Tango Brno – Zruč n/S 1:8 (kon.) | Sparta – Vysoké Mýto 2:8 (kon.) | Chrudim – Česká Lípa 11:0 (kon.)
Rádio Krokodýl Brno – Helas Brno 2:3 (kon.) | Hradec Králové – Interobal Plzeň 3:4 (kon.)
konec
FK Chrudim
11:0 (6:0)
FC Démoni Česká Lípa
Pátek 27.11.2015, 20:00 • Městská sportovní hala, Chrudim • 1. Futsal liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:57
    Koudelka napálil v posledních vteřinách břevno!
     
    37:05
    Na poslední tři minuty posílá trenér Démonů Davida Chládka. Udrží čisté konto?
     
    36:11
    Další parádní akce Chrudim na jeden dotek končí zakončením Matěje Slováčka do tyče Michálkovy branky!
     
    34:14
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Do střelecké listiny se zapisuje další hráč! Matěj Slováček rozehrál rohový kop lobem na TOMÁŠE KOUDELKU, který tečovanou ranou z voleje poslal balon do protipohybu gólmana Michálka – 11:0!
     
    32:44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Deset a druhý hattrick! MICHAL KOVÁCS dostal přihrávku do středu hřiště, poprvé sice napálil bránícího hráče, druhý pokus již ale neomylně skončil v síti českolipského gólmana Michálka – 10:0!
     
    28:13
    Parádní sólo akci předvedl na levé straně Brazilec Marcinho, perfektní střele na vzdálenější tyč chybělo jen málo!
     
    27:32
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jak je futsal vlastně jednoduchý nyní ukázala chrudimská druhá čtyřka. Felipe po lajně poslal míč na Koudelku, ten nasadil jesličky obránci a našel přesnou přihrávkou RADIMA ZÁRUBU, jenž z voleje zamířil více než přesně – 9:0!
     
    26:17
    Roman Mareš se až příliš rozčiloval za neodpískání nedovoleného zákroku na svého bratra, vykoledoval si za to pouze žlutou kartu.
     
    24:50
    Jan Havlásek měl dnes ty největší šance Démonů! Nyní zakončoval přečíslení dva na jednoho z dobré pozice, brankář Žďánský ale reflexivním zákrokem udržel čisté konto!
     
    24:13
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Gólový rozdíl začíná stále a stále narůstat! Roman Mareš stříleným centrem našel stojícího SIDNEIHO, který pouze jemnou tečí dokonal hattrick – 8:0!
     
    23:46
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Další lahůdka z chrudimské futsalové dílny! Felipe byl před brankářem Michálkem naprosto sám, nakonec ještě zvolil patičku na nabíhajícího si MATĚJE SLOVÁČKA, který již neměl na zadní tyči sebemenší problém zakončit do prázdné branky – 7:0!
     
    20:37
    Rychlý začátek ERA-PACKu přišel i ve druhé půli! Sidnei posunul míč na Michala Kovácse, který sraženou střelou mohl dokonat hattrick! Míč se o jednoho z bránících hráčů vydal do brankářova protipohybu a zastavil se až na tyči českolipské klece!
     
    17:31
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Vzápětí již spolupráce bratří Marešů vyšla na výbornou! Rohový kop rozehrál Roman Mareš přímo na nohu MICHALA MAREŠE, jenž prudkou ranou z voleje nachytal gólmana Michálka, kterému prošel balon mezi nohama – 6:0!
     
    17:00
    Následně obdržel Michal Mareš parádní pas vzduchem od svého bratra Romana a z voleje tvrdě vypálil! Brankář České Lípy musel vytáhnout další skvělý zákrok!
     
    12:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Po dvanácti minutách hry zde máme bůra! Roman Mareš využil zmatků v defenzívě Démonů, našel před brankou SIDNEIHO, který kostrbatě procpal balon do hostující sítě – 5:0!
     
    10:49
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hodně rázná odpověď přichází na straně ERA-PACKu! U levé postranní čáry si čas na přihrávku našel Michal Mareš, který neomylně poslal míč na MICHALA KOVÁCSE, který si povodil přihlížejícího obránce a následně i gólmana Michálka – 4:0!
     
    10:40
    Jan Havlásek trefuje v přečíslení dva na jednoho tyčku!
     
    10:22
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Vzápětí následovala standardní situace i na druhé straně! Volné přímé kopy jsou parketou pro MICHALA KOVÁCSE, který po zemi propálil vše před sebou a poslal balon neomylně k levé tyči hostující branky – 3:0!
     
    09:00
    Další kombinace na jeden dotek přinesla obrovskou příležitost! Matěj Slováček chytrou křižnou přihrávkou našel ve formě hrajícího Tomáše Koudelku, který však z voleje o centimetry přestřelil břevno hostující branky!
     
    08:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Parádní akce v podání jedenáctinásobného mistra přináší druhou radost! Radim Záruba dostal míč do běhu na pravou stranu, stříleným centrem sice namířil balon mezi tři tyče! Těsně před brankovou čarou ještě doklepl míč do sítě MATĚJ SLOVÁČEK – 2:0!
     
    06:41
    Michal Mareš parádním pasem našel na zadní tyči svého jmenovce Michala Kovácse, který ve skluzu zakončil! Nakonec jeho pokus mířil pouze do bloku vytvořeného s dvou bránících hráčů!
     
    01:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na konci druhé minuty utkání se úvodní čtveřice poprvé prosazuje! Rohový kop Michala Mareše našel ideálně SIDNEIHO, který již neměl před brankou těžkou práci – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 2. Sidnei (M. Mareš), 9. Slováček (Záruba), 11. Kovács, 11. Kovács (M. Mareš), 13. Sidnei (R. Mareš), 18. M. Mareš (R. Mareš), 24. Slováček (Felipe), 25. Sidnei (R. Mareš), 28. Záruba (Koudelka), 33. Kovács, 35. Koudelka (Slováček)

    Karty:   27. R. Mareš (CHR)


    FK Chrudim: Žďánský (Ton) – M. Mareš, R. Mareš, Záruba, Koudelka, Sidnei, Kovács, Marcinho, Slováček, Felipe
    FC Démoni Česká Lípa: Michálek (38. Chládek) – Bejda, Musil, Bažant, Lakatoš, Švec, Tvrzník, Betyár, Havlásek

    Rozhodčí: Čurda, Gryc
    bahis siteleri