Skalica – Slovan Bratislava 0:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Myjava 1:3 (kon.) | Michalovce – Ružomberok 1:3 (kon.)
Žilina – Trnava 2:0 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:3 (0:1)
TJ Spartak Myjava
sk Sobota 28.11.2015, 17:00Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Domáci hráči napokon nervózny záver nedokázali zvládnuť a vyrovnať sa im nepodarilo. Všety body teda smerujú na konto myjavského celku. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (18:54:54)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Myjava dala gól!

    Hostia napokon v samom závere pridávajú aj svoj tretí gól v tomto zápase. Útočiaci Zlatomoravčania nechali úplne voľný priestor pre DENISA DUGU, ktorý sa na bránku vyrútil úplne osamotený a so zaončením proti Ranilovičovi už nemohol mať problém..
     
    90+3
    Tawamba bojoval na hranici šestnástky a snažil sa vypýtať si faul, no hostia sa vyprovokovať nedali. Myjavskí futbalisti sa bránia so všetkými hráčmi, domáci majú problém zakončiť.
     
    90+2
    Domáci hráči sa prepracovali do útoku. Bamba tam našiel Ploja, ktorý bol vo veľkom uhle, odkiaľ ale jeho center nemal koho nájsť Zlaté Moravce stále útočia.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú 4 minúty, prvú z nich už spolovice ukradlo striedanie hostí.
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Marques De Souza (FC ViOn Zlaté Moravce), ktorý zbytočne postrčil protihráča.
     
    90
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Štefan Pekár, prichádza Martin Černáček.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Toni Tipurić (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    89
    Zlaté Moravce to napokon predsa len vymysleli dobre. Skúsili to centrom na Tawambu, ktorý však loptu netrafil a pred ním ju zrazil iba Karlík. To si však rozhodcovia nevšimli a v rozhodujúcej chvíli obrai ViOn o rohový kop.
     
    89
    Zlaté Moravce to skúšajú centrami z každej moženj pozície. Jedným takým sa teraz z ľavej strany prezentoval Orávik, ktorý našiel Bambu, no ten bol pokrytý.
     
    88
    Ošetrenie Karlíka napokon netrvalo dlho a môžeme pokračovať v hre. Zlaté Moravce už majú loptu na kopačkách a pokúšajú sa dostať do šestnástky pred Hrušku.
     
    87
    Na zemi skončil po kontakte so súperom Karlík a bude potrebovať ošetrenie. Myjava získala niekoľko cenných skúnd, ktoré budú naopak chýbať domácim.
     
    86
    Myjava loptu dostala preč od svojej bránky a pokúsi sa ju tam aj udržať. Čas postupne plynie a domáci hráči už majú skutočne málo priestoru na to, aby sa im podarilo vyrovnať
     
    85
    Zlaté Moravce stále ostávajú v útoku. Tawamba teraz nemal dostatok priestoru, a tak na ľavú stranu prihrával Orávikovi, ale aj on bol výborne pokrytý.
     
    84
    Domáci to napokon skúsili krátkymi prihrávkami na malom priestore, na konci ktorých bol Bamba. Ten bol v pomerne výhodnej pozícii, ale bol otočený chrbtom k bránke a kým sa zorentoval, pristúpila k nemu myjavská defenzíva.
     
    83
    Zlatomoravčania sa stále nevzdávajú a skúšajú to vysokými nakopávanými loptami. Hostia zatiaľ bez náznaku zaváhania odolávajú.
     
    82
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Erik Daniel, prichádza Denis Duga.
     
    81
    Hostia chceli využiť otvorený priestor v domácej defenzíve, ale v rozohrávke si nerozumeli a do útoku sa nedostali. Pred nami je posledná desaťminútovka.
     
    80
    Napokon z toho ale bola vyložená šanca pre Zlaté Moravce! Po peknom Bambovom centri Tawamba posunul loptu na Ploja, ktorý ihneď bez prípravy pálil, ale do jeho rany sa vrhol pozorný Hruška a loptu skrotil vo svojej moci.
     
    80
    Po rohovom kope sa už Zlatomoravčanom zakončiť nepodarilo a Myjava mohla hru upokojiť. Hostia budú chcieť loptu dostať čo najďalej od svojej bránky.
     
    79
    Videli sme vynikajúcu šancu na vyrovnanie! Bamba našiel pred šestnástkou Tawambu, ktorý ani na sekundu nezaváhal a ihneď sa pustil do útoku, ale jeho strelu Hruška rukami vytlačil mimo priestoru troch žrdí.
     
    78
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Tomáš Marček, prichádza Luboš Kolár.
     
    77
    Myjavčania sa presunuli do útoku, kde sa Daniel pokúšal centrovať, ale neúspešne. Domáci tím si zaváhanie v obrane nechce a nemôže dovoliť.
     
    76
    Orávik to z polovice ihriska skúsil centrom cez celú šírku na striedajúceho Bambu, ale ten bol pokrytý. Domáci tím si so súperovou defenzívou vôbec nevie poradiť.
     
    75
    Domáci hráči sú skutočne motivovaní a robia všetko pre to, aby sa dostali do zakončenia. Tawamba ale teraz predbehol aj loptu a dostal sa iba do ofsajdu.
     
    74
    Aj naďalej sledujeme obrovskú snahu Zlatomoravčanov. Tí sa držia v útoku, ale nevedia sa prepracovať k streleckému zakončeniu. Myjava sa nikam neponáhľa a vykrýva všetky nebezpečné priestory.
     
    73
    Striedajúci Bamba si nabehol na pravú stranu k šestnástke súpera a spracoval si center, ale zakončiť ani prihrávať už nemohol, pretože k nemu rýchlo pristúpili hosťujúci obrancovia.
     
    72
    Zodpovednosť chcel na seba prevziať domáci Orávik. Loptu síce potiahol do útoku a chcel tam prihrávať niekomu do lepšej pozície, ale nikoho nenašiel. Myjavčania sa bez výčitiek môžu venovať defenzíve.
     
    71
    Po treťom rohu v krátkom časovom slede ale napokon zakončenie zo strany hostí neprišlo, pretože domáci tím si situáciu pred svojou bránkou postrážil. Medzičasom sme sa prehupli do poslednej dvadsaťminútovky riadnej hracej doby tohto zápasu.
     
    70
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Marin Glavaš, prichádza Alen Ploj.
     
    70
    Myjavčania vzápätí získali ďalší rohový kop, ktorý tentokrát z opačnej strany rozohral Pekár. Loptu poslal priamo pred Raniloviča, kde bolo poriadne horúco, ale domáci napokon vyrazili na ďalší roh.
     
    69
    Po rohovom kope prišiel center do šestnástky, kde si na loptu počkal doáci Tawamba a hlavou ju upratal preč z najnebezpečnejšieho priestoru pri svojej bránke.
     
    68
    Myjavčania nechcú nič riskovať a pri jednogólovom náskoku pokračujú v útočnej aktivite. Hostia teraz vybojovali rohový kop.
     
    67
    Zlaté Moravce dali gól!

    Zlatomoravčania napokon situáciu využívajú a dostávajú sa späť do hry! Po rozohrávke štandardky prišiel center do vápna, kde na loptu striehol MARQUES DE SOUZA a hlavou ho umiestnil do siete. Hruška sa naťahoval márne, na túto hlavičku vôbec nedosiahol.
     
    66
    Podobná situácia sa ale zopakuje aj na opačnej strane, kde aj domáci hráči získali možnosť voľného kopu, avšak z viac ako 20 metrov.
     
    65
    Lopty sa chopil Pekár, ktorý ju skúšal umiestniť k ľavej žrdi, no to ideálne prečítal brankár Ranilovič a v páde situáciu vyriešil naozaj ukážkovo.
     
    64
    Myjavčania sa presunuli do útoku, kde sa do pokutového územia dostával Pekár, ale bol faulovaný. Nasledovať bude štandardka hostí z približne 17 metrov.
     
    63
    V týchto chvíľach sa dianie na hracej ploche trochu upokojilo a vidíme viacero nepresností na oboch stranách. Pred nami je približne polhodina zápasu a Myjavčania stále vedú pohodlným náskokom dvoch gólov.
     
    62
    Myjavčanom sa ale nepodarilo loptu dostať príliš do bezpečia, pretože domáci hráči sa rýchlo vrátili späť do útoku a pokúšajú sa o návrat zápasu.
     
    61
    Zlaté Moravce sa opäť dostali na dostrel bránky Hrušku. Z pravej strany centroval Bamba a hľadal Glavaša, ale ten bol výborne pokrytý Orávikom, ktorý ho k hlavičke nepustil. Rozohrávať bude Hruška.
     
    60
    Úvodná pätnásťminútovka druhého polčasu je za nami a aj naďalej sledujeme aktívny a zaujímavý futbal z oboch strán. Domáci sa stále snažia a vpredu veľmi často hľadajú Tawambu, ale proti myjavskej obrane je kráľ ligových strelcov zatiaľ bezmocný.
     
    59
    Loptu rozohral Orávik, ale v prehustenom priestore nik z jeho spoluhráčov nedokázal zakončiť. Domáci následne vystrelili až spoza šestnástky, odkiaľ to skúsil Krznarič, ale mieril iba nepresne mimo priestoru troch žrdí.
     
    58
    Nováčik na trávniku Bamba sa na pravej strane pokúšal dostať k centru, ale bol faulovaný. Zlaté Moravce získavajú výhodu štandardky z priestoru vedľa šestnástky.
     
    57
    Zlaté Moravce ihneď po striedaní skúšali loptu nastreliť do útoku popri pravej postrannej čiare. Tam čakal Tawamba, ale nebol sám. Bol výborne pokrytý a loptu nedokázal vybojovať.
     
    56
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Školník, prichádza Farras Bamba.
     
    55
    Bílovský to opäť skúšal strelecky, ale teraz mu pokus nevyšiel. Tentokrát spomínaný hráč pálil z ľavej strany, avšak jeho pokus Ranilovič výborne videl a nemohol pri ňom zaváhať.
     
    54
    Hostia to po rohu skúsili centrom priamo do šestnástky, no na ten si dala pozor defenzíva Zlatých Moraviec. Domáci hráči následne chceli vysunúť Tawambu, ale ten bol výborne pokrytý. Nebezpečenstvo teda nevzniklo ani na jednej strane.
     
    53
    Hostia aj naďalej pokračujú v aktívnej hre. Škutoka loptu po pravej strane potiahol do útoku, ale pri čiare vybojoval pre svoj tím rohový kop.
     
    52
    Myjava dala gól!

    Myjavčania predviedli perfektný protiútok a zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch gólov! Videli sme úplne hladké preniknutie hostí pred bránku domáceho tímu, kde ostal nepokrytý FREDERIK BÍLOVSKÝ, ktorý prihrávkou skutočne nemohol opovrhnúť.
     
    51
    Po rohovom kope napokon nebzpečnejšie zakončenie neprišlo a hostia môžu rozohrávať od svojej bránky.
     
    50
    Domáci hráči ale teraz svojho súpera poriadne zaskočili! Tawamba si podržal loptu, naviazal na seba spoluhráča a prihral na ľavú stranu Školníkovi, ktorý ihneď pálil, no jeho pokus Hruška vytlačil nad brvno.
     
    49
    Ranilovič rozohral a jeho spoluhráči musia hru upokojiť, pretože prehrávať dvojgólovým rozdielom by pre nich bola zrejme neriešiteľná situácia.
     
    48
    Myjavskí hráči napokon dokázali loptu ustáržiť a rozohrať smerom dopredu. Tam si ju na pravej strane prevzal Daniel, ihneď sa pustil do otvoreného priestoru a prudko pálil, avšak mieril iba niekoľko desiatok centimetrov vedľa bránky súpera.
     
    48
    Zlaté Moravce teraz napádajú veľmi vysoko a hostia majú menšie problémy s rozohrávkou, avšak k strele súpera aj napriek tomu päšťajú.
     
    47
    Zlatomoravčania sa pokúšajú o vyrovnanie a loptu nakopli smerom do útoku dvakrát v rade, ale vždy iba doskákala ku gólmanovi Hruškovi, ktorý ju pokojne rozohral.
     
    46
    Myjavčania si loptu vzali na sovje kopačky a presunuli sa do útoku. Tak z vnútra šestnástky pálil Pekár, no jeho pokus smeroval iba priamo do náruče gólmana domáceho tímu.
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom domácich futbalistov. Na trávniku nevidíme žiadne zmeny, pokračuje sa v základných zostavách na oboch stranách.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas sa skončil. Videli sme v ňom výborný futbal z oboch strán a brankári sa rozhodne museli mať na pozore. Do siete napokon lopta dopadla iba raz, aj to možno trochu nečakane, keď ju tam Kóňa dostal akýmsi "polocentrom", ktorý bol zároveň aj "polostrelou". Budeme zvedaví, či sa v druhom dejstve dočkáme vyrovnanie, alebo naopak, či hostia svoj náskok ešte navýšia.

    Druhý polčas sa začne približne o 18:02.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby tohto zápasu. Myjavčania upokojili situáciu pred svojou bránkou, loptu si vzali smerom dopredu a pokúsia sa pokračovať v tlaku.
     
    44
    Domáci ešte v útoku ostali. Do šestnástky teraz prenikla dvojica Školník – Perišič a obaja sa pokúsili vystreliť, ale Hručka proti nim vybehol a loptu zrazil.
     
    43
    Zlatomoravčania si ihneď po zákroku svojho gólmana loptu prevzali a dopredu vysunuli Tawambu. Ten sa rútil na Hrušku úplne sám, ale ťažko povedať, čo chcel vymyslieť, pretože nezakončil tak, ako sme u neho zvyknutí.
     
    42
    Myjavčania ešte v útoku ostali a mohli skórovať aj druhýkrát! Daniel ostal v šestnástke, odkiaľ pálil z pravej strany, ale trafil iba Raniloviča.
     
    40
    Myjava to teraz vôbecc nemyslela zle. Bílovský to skúšal kolmicou na Pekára, ktorý šprintoval zo všetkých síl, ale napokon ho predbehol jeden zz domácich obrancov a zakončenie tak neprišlo.
     
    39
    Domáci futbalisti sú v šoku, ale musia bojovať aj naďalej. Hostia sa totiž po góle stále tlačia do útoku a ešte pred prestávkou by svoj náskok radi zvýšili.
     
    38
    Myjava dala gól!

    Hostia rozohrali rohový kop, ale ihneď po ňom nezakončili. TOMÁŠ KÓŇA sa následne dostal k lopte vedľa šestnástky na pravej strane a skúsil to centrom, ktorým však spoluhráča nenašiel. To ho však mrzieť rozhodne nemôže, pretože jeho center prekvapil všetkých prítomných a skončil až za čiarou.
     
    37
    Myjava si podobné zaváhanie rozhodne nechce dovoliť. Hostia loptu ihneď dostali na opačnú polovicu, kde ju Kupec chcel upratať, ale napokon je z toho iba roh pre Myjavu.
     
    36
    Tawamba mal prsty v ďalšej vyloženej šanci Zlatých Moraviec! Narážačkou vysunul dopredu Perišiča ktorý sa razom pred Hruškom ocitol úplne osamotený, ale v rýchlosti loptu napálil iba do spomínaného gólmana.
     
    35
    V útoku Zatých Moraviec napokon prišiel center na Tawambu, ktorý bol ale prikrátky a na rýchlu loptu nedosiahol. Hruška zasahovať nemusel.
     
    34
    Zlatomoravčania hru upokojili, prevzali si loptu na svoje kopačky a budú chcieť rozohrávať smerom dopredu.
     
    33
    Na opačnú stranu dnes už niekoľkýkrát potiahol loptu Daniel. Ten následne aj centroval zo svojej tradičnej pravej strany, ale teraz nikoho z hráčov v žltých dresoch nenašiel.
     
    32
    Hostia mali teraz aj kusisko šťastia, pretože veľká hrúbka v ich defenzíve sa pokojne mohla skončiť gólom v Hruškovej sieti. Diváci sa futbalom bavia, viacero zaujímavých striel ich v chladnom počasí zahrieva.
     
    31
    Tawamba napokon prihrávkou na ľavú stranu našiel Orávika, ktorý ihneď pálil, ale zoči-voči Hruškovi nepochodil! Myjavský gólman vybehol, zmenšil strelecký uhol a šancu súpera zmaril.
     
    30
    Je za nami polhodina hry a na trávniku je neustále rušno. Do útoku sa viac tlačia domáci hráči, Tawamba teraz vybojoval autové vhadzovanie.
     
    28
    Po rohu letela lopta priamo do šestnástky, kde však nikto nestihol zakončiť, pretože všetko si postrážil gólman Hruška.
     
    27
    Myjavským futbalistom ale pokus o ofenzívnu akciu príliš nevyšiel a o loptu takisto prišli. Do útoku sa tak dostali Zlatomoravčania, ktorí ihneď vybojovali aj druhý roh v zápase.
     
    26
    Po rohovom kope prišlo zakončenie, ale to nebolo z kategórie nebezpečných. Hostia si pohodlne poradili a takisto môžu ísť do útoku.
     
    25
    Domáci hráči získali svoj prvý rohový kop v zápase.
     
    24
    Napokon z toho bola ďalšia nebezpečná šanca pre Tawambu! Ten dostal prihrávku tesne za hranicu šestnástky, bez prípravy ihneď vypálil, ale jeho pokus Hrušku neprekvapil.
     
    23
    Domáci futbalisti sa presunuli na útočnú polovicu a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Zlatomoravčania sú sktutočne aktívni.
     
    22
    Takmer na vlas rovnaká situácia ako pred dvomi minútami! Daniel opäť centroval z pravej strany a pokúšal sa nájsť spoluhráča, avšak jeho lopta bola aj tentokrát zblokovaná.
     
    21
    Domáci futbalisti museli hru rýchlo upokojiť a loptu dostať čo najďalej od svojej bránky.
     
    20
    Myjavčanom sa napokon podarilo dostať do útoku a mohol z toho byť otvárací gól! Daniel na pravej strane obišiel obrancu a z hranice šestnástky poslal krížny center, na ktorý však Škutka tesne nedosiahol.
     
    18
    Myjavčania sa chcú dostať do útoku a skúšajú to nakopávanými loptami pri postranných čiarach, ale nedarí sa im. Domáci futbalisti si priestor vykrývajú a ďalšie zakončenie nepripúšťajú.
     
    17
    Úvodná štvrťhodina je za nami a sledujeme vynikajúci futbal s viacerými zaujímavými šancami na oboch stranách. Diváci sa rozhodne majú na čo pozerať.
     
    16
    Hosťujúci futbalisti teda rozohrali štandardku spoza šestnástky, ktorú sa ešte pred bránkou pokúšal do siete usmerniť Škutka, avšak nenamieril presne.
     
    15
    Žltú kartu dostáva Josip Krznarić (FC ViOn Zlaté Moravce), ktorý k zemi stiahol unikajúceho Pekára.
     
    14
    Zlaté Moravše teraz spálili ďalšiu vynikajúci šancu na otvorenie skóre! Tawamba v šestnáske zrazil loptu na TIpuriča, ktorý ihneď pálil bez prípravy, ale Hruška jeho pokus iba vyrazil. Následne ešte hlavičkoval De Souza, no aj toho vychytal pozorný gólman.
     
    13
    Lopty sa pri rozohrávke štandardky chopil Perišič, obstrelil múr, ale trafil iba ľavú tyč! Hruška sa tam naťahoval úplne márne, keby Perišič mieril o pár centimetrov viac doľava, lopta by určite skončila v sieti.
     
    12
    Myjava si teraz bude musieť dávať obrovský pozor! Marček teraz tesne pred šestnástkou stiahol jedného zo súperov k zemi a nasledovať bude nebezpečný priamy kop zo 17 metrov.
     
    11
    Domáci hráči však teraz mohli otvoriť skóre! Tawamba si hruďou v šestnástke spracoval dobrý center a ihneď pálil, avšak jeho rana skončila nad brvnom. Zlaté Moravce teraz spálili obrovskú príležitosť.
     
    10
    Lopta lieta zo strany na stranu, ale ani jednému z celkov sa nedarí usadiť sa na útočnej polovici. DOposiaľ dominujú defenzívy, gólmani môžu byť pokojní.
     
    8
    Daniel vystihol Tawambovu prihrávku a s loptou sa pokúšal presunúť do útoku, ale tentokrát mu to nevyšlo. Sledujeme opatrný úvod z oboh strán, zatiaľ bez presnejších streleckých zakončení.
     
    7
    Zlatomoravčania sa presunuli do útoku. Tawamba tam pred šestnástkou hľadal niektorého zo svojich spoluhráčov, ale všetci boli výborne pokrytí.
     
    6
    Myjavčania sú v úvode aktívnejší, ale využiť to zatiaľ nedokážu. DOmáci tím chce pred svojimi priaznivcami konečne prelomiť nepríjemnú sériu a dnes urobí všetko pre to, aby sa mu podarilo bodovať.
     
    5
    Myjavskí futbalisti upokojili hru a pokúsili sa opäť dostať do útoku. Po pravej strane loptu ťahal Daniel, ale proti poslednému obrancovi už nebol úspešný a prišiel o ňu.
     
    4
    Na opačnej strane to prvýkrát v zápase skúsili aj domáci futbalisti. Takisto z pravej strany centroval Orávik, ale jeho pokus adresáta nenašiel. Hruška môže s pokojom na kopačke rozohrávať.
     
    3
    Myjavčania sa dostali do prvej vážnejšej príležitosti! DOpredu sa presunuli po pravej strane, odkiaľ prišiel do šestnásty zaujímavý center, po ktorom hlavou zakončoval Škutka, ale iba mimo bránky.
     
    2
    Zápas sa začal opatrne na oboch stranách a ani jeden z celkov sa nevie dostať cez deliacu čiaru. Loptu si však držia hostia, ktorí budú chcieť opäť začínať zo svojej polovice.
     
    1
    Hostia to napokon skúsili vysokým nákopom na polovicu súpra a lopta sa dostala až k bránke domáceho gólmana. Ten ale nemohol mať problém, pretože iba s ľahkosťou rozohral.
     
    1
    Úvodný výkop tohto stretnutia obstarali hosťujúci futbalisti, ktorí dnes začínajú zľava-doprava. Myjavčania sa ihneď chceli z vlastnej polovice dostať do útoku, ale Kóňov pokus o prihrávku bol zblokovaný.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -2
    Hráči oboch celkov už v sprievode rozhodcov prichádzajú na trávnik. Domáci futbalisti nastúpia v tmavomodrých dresoch, hostia z Myjavy odohrajú stretnutie v žltej farbe. Po úvodnom pozdrave už začiatku duelu nebude nič brániť.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    -4
    Hlavným rozhodcom tohto stretnutia je Patrik Hrčka, na čiarach mu budú asistovať Tomáš Vorel a Peter Kováč. Štvrtým arbitrom je dnes Ján Lipták.
     
    -5
    V Zlatých Moravciach je už všetko pripravené na úvodný výkop dnešného stretnutia. Ako na zvyšnom území Slovenska, tak aj tu je veľmi nepríjemné počasie a teplomer aktuálne ukazuje iba 4°C. Dobrou správou ale je, že neprší ani nesneží, takže situácia bude pre hráčov i divákov zvládnuteľná.
     
    -20
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Ranilović, Školník – Tipurić, Kana, De Souza, Majkić – Perišić, Orávik, Krznarić, Kupec – Glavaš.
    Náhradníci: Novota – Cebara, Mance, Burić, Ploj, Pintér, Bamba.

    Spartak Myjava: Hruška – Jánošík, Karlík, Beňo, Kóňa – Pekár, Chovanec, Bílovský, Škutka – Marček, Daniel.
    Náhradníci: Solnička – Černáček, Kolár, Egri, Duga, Slančík, Piroska.

    Rozhodca: Hrčka – Vorel, Kováč.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej futbalovej súťaže. Fortuna liga má dnes na programe už svoje 18. kolo, v rámci ktorého sa odohrá aj súboj Zlatých Moraviec s Myjavou.

    Uvidíme súboj tímov z opačných polovíc tabuľky. Čo sa postavenia týka, hrošie sú na tom domáci futbalisti. Hráčom Zlatých Moraviec aktuálne patrí až ôsma priečka v tabuľke. Futbalisti ViOnu majú po 17 odohraných zápasoch na svojom konte 19 bodov, ktoré získali za 5 výhier a 4 remízy. Ich celkové skóre je 27:32. Paradoxom vzhľadom na tabuľkové postavenie je, že Zlatomoravčania strelili po Trenčíne a Žiline tretí najvyšší počet gólov v rámci celej súťaže.

    Hostia z Myjavy sa priebežne nachádzajú na štvrtom mieste v tabuľke a na svojom konte majú o 10 bodov viac než ich dnešný súper. Myjavčania v doterajšom priebehu sezóny vyhrali 9 zápasov a v 2 remizovali (celkovo majú na konte 29 bodov). Ich celkové skóre je aktuálne 20:23.

    Na tento zápas sa oba celky v poslednom súťažnom kole naladili víťazne. V 17. kole triumfovali Zlatomoravčania doma proti Skalici, pričom vyhrali presvedčivo 3:1. Spokojní môžu byť aj myjavskí futbalisti, ktorí dokonca vyhrali posledné dva zápasy, naposledy doma zdolali Podbrezovú 2:1, predtým rovnakým pomerom triumfovali v Michalovciach.

    V Zlatých Moravciach si Myjavčania budú musieť dať pozor najmä na najlepšieho strelca celej súťaže. Je ním kamerunský útočník Léandre Tawamba, ktorý doposiaľ odohral 1170 minút a nastrieľal v nich 11 gólov. Z tímu hostí je doposiaľ gólovo najúspešnejší útočník Peter Sládek, ktorý sa presadil už sedemkrát.

    Tieto tímy sa už v aktuálnej sezóne v ligovom zápase raz stretli. Vzájomný súboj prinieslo 7. kolo, v ktorom sa oba celky na konci augusta predstavili na myjavskom trávniku. Výsledkom zápasu bola bezgólová remíza 0:0. Zaujímavosťou je, že hlavný rozhodca Roland Weiss udelil v dueli štyri žlté karty a všetky si ich vylúžili hosťujúci hráči Zlatých Moraviec.

    Tento zápas favorita nepozná. Šance oboch celkov sú pomerne vyrovnané, k čomu sa prikláňajú aj bookmakeri stávkových kancelárií. Tí vypísali na triumf domáceho celku kurz približne 2.45, zatiaľ čo na výhru hostí je to približne 2.81.

    Začiatok duelu je naplánovaný na 17:00. Ostaňte s portálom Onlajny.eu a vďaka podrobnému textovému prenosu vám z neho určite neunikne nič podstatné.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 67. De Souza – 38. Kóňa, 52. Bílovský, 90+4. Duga

    Karty:   15. Krznarić (ZMO), 90. Tipurić (ZMO), 90+1. De Souza (ZMO)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Ranilović, Školník (56. Bamba) – Tipurić, Kana, De Souza, Majkić – Perišić, Orávik, Krznarić, Kupec – Glavaš (70. Ploj).
    Náhradníci: Novota – Cebara, Mance, Burić, Ploj, Pintér, Bamba.

    TJ Spartak Myjava: Hruška – Jánošík, Karlík, Beňo, Kóňa – Pekár (90. Černáček), Chovanec, Bílovský, Škutka – Marček (78. Kolár), Daniel (82. Duga).
    Náhradníci: Solnička – Černáček, Kolár, Egri, Duga, Slančík, Piroska.

    Rozhodčí: Hrčka – Vorel, Kováč
    bahis siteleri