SK Karviná – Opava 2:3 (kon.) | Jindř. Hradec – Kolín 2:3 (kon.) | Poruba 2011 – Mor. Budějovice 4:6 (kon.)
Frýdek-M. – Val. Meziříčí 3:2 (3:2 po s.n.) | Kopřivnice – Břeclav 3:1 (kon.) | Řisuty – Nymburk 2:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Sokolov 5:1 (kon.) | Písek – Jablonec n/N 2:6 (kon.) | Vsetín – Nový Jičín 3:4 (1:2 po s.n.)
Bílina – Kobra 6:4 (kon.) | Klatovy – Žďár n/S 2:1 (kon.) | Tábor – Děčín 8:2 (kon.)
Trutnov – Vrchlabí 1:3 (kon.) | Pelhřimov – Klášterec nO 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
HC Baník Sokolov
Sobota 28.11.2015, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Západ • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    "Pátá, právě teď odbila, pátá, právě teď obila, pátá, právě teď odbila vám!", zní Kotlinou! Bruslaři se zabydleli na dlouhou dobu v útočném pásmu a první útok znovu ukázal svou genialitu. Patrik Přidal namazal Lukáši Endálovi, jenž už poslepu, tak dobře mají oba hráči spolupráci naučenou, našel před brankovištěm osamoceného MIROSLAVA TŘETINU a kapitán domácích z první propálil přesouvajícího se brankáře hrušku, jenž neměl šanci! Asistence: Lukáš Endál, Patrik Přidal.
     
    52:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři v přesilovce sevřeli soupeře pod tlak a jdou do tříbrankového vedení! Po Davidu Valovi se chopil puku na modré čáře Lukáš Endál a přiťukl ho vedle sebe na JAKUBA LACINU, jenž z osy hřiště na modré čáře práskl bez přípravy tvrdým golfákem do puku a ten skončil až za Hruškovými zády, jenž toho asi moc neviděl! Krásná premiérová branka v A-mužstvu mladého beka! Asistence: Lukáš Endál, David Vala.
     
    38:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    teď už to budou mít bojující hosté z dalekého Sokolova ještě o poznání těžší, Havlíčkův Brod vede už o dva góly! Od Jevgenije Kondratěva se dostal puk ke Kirillu Vlasovovi, po němž se kus černé gumy trochu šťastně odrazil do předbrankového prostoru na volného DAVIDA KOZLÍKA, jenž z první napálil puk k levé tyčce brankáře Hrušky! Nutno dodat, že právě Kozlík si gól zasloužil, dnes hraje skvělý zápas! Asistence: Kirill Vlasov, Jevgenij Kondratěv.
     
    25:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To, co už dlouho viselo ve vzduchu, nakonec přichází! Havlíčkův Brod vyhrál vhazování v útočném pásmu a předvedl bleskovou kombinaci. Kiril Vlasov s Jevgenijem Kondratěvem nachystali ideální palebnou pozici pro TOMÁŠE CHLUBNU, jenž zblízka prostřelil z voleje přesouvajícího se gólmana Hrušku" Asistence: Jevgenij Kondratěv, Kirill Vlasov.
     
    18:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno, bruslaři překonali poctivý obranný blok svého soupeře až na konci první třetiny! Puk putoval po ose Miroslav Duben – Jevgenij Kondratěv – TOMÁŠ CHLUBNA a posledně jmenovaný šikula tvrdou ranou z voleje z prostoru mezi kruhy procedil hrací předmět za záda bezmocného brankáře Hrušku! Asistence: Jevgenij Kondratěv, Miroslav Duben.
     
    15:26
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to je velké překvapení! Havlíčkův Brod si o to lehkovážnou hrou vzadu koledoval, ale teď už to přichází! Západočeši přesilovku využívají a jdou do vedení po hezké akci, když trio Kamil Tvrdek – Petr Račanský – PATRIK MICHÁLEK rozebralo soupeřovu obranu a posledně jmenovaný už měl snadnou práci zblízka zamést puk za gólmana Nováka do odkryté brány, kam se nestihla maskovaná opora domácích včas přesunout! Asistence: Petr Račanský, Kamil Tvrdek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. Chlubna (Kondratěv, Duben), 25. Chlubna (Kondratěv, Vlasov), 39. Kozlík (Vlasov, Kondratěv), 53. Lacina (Endál, Vala), 56. Třetina (Endál, Přidal) – 16. P. Michálek (P. Račanský, Tvrdek)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Dusík) – Lacina, Duben "A", Vala, Kolda, Kořínek, Loginovskij, Pecen, Kulhánek – Chlubna, Kondratěv, Vlasov – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Kozlík, Ludvík – Hlídek, Cejpek.
    HC Baník Sokolov: Hruška (Fečo) – Říha, P. Michálek, Gombár, Binias – P. Račanský "A", Tvrdek, Kukla "C", V. Truhlář, Jirušek, Kašpar "A", Krejsa, Dimitrov, Pfister, Sus.

    Rozhodčí: Petr Humpolíček – Martin Klouda, David Otáhal

    Diváci: 563
    bahis siteleri