Boston – NY Rangers 4:3 (kon.) | Philadelphia – Nashville 3:2 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 1:3 (kon.)
Anaheim – Chicago 2:3 (po pr.) | Washington – Tampa 4:2 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
New York Rangers
Pátek 27.11.2015, 19:20 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Alain Vigneault si vybírá oddechový čas, můžeme se těšit na strhující závěrečnou půlminutovku!
     
    58:48
    Lundqvist zůstává na střídačce, Rangers to zkoušejí v šesti!
    David KREJČÍ - 4:3
     
    58:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Medvědi se ujímají vedení! Před Lundqvistem vznikl obrovský závar a domácí spalovali jednu šanci za druhou, tu největší měl na holi Loui Eriksson. DAVID KREJČÍ se na to už nemohl dál dívat a tvrdě vypálil od modré, jeho rána skončila až v síti! Bez asistence.
    Ryan SPOONER - 3:3
     
    56:14
    Bruins právě vstřelili branku!
    Necelé čtyři minuty před koncem máme opět vyrovnáno! V předbrankovém prostoru vznikl po nahození od modré čáry obrovský závar a kotouč se nakonec odrazil na hůl mladého RYANA SPOONERA, jenž se nemýlil! Asistence: Patrice Bergeron, Loui Eriksson.
     
    54:54
    Jesper Fast (NYR) vyfasoval dvě minuty za hákování, Medvědi tak budou mít ideální příležitost na vyrovnání.
    Keith YANDLE - 2:3
     
    49:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté se kuriózním gólem ujímají vedení! KEITH YANDLE od modré čáry orazítkoval tyč, kotouč se však odrazil přímo do Raskových zad, od nichž se doklouzal až za brankovou čáru! Asistence: Kevin Klein, Kevin Hayes.
     
    47:59
    Domácí měli na hokejce vedoucí branku, ale Brad Marchand (BOS) trefil kolenem do hlavy Henrika Lundqvista a může být rád, že za to vyfasoval jen dvouminutový trest!
     
    46:48
    Krejčí s Beleskeym si vytvořili obrovský tlak v předbrankovém prostoru. Krejčího pokus se o zadní hrazení odrazil právě k letní posile z Anaheimu, ale Lundqvist vleže zasáhl!
     
    43:22
    Medvědi si zahrají přesilovku, Derrick Brassard (NYR) zcela zbytečně podrazil u hrazení Dennise Seidenberga.
     
    42:50
    Emerson Etem našel ve skvělé pozici Jarreta Stolla, ale zkušenému centrovi se nepodařilo usměrnit kotouč mezi tři tyče!
     
    39:01
    Do přečíslení dvou proti jednomu se vydal Kemppainen s Erikssonem, ale do přihrávky prvního jmenovaného na volného švédského šikulu vložil hůl McDonagh, čímž zabránil téměř jistému gólu!
     
    37:02
    Domáci hráli v šesti, dvouminutový trest za hráčskou lavičku odpyká Brett Connoly (BOS).
     
    34:35
    David Krejčí chyboval na útočné modré a do rychlého protiútoku se vydali Rick Nash a Mats Zuccarello, vracející se Colin Miller však prokázal obrovský přehled a čistým zákrokem zabránil téměř jistému gólu!
    Brett CONNOLY - 2:2
     
    29:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí využili přesilovku, a tak je znovu vyrovnáno! Jimmy Hayes vybojoval kotouč za brankou a posunul ho Millerovi, který nabil napřaženému BRETTU CONNOLYMU, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Colin Miller, Jimmy Hayes.
     
    28:06
    Oba kohouti vyfasovali pětiminutový trest za bitku, McIlrath (NYR) navíc za její vyprovokování vyfasoval další dvě minuty, a tak si domácí zahrají v početní převaze.
     
    27:10
    Hostům se po vyhraném buly nepodařilo dostat kotouč z pásma, čehož využil provokatér Zac Rinaldo, ale strážce newyorské svatyně si jeho střely na poslední chvíli všiml!
    Rick NASH - 1:2
     
    25:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je z toho gól, Jezdci poměrně rychle otočili skóre ve svůj prospěch! Connolymu se nepodařilo vyhodit, poněvadž dobrou práci na útočné modré odvedl Ryan McDonagh, jenž si všiml volného Ricka Nashe, jenž nechal za svými zády nedůrazného Seidenberga a v pádu protlačil kotouč až do sítě! Asistence: Ryan McDonagh.
    Oscar LINDBERG - 1:1
     
    22:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Třetí lajna Jezdců se usadila v útočném pásmu a ke kotouči se za Raskovou svatyní dostal OSCAR LINDBERG, jenž se neohroženě prokousal do mezikruží a z otočky se přesně trefil k pravé tyči! Asistence: J.T. Miller, Jesper Fast.
     
    18:50
    Před Raskem to znovu pořádně vřelo! Odražený kotouč se dostal na hokejku z druhé vlny si najíždějícího Yandlea, jehož projektil se od Raskovy výstroje odrazil na břevno!
     
    18:04
    Ihned po buly vznikl před hostujícím brankářem obrovský závar. Ke kotouči se dostal Matt Beleskey, ale Lundqvist vytáhl další skvělý zákrok levým betonem!
    Patrice BERGERON - 1:0
     
    14:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi se ujímají vedení! Bergeron vyhrál buly pro Kruga, jehož střela se odrazila právě na hůl elitního domácího centra PATRICE BERGERONA, který se s tím nepáral a z první poslal puk až do sítě! Asistence: Torey Krug.
     
    10:18
    Rick Nash byl ihned po buly podražen Colinem Millerem (BOS), Rangers si zahrají v početní převaze.
     
    08:34
    Z trmy-vrmy před Lundqvistem domácí nic nevytěžili, ale Zdeno Chára udržel kotouč v útočném pásmu a na konci následné kombinace stál Brad Marchand, jenž pálil do tyče!
     
    03:36
    To byla šance! Po buly se kotouč dostal na hůl před Lundqvistem úplně osamoceného Louiho Erikssona, ale ten předvedl další senzační zákrok!
     
    01:55
    Lindbergova naivní nahrávka na útočné modré skončila na hokejce Joonase Kemppainena, jenž upaloval sám na Lundqvista, ale strážce svatyně Rangers si se střelou finského mladíka z bezprostřední blízkosti poradil!
     
    00:49
    Hosté se mohli hned v první minutě ujmout vedení! Mats Zuccarello si proklestil cestu až před Raska a přenechal kotouč Stepanovi, ale jeho pokus byl zblokován a následná dorážka Zuccarella skončila na tyči!

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 15. Bergeron (Krug), 30. Connoly (Miller, Hayes), 57. Spooner (Bergeron, Eriksson), 59. Krejčí – 23. Lindberg (Miller, Fast), 26. Nash (McDonagh), 50. Yandle (Klein, Hayes)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára, Trotman, Seidenberg, Miller, Krug, McQuaid – Beleskey, Krejčí, Eriksson – Marchand, Bergeron, Vatrano – Spooner, Kemppainen, Connoly – Rinaldo, Ferraro, J. Hayes.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh, Girardi, Staal, McIlrath, Yandle, Klein – Nash, Brassard, Zuccarello – Kreider, Stepan, K. Hayes – Miller, Lindberg, Fast – Moore, Stoll, Etem.

    Rozhodčí: McCauley, Rooney – MacPherson, Murphy

    Diváci: 17565
    bahis siteleri