Podbrezová – Dunajská Streda 0:0 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
0:0 (0:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
sk Pátek 27.11.2015, 18:00Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vážení priaznivci Fortuna ligy, srdečne vás vítam pri sledovaní 18. kola Fortuna ligy, ktoré prinesie predposledné súboje jesene. V tomto priamom prenose sa pritom zameriame na zápas medzi klubmi ŽP Šport Podbrezová a FC DAC Dunajská Streda.

    ŽP Šport Podbrezová si so svojimi výkonmi vyslúžila do tejto chvíle len predposlednú. 11. priečku tabuľky našej najvyššej futbalovej súťaže, keďže hráči ŽP Šport majú na svojom konte po 17 odohraných stretnutiach 12 bodov. Celok písaný ako domáci si ich pritom vystrieľal s celkovým skóre 24:34, pričom naplno bodoval dovedna trikrát, v troch prípadoch sa pritom musel uspokojiť len s bodom.

    Posledné 3 zápasy Podbrezovej:
    ŽP Šport Podbrezová – MFK Skalica 3:0
    ŽP Šport Podbrezová – FC ViOn Zlaté Moravce 2:2
    Spartak Myjava – ŽP Šport Podbrezová 2:1

    FC DAC Dunajská Streda je na tom tabuľkovo lepšie – a to neporovnateľnej. Hráčom zo Žitného ostrova totiž patrí so ziskom 24 bodov 6. miesto, pričom si ho žlto-modrí vystrieľali za 7 výhier a 3 remízy. Celkové skóre hosťujúceho celku činí 25:22. Aj tento ukazovateľ tak bude ukazovať v prospech FC DAC.

    Posledné 3 zápasy Dunajskej Stredy:
    FC DAC Dunajská Streda – MŠK Žilina 1:0
    AS Trenčín – FC DAC Dunajská Streda 4:1
    FC DAC Dunajská Streda – MFK Zemplín Michalovce 3:1
     
    -37
    Úvodné zostavy:

    ŽP Šport Podbrezová: Kuciak – Viazanko, Gál-Andrezly, Vajda, Migaľa – Vaščák, Kochan, Kupčík (C), Andrič – Kapor, Szöke.
    Náhradníci: Ďurčo – Magda, Minčič, Podio, Frizoni, Jur. Pančík, Sabler.

    FC DAC Dunajská Streda: Tujvel – Ljubicić, Michalík, Straka, Ľupták – Pačinda, Kwin Kwin, Szarka, Sarr – Brašeň, Davis.
    Náhradníci: Milošovič – Asanović, Horváth, Černák, Pambou, Polievka, Stephens.

    Rozhodca: Sedlák – Weiss, Petríček – Očenáš.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Stretnutie sa začalo, po úvodnom výkope sa oba celky pokúsia dostať čím skôr na polovicu svojho súpera.
     
    2
    Dopredu sa napokon vydali ako prvá hostia, ktorí ale pred Kuciakom nedokázali presne zakombinovať a loptu tak poslali len na kopačky svojho súpera.
     
    3
    Podobne tomu bolo aj v tejto chvíli, Vajda ešte loptu pre istotu kontroloval, guľatý predmet ale napokon skončil len za bránkovou čiarou. Kuciak môže v pokoji rozohrávať.
     
    4
    Dopredu nazrel aj domáci celok, ktorý to teraz skúšal pomocou troch nahrávok, lopta ale pred pokutovým územím zmenila majiteľa.
     
    5
    Dunajská Streda zahrávala rohový kop. Pačinda posielal do stredu vápna dobrý center, ktorým hľadal hlavy svojich spoluhráčov, loptu ale bezpečne odvrátil Vajda.
     
    6
    Domáci sa snažili o zaskočenie svojho súpera pri postrannej čiare, čo sa im napokon aj podarilo, no následná prízemná prihrávka do vápna Dunajskej Stredy nepohrozila.
     
    7
    Gál-Andrezly bol teraz na polovici súpera mimoriadne aktívny, niekoľkokrát si dokázal dobre nabehnúť na prihrávku od svojich spoluhráčov, v poslednom prípade sa pritom tesne vyhol ofsajdu, avšak lopta mu odskočila od nohy a domáci hráč ju už nestihol.
     
    8
    Hra sa prelieva zo strany na stranu, ani jeden z celkov sa ale s loptou nedokáže presunúť do pokutového územia, odkiaľ by mohol ohroziť bránu.
     
    9
    Opäť to bol Gál-Andrezly, ktorý pred šestnástkou svojho súpera premýšľal čo s loptou, tú napokon okamžite posúval na nohu Viazanka, ktorý však svojho súpera nepochopil a ostal stáť na mieste.
     
    10
    Úvodných 10 minút neprinieslo nič zaujímavé, nemenilo sa tak ani po dlhom nákope na útočnú polovicu, center pritom hľadal Brašeňa, bol však privysoký a preto sa hráč hostí k lopte nedostal.
     
    10
    Pačinda loptu drží na útočnej polovici, uvidíme, čo z toho FC DAC dokáže vyťažiť.
     
    11
    Loptu napokon Pačinda posielal k postrannej čiare na Davisa, ktorý ale na malom priestore loptu na kopačke nespracoval a musel ju tak odovzdať súperovi.
     
    12
    Hostia mohli otvoriť skóre! Videli sme skvelú kombináciu, po uličke Ljubicića ešte lopta putovala k Brašeňovi, ktorý ju posielal do stredu vápna. Tam sa k nej dostal Pačinda, ktorý z prvej zakončoval, strelu na poslednú chvíľu dobre zblokoval Kupčík!
     
    13
    Následne si už domáci celok dal na čele s Kuciakom pozor a súpera do podobnej šance nepustil. Možnosť zaútočiť tak bude aj pre domácich.
     
    14
    To by si však Vaščák nemohol loptu predkopnúť tak ďaleko, ako to spravil. Hráč domácich totiž na ňu už nedotiahol a nechtiac ju tak odovzdal len súperovi.
     
    15
    Szarka to teraz skúšal z veľkej diaľky, videl totiž, že Kuciak je zo svojej bránky relatívne vysoko, aj napriek tomu ale lopta z jeho kopačky letela len veľmi ďaleko od priestoru troch žrdí.
     
    16
    Pokračujeme v podobnom tempe, doterajší priebeh stretnutia nepriniesol okrem šance Pačindu snáď nič zaujímavé. Optickú prevahu majú hostia, ktorí ale tento fakt nedokážu pretaviť do gólovej šance.
     
    17
    Viazanko to teraz spravil dobre, loptu doslova ukradol svojmu súperovi, následne ju potiahol do stredu poľa, odkiaľ hľadal prízemnou prihrávkou Vaščáka, ten ale na loptu do opačnej strany nedokázal včas zareagovať.
     
    17
    Domáci teraz boli na útočnej polovici dlhší čas, Podbrezová zahrávala autové vhadzovanie, loptu do svojich rúk uchopil Vaščák, nedokázal však nájsť žiadneho zo svojich spoluhráčov.
     
    18
    Viazanko teraz nepríjemne fauloval Brašeňa, následne si ale svoj počin uvedomil a súperovi sa prišiel okamžite ospravedlniť. Aj preto hlavný arbiter Sedlák žltú kartu vyťahovať nemusí.
     
    19
    Ťažko povedať, čo sa teraz Vaščákovi stalo, každopádne ostáva ležať v strede poľa a vyzerá to tak, že má problémy s chrbticou.
     
    20
    Táto bolesť bola spôsobená podľa všetkého pádom na trávnik počas obranného zákroku, k ošetreniu tam našťastie prísť nemuselo a Vaščák už pokračuje v zápase.
     
    21
    Medzičasom nám prešla aj 20. minúta stretnutia, stále môžeme vravieť o mimoriadne opatrnom zápase, v ktorom nechce ani jedne z celkov chybovať. Ako domáci, tak aj hostia si totiž uvedomujú, že jedna chyba môže rozhodnúť.
     
    21
    Brašeň si po pravej strane poľa chcel nabehnúť až pred pokutové územie svojho súpera, následne sa ale lopta na jeho nohu nedostala.
     
    22
    Na opačnej strane ihriska aj útočná snaha domácej Podbrezovej, avšak ani táto akcia nepriniesla nič zaujímavé, keďže lopta po dotyku hostí skončila za postrannou čiarou.
     
    23
    Pačinda to skúšal spoza vápna, hráč hostí pritom chcel páliť k vzdialenejšej žrdi, prakticky okamžite bola ale jeho strela dobre zblokovaná a lopta po vzduchu dopadla na hlavy domácich.
     
    24
    Vaščák teraz kombinoval v strede poľa s Kupčíkom, následne sa prvý menovaný s loptou chcel presunúť aspoň za stredový kruh, avšak tam o loptu okamžite prišiel. Dunajská Streda teraz svojho súpera výborne napádala.
     
    25
    Dunajská Streda sa s loptou presunula pred pokutové územie svojho súpera, tam chcel Szarka vyslať strelecký pokus k ľavej žrdi, avšak jeho rana bola dobre zblokovaná a Kuciak už následne veľa práce nemal.
     
    26
    Davisov center hľadal v strede vápna Sarra, ktorý sa ale skryl len za dobre brániaceho Andriča, ktorý loptu neprepustil na hlavu svojho súpera.
     
    27
    Szöke následne zahral na výbornú, keď loptu pod drobnohľadom niekoľkých hráčov hostí dokázal udržať na svojej kopačke, následne sa ale prezentoval veľmi nepresnou uličkou.
     
    28
    Domáci futbalisti sa v tejto chvíli nadýchli k akémusi tlaku, ktorý ale nielen že nepriniesol žiadnu strelu, ale hráči ŽP Šport sa ocitli aj v ofsajde.
     
    29
    Kuciak sa na opačnej strane musel mať na pozore, keďže do vápna smeroval dobrý center hľadajúci hlavu Szarku, avšak gólman Podbrezovej loptu ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    30
    Od konca prvého polčasu nás delí ešte 15 minút.
     
    31
    Ani ďalšia minúta nepriniesla niť zaujímavé, Sarr totiž nestál v dobrej pozícii na center, aj preto jeho nakopávaná lopta smerovala len na chrbát Szarku.
     
    32
    Gál-Andrezly to teraz spravil fantasticky, loptu si potiahol pred hranicou vápna medzi štvoricu obrancov súpera, následne svojím streleckým pokusom hľadal vzdialenejšiu šibenicu, Tujvel jeho pokus vyrazil na roh.
     
    33
    Kochan rozohrával štandardnú situáciu na bližšiu žrď, domáci celok tam skúšal natrénovaný signál, avšak obrane výborne dopomohol Szarka, ktorý loptu odvrátil.
     
    34
    Na opačnej strane Pačindov center hľadal vo vápne Sarra, ten sa však tiesnený pred priestorom brány k lopte nedostal.
     
    34
    Ale pozor! Pačinda teraz spoza hranice vápna nebezpečne vypálil, následne Kuciak loptu vyrazil len pred seba, kde už stál úplne voľný Szarka, pre ktorého to ale bolo mimoriadne náročné a hruďou minul priestor troch žrdí.
     
    35
    Žltú kartu dostáva Erick Davis (FC DAC Dunajská Streda).
     
    36
    Snaha domácich o založenie útočnej akcie skončila tesne za stredovou čiarou, tam si totiž hráči Podbrezovej nerozumeli a loptu poslali len na kopačky svojho súpera.
     
    37
    Hra v tejto chvíli beží pomerne rýchlo, nie sme svedkami väčšieho počtu štandardných situácií, ktoré by zbytočne pribrzďovali jej tempo.
     
    38
    Gál-Andrezly šprintoval za loptou už v pokutovom území svojho súpera na poslednú chvíľu sa však pred ním zjavil Kwin Kwin, ktorý mu loptu dokázal odkopnúť priamo z kopačky.
     
    39
    Dunajská Streda bude zahrávať rohový kop.
     
    39
    Lopta napokon hľadala v strede pokutového územia Ľuptáka, ktorý bol ale tiesnený a zakončoval aj zo záklonu, preto lopta vysoko preletela ponad bránu.
     
    40
    Do konca prvej časti hry ostáva už len 5 minút.
     
    41
    Kochan dobrý spôsobom našiel Viazanka, ktorý ešte loptu posúval ďalej do stredu vápna, následné vzrušenie na štadióne v Podbrezovej bolo už zbytočné, keďže sa pískal ofsajd.
     
    42
    Dunajská Streda kombinovala na polovici svojho súpera, tam si jej hráči ale celkom nerozumeli, aj preto lopta len preletela pozdĺž celým pokutovým územím.
     
    43
    Podobná situácia aj na opačnej strane ihriska, v zápase teraz sledujeme veľké množstvo nepresností, ktoré nedovoľujú ani domácim, ani hosťom, ohroziť priestor troch žrdí.
     
    44
    Brašeň posielal loptu za stredový kruh, kde hľadal Szarku, A aj ho našiel a keďže bol hráč hostí zastavený nedovoleným spôsobom, FC DAC bude zahrávať štandardnú situáciu.
     
    45
    Hostia po odvrátenom nákope z kopačky Pačindu zahrajú aj rohový kop.
     
    45
    Lopta v tejto chvíli smerovala do stredu vápna, kde o ňu ešte chceli zabojovať domáci futbalisti, tí sa však prezentovali útočným faulom.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas stretnutia medzi Podbrezovou a Dunajskou Stredou, ktorý príliš veľa futbalových momentov nepriniesol. Do šatní sa tak pôjde za spravodlivo nerozhodného stavu.

    Druhý polčas sa začne približne o 19:00.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Domáci futbalisti odštartovali druhú časť dnešného stretnutia, loptu pritom okamžite posielali na vlastnú polovicu, odkiaľ sa pokúsia zaútočiť.
     
    46
    Napokon ale Podbrezová o loptu pomerne rýchlo prišla, keď jej ju napádajúca dvojica Szarka – Pačinda dokázala šikovne vypichnúť.
     
    47
    FC DAC následne zakombinoval na polovici svojho súpera, pred vápno následne smeroval dobrý center na hlavu Szarku, avšak Kuciak celú situáciu dobre prečítal.
     
    48
    Na opačnej polovici veľká šanca Podbrezovej, keď sa k lopte dostal Gál-Andrezly, ktorý zrejme takúto ponúknutú šancu ani nečakal a loptu tak poslal len do stredu brány, kde bol pripravený Tujvel.
     
    49
    Domáci celok teraz výrazne herne prečnieva nad svojím súperom, ani hostia z Dunajskej Stredy sa ale nebudú chcieť vo svojom útočnom snažení zahanbiť.
     
    50
    Následne z toho bola ale len zblokovaná prihrávka, ktorá smerovala následne mimo ihriska. Hostia tak môžu loptu do hry v pokoji vhodiť.
     
    51
    Na zemi sa teraz po zákroku Szarku zvíja v bolestiach Vajda, ktorý sa drží za hlavu, kde zrejme inkasoval nejaký úder.
     
    52
    Vajda napokon bude v poriadku a v zápase môže pokračovať. To je pre Podbrezovú nepochybne dobrá správa.
     
    53
    Davisovi sa na ľavej strane otváral priestor na to, aby si loptu posunul do výhodnej pozície, hráč hostí sa ale rozhodol pre vysoký center do vápna, lopta však skončila v rukaviciach pozorného Kuciaka.
     
    54
    Tujvel si teraz musel dať pozor na Viazanka, ktorý ho vysoko napádal, napokon to ale gólman hostí zvládol na výbornú, keď si loptu predkopol pred seba, čím sa zbavil súpera.
     
    55
    Pačinda teraz niekoľkokrát dobre centroval do vápna svojho súpera, tam však v tejto chvíli chýbali jeho spoluhráči, ktorí by loptu dokázali dopraviť do siete.
     
    56
    Vajda chcel centrom nájsť Vaščáka, ktorý by si ale nabehol len do ofsajdovej pozície, aj preto loptu nechal len bezpečne padnúť do náruče Tujvela.
     
    57
    Na opačnej strane center Brašeňa hľadal pred pokutovým územím Szarka, avšak tam stál dobre postavený Migaľa, ktorý loptu dobre odvrátil.
     
    57
    Žltú kartu dostáva Lukáš Migaľa (ŽP Šport Podbrezová).
     
    58
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Milovan Kapor, prichádza Pablo Joaquin Podio.
     
    58
    Pačinda teraz musel byť po zákroku Migaľu ošetrený, hráč hostí mal problém s členkom, zdá sa ale, že po rozchodení bude v stretnutí pokračovať.
     
    59
    Je to tak, Pačinda sa už opäť zapája do diania na trávniku, pomer síl sa tak vyrovná a hosťujúci celok nebude musieť siahnuť po prvom striedaní.
     
    60
    Davis sa teraz pred pokutovým územím dostal k odrazenej lopte, následne neváhal a posielal ju na bránu, Kuciak pritom fantastickým zákrokom podržal svoj tím v hre.
     
    61
    Rohový kop hostí sa bude opakovať.
     
    61
    Loptu si k rohovej zástavke postavil Erik Pačinda, ktorý vyslal dobrý center do stredu vápna, avšak tam úradovala len pozorná obrana.
     
    62
    Pačinda teraz chcel využiť fakt, že Kuciak bol vysoko vystúpený z brány a chcel gólmana súpera obstreliť, avšak to sa mu nepodarilo.
     
    63
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Gábor Straka, prichádza Róbert Polievka.
     
    64
    Domáci celok si v tejto chvíli nepochybne vydýchol, keďže striedanie Straku mierne spomalilo tempo hry. Uvidíme, na aký dlhý moment.
     
    65
    Podio teraz po Kochanovej prihrávke zbytočne premýšľal, čo s loptou, keďže sám stál len v ofsajdovej pozícii, ktorá mu nedovolila ďalej kombinovať.
     
    66
    Viazanko to teraz nemyslel vôbec zle, keď svojim nízkym strieľaným centrom hľadal jedného zo svojich spoluhráčov, Tujvel loptu ukryl v rukaviciach.
     
    67
    Rohový kop pre Dunajskú Stredu.
     
    68
    Lopta v tomto prípade smerovala na hranicu malého vápna, odkiaľ ju domáci dobre odvrátili, avšak len k Polievkovi, ktorý na dvakrát obranu neobstrelil.
     
    68
    Na opačnej strane ihriska sa Podio mohol dostať so gólovej príležitosti, nabehol si však len priamo do ofsajdovej pozície.
     
    69
    Podio sa teraz v bolestiach zvíja na trávniku, zdá sa, že vo vzdušnom súboji inkasoval hit do tváre, čo rozhodne nie je príjemné.
     
    70
    Napokon ale bude Podio v poriadku. Vynútené striedanie tak sledovať nebudeme.
     
    71
    Migaľa chcel rýchlym vhadzovaním docieliť to, že Podio sa mohol rútiť do dobrej šance, celá situácia ale nebola dostatočne premyslená, aj preto lopta končí opätovne mimo ihriska.
     
    72
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Peter Gál-Andrezly, prichádza Juraj Pančík.
     
    73
    Dnešné stretnutie sleduje 789 divákov.
     
    74
    Domáci sa len veľmi často dostávajú do ofsajdu, takejto situácii sa nevyhli ani teraz, Kochan sa navyše v bolestiach zvíja na trávniku.
     
    75
    Kochan mal problémy s pravou nohou, na ktorú podľa všetkého zle došliapol, avšak Kochan bude môcť v zápase pokračovať.
     
    75
    Pančík teraz šprintoval do veľkej šance, keď sa rútil priamo na Tujvela, ten to ale v tejto chvíli spravil výborne, keď šiel po hráčovi a nie po lopte, čím donútil súpera chybovať.
     
    76
    Následne ešte dobrý prízemný center Pančíka, domáci to teraz skúšali dobre, ale lopta sa v sieti nezatrepotala ani v tomto prípade.
     
    77
    Medzičasom sa nám začalo posledných 13 minút stretnutia, pochopiteľne, ak neberieme do úvahy prípadný čas, ktorý by hlavný arbiter Sedlák nadstavil k riadnej hracej dobe.
     
    78
    Pančík si pýtal loptu na hranicu vápna, kam napokon aj smerovala, Davis sa ale prezentoval dobrou obrannou hrou, kedy súpera do šance nepustil.
     
    79
    Dunajská Streda následne prostredníctvom Pačindu zahrávala rohový kop, avšak ani z toho sme vážnejšiu šancu nevideli. Hra opätovne stratila na tempe.
     
    80
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Matej Kochan, prichádza Roman Sabler.
     
    81
    Lopta konečne skončila v sieti, avšak Szarka ju posielal bližšie k trom žrdiam len z ofsajdu, ani následný vlastný gól Podia tak platiť nemohol.
     
    82
    Polievka si následne vo vápne snažil rozpohybovať Podia, avšak ten sa odstrašiť nenechal a svojho súpera donútil zakončiť len mimo priestor troch žrdí.
     
    83
    Hra sa pomaly blíži k svojmu záveru, stále platí bezgólový stav, ak to chce Podbrezová, respektíve Dunajská Streda zmeniť, teraz by mala byť tá ideálna príležitosť.
     
    84
    Hosťujúci Polievka sa prezentoval útočným faulom. loptu tak nedobrovoľne odovzdá súperovi.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Ľubomír Michalík (FC DAC Dunajská Streda).
     
    86
    Podio zahrával štandardnú situáciu, avšak jeho prudký center smeroval len k pozornej obrane súpera, ktorí už následne vedeli, čo s ňou.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Ákos Szarka (FC DAC Dunajská Streda).
     
    87
    Pačinda hľadal v strede poľa Szarku, ak by nebol hráč hostí stál k centru chrbtom, mohol sa dostať do ešte veľmi zaujímavej príležitosti.
     
    88
    Domáci budú zahrávať rohový kop.
     
    88
    Loptu si napokon k rohovej zástavke postavil Podio, ktorý ale vyslal len center do prehusteného priestoru pri bližšej žrdi, odkiaľ dokázal Polievka loptu odvrátiť.
     
    89
    Druhý polčas sa pomaly blíži k svojmu záveru, v tejto chvíli už ani jeden z celkov nebude chcieť v obranných radoch chybovať, keďže prípadný gól by zrejme rozhodol o víťazovi stretnutia.
     
    90
    Posledná minúta hry nám neprináša žiadne zaujímavé momenty, čakáme tak už len na údaj o nadstavenom čase, o ktorý sa hlavný arbiter Sedlák rozhodne predĺžiť dnešný zápas.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    90+1
    Tá prvá z nich ale nepriniesla nič zaujímavé, hostia ju strávili na vlastnej polovici , kde ostali stáť v obranných radoch, domáci celok ale pred vápnom nedokázal presnejšie zakombinovať.
     
    90+2
    Na opačnej strane snaha Szarku vymyslieť čosi proti trojici súperových futbalistov, loptu ale napokon posielal len do húštiny tiel v bielom.
     
    90+2
    Lopta je v strede poľa, zdá sa, že dnes sa už nič neudeje.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Končí sa dnešné stretnutie, po ktorom si ŽP Šport Podbrezová a FC DAC Dunajská Streda po bezgólovej remíze 0:0 body zaslúžene podelia. Hoci mali oba celky viacero dobrých príležitostí na strelenie gólu, avšak vo všetkých prípadoch kraľovali gólmani.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:51:01)

    Lukáš Pancurák

    Branky:

    Karty:   57. Migaľa (POD) – 35. Davis (DUN), 85. Michalík (DUN), 86. Szarka (DUN)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Viazanko, Gál-Andrezly (72. Jur. Pančík), Vajda, Migaľa – Vaščák, Kochan (80. Sabler), Kupčík (C), Andrič – Kapor (58. Podio), Szöke.
    Náhradníci: Ďurčo – Magda, Minčič, Podio, Frizoni, Jur. Pančík, Sabler.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Tujvel – Ljubicić, Michalík, Straka (63. Polievka), Ľupták – Pačinda, Kwin Kwin, Szarka, Sarr – Brašeň, Davis.
    Náhradníci: Milošovič – Asanović, Horváth, Černák, Pambou, Polievka, Stephens.

    Rozhodčí: Sedlák – Weiss, Petríček – Očenáš
    bahis siteleri