Magnitogorsk – Nižněkamsk 5:0 (kon.) | N.Novgorod – Vladivostok 2:3 (1:3 po s.n.) | CSKA Moskva – Novokuzněck 3:0 (kon.)
Čerepovec – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Minsk – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Jaroslavl – Spartak Moskva 4:3 (2:0 po s.n.)
Soči – Petrohrad 2:3 (po pr.)
konec
CSKA Moskva
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
Metallurg Novokuzněck
Pondělí 30.11.2015, 17:30 • CSKA Ice Palace, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva: Artjom Sergejev, 4 minuty hrubost.
     
    58:46
    Vyloučení v týmu Metallurg Novokuzněck: Jevgenin Orlov, 4 minuty hrubost.
     
    57:57
    CSKA mohlo přidat čtvrtý gól, na semaforu brankáře Vladislava Podjapolskije ale opět zasvítila červená! Skvělý zákrok lapačkou, předvedl opět brankář Novokuzněcku.
    Alexander RADULOV - 3:0
     
    57:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER RADULOV střílí 16. gól v letošní sezóně KHL a nádherným způsobem pečetí vítězství CSKA v dnešním zápase! Alexander Radulov na pravém křídle útočného pásma vybojoval puk a poté ho zavezl do středu, kde se s ním parádně otočil a bekhendem zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Alexander Kutuzov.
     
    53:54
    Jan Mursak odvedl skvělou práci, když nejprve po zavezení puku do útočného pásma a objetí brány přihrál na střelu svému spoluhráči, který zamířil ze druhé vlny vedle pravé tyče, a vzápětí se sám pokusil zakončit. Jeho střelu směřující do pravého horního rohu ale brankář Vladislav Podjaposkij ukryl v lapačce a na jeho krásném semaforu zasvítila červená!
     
    51:26
    Antti Pihlstrom nabral na pravém křídle rychlost a poté napřáhl k velmi nebezpečné střele, brankář Vladislav Podjapolskij ale předvedl skvělý zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
     
    44:52
    Alexander Radulov se ocitl ve slibné palebné pozici, jeho střela z pravého kruhu pro vhazování ale zamířila vedle levé tyče! Těžko říci, zda ještě puk zasáhl pravým betonem Vladislav Podjapolskij, ale myslím si, že ne.
     
    40:35
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Radulov).
     
    36:04
    Jan Mursak nabral na pravém křídle velkou rychlost a z úhlu napřáhl k nebezpečné střele po ledě, kterou Vladislav Podjaposkij dokázal nadvakrát zneškodnit!
     
    34:18
    Stanislav Galimov předvedl fantastický zákrok, když si poradil s nebezpečnou střelou Maxima Kazakova z blízkosti!
     
    33:01
    Danijl Jerdakov napřáhl na pravé straně od modré čáry ke tvrdé ráně, která těsně minula vzdálenější levou tyč!
     
    32:13
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva: Vladimir Žarkov, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    28:08
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva: Artjom Blažijevkij, 2 minuty držení.
     
    28:08
    Alexej Dostojnov se dostal do samostatného úniku a ještě před zákrokem Stanislava Galimova byl faulován!
     
    27:06
    Cade Fairchild napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele, která mířila na přední pravou tyč, brankář Stanislav Galimov ji ale dokázal dobrým zákrokem vyrazit!
     
    19:20
    Novokuzněck mohl v závěru první třetiny v přesilové hře snížit na rozdíl jedné branky, jeho střela z prostoru mezi kruhy pro vhazování ale zamířila vedle levé tyče!
     
    18:12
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva: Jevgenij Korotkov, 2 minuty hákování.
     
    17:13
    Vzápětí pálil nebezpečně z pravého kruhu pro vhazování Alexander Kutozov, Vladislav Podjaposkij ale jeho střelu směřující těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči pravým betonem vyrazil a připsal si skvělý zákrok!
     
    17:08
    Alexander Radulov našel na levé straně volného Sergeje Andronova, brankář Vladislav Podjaposkij ale dokázal jeho střelu vyrazit!
     
    15:14
    CSKA Moskva mohlo využít další přesilovou hru, po střele z levého křídla ale předvedl u své pravé tyče fantastický zákrok brankář Vladislav Podjaposkij a málem se v akrobatické pozici zranil!
     
    14:58
    Vyloučení v týmu Metallurg Novokuzněck: Alexander Romanov, 2 minuty sekání.
    Alexander RADULOV - 2:0
     
    13:28
    CSKA právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER RADULOV před pár okamžiky přihrál na gól a nyní v přesilové hře skóruje on sám!! Alexander Radulov napřáhl od modré čáry k nádherné střele, která zamířila přesně do levého horního rohu. Asistence: Igor Ožiganov, Jan Mursak.
     
    12:36
    Vyloučení v týmu Metallurg Novokuzněck: Roman Manuchov, 2 minuty hákování.
    Sergej ANDRONOV - 1:0
     
    11:52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    SERGEJ ANDRONOV střílí krásný gól v přesilové hře a posílá CSKA Moskva do vedení!! Alexander Radulov krásnou přihrávkou přes šířku útočného pásma našel na levé straně volného Sergeje Andronova, který střelou bez přípravy uklidil puk z blízkosti přesně k levé tyči. Asistence: Alexander Radulov, Alexander Kutuzov.
     
    10:17
    Vyloučení v týmu Metallurg Novokuzněck: Nikita Ljamkin, 2 minuty držení.
     
    07:39
    Změnit se to pokusil Nikita Kvartalnov, který mezi dvěma obránci Novokuzněcku pronikl do útočného pásma a mezi kruhy pro vhazování napřáhl ke střele, kterou pozorný brankář Vladislav Podjaposkij ukryl v lapačce! Skvělý zákrok.
     
    04:01
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva: Jan Mursak, 2 minuty podražení.
     
    03:17
    Alexander Komaristij středem hřiště zavezl puk do útočného pásma a poté z prostoru kruhů pro vhazování napřáhl k nebezpečné střele, kterou brankář Stanislav Galimov dokázal vyrazit do rohu kluziště!
     
    01:17
    Dmitrij Kugryšev si vybruslil do pravého křídla a poté z pravého kruhu pro vhazování napřáhl k diagonální střele, která směřovala ke vzdálenější levé tyči, brankář Vladislav Podjapolskij ji ale dokázal vyrazit a připsal si první důležitý zákrok!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Andronov (Radulov, Kutuzov), 14. Radulov (Ožiganov, Mursak), 58. Radulov (Kutuzov)


    CSKA Moskva: Galimov (Sorokin) – Denisov – Naumenkov, Kutuzov – Blažijevskij, Sergejev – Pivtsakin – Stoljarov, Kvartalnov, Svetlakov, Kuzmenko – Telegin, Korotkov, Žarkov – Kugryšev, Mursak, Pihlstrom – Denisov, Adronov, Radulov.
    Metallurg Novokuzněck: Podjapolskij (Karejev) – Postnikov, Kamalov – Glebov, Skutar – Kuklev, Ljamkin – Manuchov, Fairchild – Karavajev, Razumov, Butuzov – Dostojnov, Orlov, Jerdakov – Drugov, Romanov, Komaristij – Kaprizov, Kazakov, Zemčenko.

    Rozhodčí: Anton Lavrentjev, Roman Ščenjov – Maxim Bersenjov, Judin Jevgenij

    Diváci: 3047
    bahis siteleri