zblokována a Energie se tak dostala do přečíslení, v něm ale předvedl výborný obranný zákrok Bartko, který zabránil přihrávce na volného útočníka hostů.
     
    11:44
    Oddechový čas pro hosty.
     
    11:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Proti střele Lacky dokázal Harakal zasáhnout, než se ale karlovarský brankář dokázal znovu dostat na nohy, mohl už ze své sítě lovit kotouč po střele DAVIDA CIENCIALY. Asistence: Jakub Lacka, Martin Pala.
     
    09:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nakonec se ale Oceláři první branky dočkali, od modré čáry vypálil JAN ZAHRADNÍČEK a prudce letící kotouč se zastavil až za zády karlovarského gólmana. Asistence: Jan Bartko, Jan Hladonik.
     
    08:53
    Velkou šanci otevřít gólový účet dnešního utkání měl Cienciala, třinecký útočník ovšem poslal kotouč pouze do horní tyče.
     
    07:12
    Sražený kotouč sice zapadl do karlovarské branky a domácí mladíci se chvíli radovali, gól jim však nemůže být uznán, protože puk prošel do sítě až v momentě, kdy nebyla hostující klec na svém místě.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 10. Zahradníček (Bartko, Hladonik), 12. Cienciala (Lacka, Pala), 25. Pala (Lacka, Polak), 54. Kovařčík (Zahradníček)


    HC Oceláři Třinec: Dudáček (Ovčaří) – Pisarik, Zahradníček, Bartko, Michal Roman, Stránský, Adámek – Polak, Švaňa, Flok, Hrehorčák, M. Kovařčík, Sztwiertnia, Hladonik, Lacka, Miloš Roman, Cienciala, Pala
    HC Energie Karlovy Vary: Harakal (Frček) – Beer, Pajk, Rulík, Dudek, Vodička, Weinhold – Beránek, Nguyen, Zikmund, Svoboda, Čejka, Vrána, Davídek, Hauzr, Hendrych, Janata, Babka

    Rozhodčí: Trombík – Řezáč, Vengřín
    bahis siteleri