Magnitogorsk – Nižněkamsk 5:0 (kon.) | N.Novgorod – Vladivostok 2:3 (1:3 po s.n.) | CSKA Moskva – Novokuzněck 3:0 (kon.)
Čerepovec – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Minsk – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Jaroslavl – Spartak Moskva 4:3 (2:0 po s.n.)
Soči – Petrohrad 2:3 (po pr.)
po s.n. (2:0)
Lokomotiv Jaroslavl
4:3 (2:1, 0:1, 1:1 - 0:0)
Spartak Moskva
Pondělí 30.11.2015, 17:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (20:01:30)
     
    Jaroslavl nakonec zvládla lépe penaltový rozstřel. Zatímco hostující celek nedokázal proměnit ani jeden ze svých tří nájezdů, domácí díky Averinovi a Kronwallovi skórovali hned dvakrát, byli stoprocentní a díky tomu si připsali na své konto bod k dobru.
     
    Konec zápasu.
    Jegor AVERIN - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Lokomotiv Jaroslavl.
    Autorem vítězné branky je JEGOR AVERIN.
     
    3. série
    2:0
    Glazačev (SPM) svou nepřesnou střelou svůj tým ve hře neudržel.
     
    2. série
    2:0
    Kronwall (JAR) svižnou střelou zamířil přesně podél betonu Engrena.
     
    2. série
    1:0
    Potapov (SPM) se snažil překonat Kolesnika rychlou střelou, avšak pálil jen mimo.
     
    1. série
    1:0
    Averin (JAR) to zkusil mezi betony Engrena a uspěl! Posílá Lokomotiv do vedení.
     
    1. série
    0:0
    Klimenko (SPM) mířil nahoru, ale zacílil jen do připraveného Kolesnika.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    V prodloužení oba týmy pár šancí měly, jak Kolesnik, tak Engren ale mezi třemi tyčemi odolali. Uvidíme tak rozhodně zajímavý penaltový rozstřel, který nám začne za několik okamžiků.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:41
    Oba týmy v plném počtu.
     
    64:03
    Gilroy předvedl, že má pořádně šikovné ruce, a vymíchal protihráče tak, že se dostal až před Kolesnika! Zase mu ale zakončení nevyšlo tak, jak by si představoval.
     
    63:06
    I Radil se v prodloužení osmělil! Najel si z levé strany do středu a vypálil. Jeho rána ale neměla potřebné parametry. Skončila vedle.
     
    62:41
    Grigorjev (JAR) a Leščenko (SPM) se dostali do vzájemné potyčky. Rozhodčí oba vyloučili za hrubost.
     
    62:26
    Gilroy měl na hokejce gól! Dostal na levé straně přihrávku od svého spoluhráče skrz brankoviště, jenže trestuhodně minul!
     
    62:13
    Kronwall se snažil z levé strany najít své spoluhráče ve středu kluziště, puk mu ale utekl. Ani z téhle akce nezbylo Jaroslavli nic.
     
    61:40
    Dobrá kombinace Lokomotivu v útočném pásmu. Nakonec Kontiola vypálil z pravé strany, Engren však zasáhnout dokázal.
     
    61:10
    Minuta z prodloužení je pryč, oba celky si zatím nevytvořily zhola nic.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Zasloužená remíza. Spartak v Lokomotivu nebyl horším týmem, jak by se dalo očekávat, a zaslouženě si domů odveze alespoň bod. O vítězi tohoto duelu nám rozhodne buď prodloužení, nebo následné samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:27
    Gorochov a ještě jedna střela na závěr této třetiny. Tentokráte jí Engren schoval do své lapačky. Vhazovat se bude před jeho brankou.
     
    59:12
    Jednu z posledních střel vyslal Gorochov, Engren měl zakrytý výhled, ale dokázal zasáhnout.
     
    58:35
    Domácí v plném počtu.
     
    57:46
    Potapov ztratil u mantinelu puk, Lokomotiv se dokázal osvobodit. Zhruba jen dvě minutky zbývají do konce této třetiny.
     
    57:15
    Spartak se tlačil před brankovištěm k dorážce! Lokomotiv se ubránil jen za cenu vypětí všech sil. Především Radil mohl dorazit vyraženou střelu Genowaye.
     
    56:35
    Nepříjemná záležitost pro Lokomotiv. Podražení se dopustil Grigorjev (JAR) a musí si na trestné lavici posedět minimálně dvě minuty čistého času.
     
    55:44
    Averin měl hned dvakrát na hokejce vítězný gól! Jeho první střelu vyrazil Engren jen do míst, kam si domácí forvard opět sjel, avšak ani napodruhé pak gólmana Spartaku nepřekonal.
     
    55:16
    Icing Lokomotivu. Hra se stěhuje před Kolesnika.
     
    54:54
    Hersley si najel po pravé straně a od mantinelu zkusil překvapit Engrena. Ten si s podobnými pokus po celý zápas zatím poradil a ani teď výjimka nenastala.
     
    53:01
    Potapov vystřelil ze střední vzdálenosti, Kolesnik ale tentokráte na jeho střelu dobře viděl a schoval jí do své výstroje.
    Vladislav KARTAJEV - 3:3
     
    51:41
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Vedení Spartaku nakonec nevydrželo dlouho. Máme opět srovnáno. VLADISLAV KARTAJEV si ve vhodný moment sjel k levé tyčce, a když dostal přihrávku od skvěle bojujícího Galimova, jenž se natlačil před brankoviště, našel skulinku u Engrenovy tyčky. Skóroval vlastně po totožné akci jako v prvním dějství jeho spoluhráč Kronwall. Asistence: Emil Galimov, Pavel Koledov.
     
    51:04
    Marná je zatím snaha Lokomotivu. Bojuje nyní u mantinelu. Obrana Spartaku zatím funguje velmi dobře.
     
    50:11
    Málem se Spartak dostal k další brance! Tatalin dokázal puk dostat na pravý kruh, bekhendem vystřelil a Kolesnik musel zasahovat. Jeho spoluhráči se pak dorážet nepodařilo.
     
    49:04
    Engren malinko zaváhal poté, co u mantinelu chtěl zastavit puk. Situaci neměl pod kontrolou a málem se puk odrazil do míst, kam nechtěl. Nakonec před dotírajícím Kraskovským schoval touš pod lapačku.
     
    48:05
    Tohle se opravdu nečekalo. Domácí zatím odmítají možnost dostat se do čela. Nějakých dvanáct minut mají na otočení tohoto utkání ve svůj prospěch.
    Maxim POTAPOV - 2:3
     
    47:43
    Spartak právě vstřelil branku!
    Moskevský celek otočil vývoj utkání na svou stranu! Fanoušci Spartaku, kterých do Jaroslavli dorazilo poměrně dost, jsou ve varu. Bodrov u mantinelu vybojoval puk, přihrál ho dozadu na MAXIMA POTAPOVA, který nechytatelnou dělovkou z voleje překonal Kolesnika. Asistence: Jevgenij Bodrov.
     
    46:26
    Korškov se dostal na levé straně k odraženému puku a i z velkého úhlu vypálil směrem nahoru. Neúspěšně. Engren v klidu vyrazil.
     
    45:27
    Wellman se dostával do úniku jeden na jednoho, najel si do levého kruhu, odkud tahem zkusil vypálit. Trefil však jen obránce před sebou.
     
    44:34
    Parádní kombinace Jaroslavli! Možná že Gavrikov teď ze středu pole měl pálit tvrději. Engren totiž jeho dobrý pokus dokázal polapit.
     
    43:42
    Domácí se tlačí více na branku Engrena. Mosaljov se nyní hostujícího gólmana snažil překonat, ten je ale mezi třemi tyčemi velmi jistý.
     
    43:03
    Hosté v plném počtu.
     
    42:46
    Rozhodčí měli nějaký nespecifikovaný problém, proto byla po přerušení delší pauza, než nastalo vhazování ve středním pásmu.
     
    42:15
    Kontiola se dostal před brankoviště a odtud se snažil vypálit. Kéž by mu pro Jaroslavl střela lépe sedla. Takhle Engren zasáhl svým betonem.
     
    41:03
    Levickij (SPM) byl poslán na začátku dějství na trestnou lavici. Obdržel dvouminutový trest za vražení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:11.
     
    Lokomotiv působil ve druhé třetině bez šťávy. Spartak skóroval tak trošku z náhodné akce srovnal stav. Každopádně hosté jsou zatím favorizovaným domácím rovnocenným sokem. Ve třetím dějství nás čeká pořádně zajímavé rozuzlení tohoto duelu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    Puk znovu za brankou Spartaku. Už toho v tomhle dějství moc neuvidíme.
     
    38:57
    Ljubuškinovi se tahle rozehrávka nepovedla, puk přeletěl pouze všechny čáry. Icing z toho není. Rozhodčí signalizovali, že se ve hře pokračovat bude.
     
    37:55
    Koledov to nyní nemyslel vůbec zle. Posílal přihrávku do středu na najíždějícího spoluhráče, tomu však bylo znemožněno ze strany Spartaku jakkoli podnikat.
     
    36:44
    Galimov si sjel na pravou stranu, odtud se pokusil o dvě kličky, které byly tak na padesát procent úspěšné. Nakonec dostal puk do brankoviště Engrena, tam ho ale hostující gólman schoval pod lapačku.
     
    35:39
    Kdyby se nyní Radil nebo Leščenko dostali ke střele z mezikruží, měl by Kolesnik velké potíže! Hostující forvardi nakonec byli zastaveni, možná i za cenu faulu. Rozhodčí však nepískali.
     
    35:00
    Pět minut do konce tohoto dějství. Jaroslavl rozhodně nepředvádí ten samý výkon jako z první třetiny. I díky tomu se Spartaku podařilo vyrovnat.
     
    33:45
    Hra je nyní často přerušována. Od obou týmů jsou to jen takové náznaky šancí, Kolesnik ani Engren výrazněji zasahovat nemuseli.
     
    31:50
    Tak tohle byla velká tutovka pro Jaroslavl! Grigorjev to udělal na pravé straně skvěle, přihrál na svého spoluhráče, jenž puk netrefil. Ten se ale následně odrazil ke Galimovovi, jenž sám minul naprosto prázdnou branku!
     
    30:58
    Radil unikl podél levé strany, snažil se obkroužit Kolesnikovu bránu a u tyčky zacílit, jenže bez úspěchu. Puk mu nakonec utekl.
     
    29:48
    Domácí v plném počtu.
     
    29:32
    Dyblenko teď zkusil nahodit od modré čáry, realizace ale nebyla příliš povedená. Tahle početí výhoda hostům moc nevychází.
     
    28:20
    Puk je za brankou Spartaku. Takhle by se to Lokomotivu, který se brání oslabení, určitě líbilo.
     
    27:48
    Po krátké poradě nakonec rozhodčí poslali na trestnou lavici Kontiolu (JAR). Dostal 2 minuty za sekání.
     
    26:34
    Radil se teď spolu se svými spoluhráči snažil pořádně zatlačit na Kolesnika. Teď jeho střelu z pravé strany musel likvidovat až domácí gólman, který si hodně vyjel dopředu. Díky tomu uspěl.
    Vselovod SOROKIN - 2:2
     
    24:59
    Spartak právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic hosté srovnávají stav. Byl to hodně nešťastný a zvláštní moment pro Lokomotiv. VSELOVOD SOROKIN se stal autorem branky poté, co na dlouho ruku plácl bekhendem do puku, který překvapivě zapadl za záda Kolesnika. Je pravda, že domácí gólman na tuhle situaci dobře neviděl, neboť mu stínil Levickij. Asistence: Maxim Potapov, Igor Levickij.
     
    24:43
    Poprvé také schoval touš do výstroje Kolesnik. Dorážet se totiž snažil Baldajev, takže domácí gólman zvolil jistotu. Vhazovat se bude po jeho vyrážečce.
     
    24:18
    Domácí mizerně rozehráli ve středním pásmu. Spartak toho málem využil, Mereskin vypálil z větší dálky, ovšem dosti neúspěšně.
     
    22:45
    Ani Konkov na pozorného Engrena nevyzrál. Jaroslavl je zkraje druhého dějství o dost aktivnějším celkem.
     
    21:42
    Grigorjevova střela z pravé strany měla potřebnou kvalitu. Engren jí ve výstroji neudržel a puk najednou poskakoval v jeho brankovišti. Spartak si naštěstí s nelehkou situací poradit dokázal.
     
    20:54
    Mosaljov se dostal do mezikruží, kde to bylo hodně přehuštěné. Jeho střela se tak vlastně ujmout moc nemohla.
     
    20:12
    Domácí v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:22.
     
    Po trošku vlažnějším začátku se Lokomotiv dostal do tempa a na brzké inkasování zareagoval dvěma góly. Na ledě je přece jenom lepším týmem a po právu se ujal vedení. Spartak však umí zazlobit, několikrát to v 1. třetině prokázal. Rozhodně by ze strany domácích nemělo dojít k nějakému podcenění.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:23
    Kontiola dokonce mohl do sóla v oslabení, nakonec se ale pro zakončení nerozhodl. Pouze vybruslil z útočného pásma a držel puk, aby šetřil čas.
     
    18:46
    Wellman našel přihrávkou přes půl kluziště dobře Gilroye, jenže tomu střela vůbec nesedla. Puk jen tak přepadl jeho hokejku. Jaroslavl se následně osvobodila.
     
    18:12
    Apalkov (JAR) odjížděl na trestnou lavici hodně podrážděný. Rozhodčí mu vyřkli menší trest v podobě podražení.
     
    17:51
    Také Kontiola vyzkoušel pozornost Engrena. Nemířil však vyloženě ideálně, trefil pouze připraveného brankáře. Tímhle pokusem ho překvapit opravdu nemohl.
     
    17:17
    Spartak se sice dostane do pásma, jenže tam těžko něco vymyslí. Kolesnik toho zatím opravdu moc nelikvidoval.
     
    15:53
    Hra už se delší dobu nepřerušila. A před Engrenem začíná být pořádně živo. Jaroslavl by ráda ještě zaznamenala nějakou tu branku před přestávkou.
     
    14:13
    Apalkov s Averinem mohli úspěšně dokončit svou další tutovku! Prvně jmenovaný unikl po pravé straně, přihrál pak na svého spoluhráče, jehož ale u tyčky skvěle vychytal Engren. Velká škoda této akce dva na jednoho pro Jaroslavl.
     
    13:20
    Kraskovskij se ocitl před Engrenem úplně sám, ale bekhendová střelu mu nevyšla! Prostor před brankovištěm jako by Spartak neměl úplně dobře pohlídaný.
     
    12:32
    Teď to domácí malinko překombinovali. Enlund nakonec mohl situaci vyřešit lépe, než jen přihrávkou naslepo.
     
    11:34
    Leščenko se snažil vypálit zhruba někde od mezikruží, jenže trefil jen obránce před sebou. Spartak se nyní těžko dostává k zakončení.
     
    11:17
    Jen za cenu zakázaného uvolnění se nyní ubránil Spartak. Hra se tedy stěhuje před Engrena zpátky.
    Ilja LJUBUŠKIN - 2:1
     
    09:27
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí otačejí vedení na svou stranu. ILJA LJUBUŠKIN dostal do středu pole parádní přihrávku od Galimova a střelou mezi betony skóroval. Engren si na puk svými betony sáhl, přesto se došoural za jeho brankovou čáru. Asistence: Emil Galimov, Vladislav Kartajev.
     
    08:59
    Apalkov jen tak vyzkoušel pozornost gólmana Engrena. S jeho pokusem z pravého kruhu si v pohodě poradil. Vhazovat se bude před jeho brankou.
     
    07:42
    Domácí v plném počtu.
     
    07:15
    Kolesnik a jeho další úspěšný zákrok. Tentokráte musel zashovat proti Klimenkoovi, který se před ním objevil jen na pár metrů.
     
    06:34
    Dyblenko se svým pokusem pokusil překonat Kolesnika, ten si však s jeho dělovkou poradit dokázal. Zatím se Jaroslavl brání oslabení dobře.
     
    05:42
    Rozhodčí museli opět vylučovat, tentokráte na straně domácího celku. Za hákování obdržel dvě minuty Polunin (JAR).
     
    04:32
    Po divokém začátku utkání se hra nyní jako by uklidnila. Každopádně můžeme čekat, že tomu tak nebude na dlouhou dobu. Je vidět, že oba týmy jsou hladové po gólech.
     
    03:13
    Sorokin se ocitl ve velmi dobré pozice a tvrdě vypálil! Střela skončila jen několik decimetrů vedle Kolesnikovy svatyně.
    Staffan KRONWALL - 1:1
     
    02:22
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Bleskové využití početní výhody. Tohle byla krásná kombinace. Averin přihrál puk doprava pod sebe na Apalkova, ten pak rychlou pobídkou našel u druhé tyčky najíždějícího si STAFFANA KRONWALLA, který střelou z první našel mezeru mezi tyčkou a gólmanem Engrenem. Asistence: Danijil Apalkov, Jegor Averin.
     
    02:13
    Tatalin (SPM) fauloval pronikajícího Enlunda u mantinelu a rozhodčí museli hostujícího hráče potrestat. Obdržel dvě minuty za držení.
    Alexandr VASILJEV - 0:1
     
    00:46
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to je skvělý vstup do utkání ze strany hostů! Gilroy u mantinelu zachytil vyhození soupeře, z dálky nahodil puk na bránu a ALEXANDR VASILJEV ho zachytil před brankovištěm. Poté mu v mezikruží stačilo zamířit nahoru nad pozdě reagujícího Kolesnika. Asistence: Matthew Gilroy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Skvělou atmosféru vytvořili domácí fanoušci proti Petrohradu. Jak to bude se Spartakem Moskva?

     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Krasotkin) – Hersley, Kronwall, Gavrikov, Ljubuškin, Grigorjev, Gorochov, Koledov – Averin, Kontiola, Apalkov – Enlund, Mosaljov, Loktionov – Konkov, Galimov, Kartajev – Kraskovskij, Malcev, Korškov – Polunin

    Spartak Moskva: Engren (Ivannikov) – Genoway, Dyblenko, Gilroy, Sorokin, Baldajev, Ermakov, Tatalin, Bělov – Radil, Mereskin, Glazačev – Leščenko, Vasiljev, Wellman – Potapov, Bodrov, Levickij – Li, Voronin, Klimenko

    Rozhodčí: Bukin, Komarov – Lazarev, Sysujev.
     
    Proti sobě by se mohli postavit dva čeští hráči, pokud je tedy trenéři nasadí do základních sestav. V dresu domácího celku se může objevit Jiří Novotný, v hostujícím naopak Lukáš Radil.
     
    Domácí naposledy padli před vlastními fanoušky v těžkém duelu s Petrohradem a rozhodně si budou chtít spravit chuť. V tomhle duelu budou určitě favority. Hosté navíc nemají optimální formu. Z posledních sedmi utkání prohráli hned třikrát, naposledy těsně na ledě Soči.
     
    Jaroslavl je v tabulce Západní konference na třetím místě, ovšem jen díky tomu, že nevede svou divizi, v níž je na čele CSKA Moskva. Druhý je tak Jokerit, jenž vládne Bobrovově divizi, ačkoli má méně bodů než Lokomotiv. Domácí každopádně budou mít možnost dostat se do samotného čela, pokud dnes zvítězí. Soupeřem mu bude Spartak Moskva, který horlivě bojuje o play-off.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 3. Kronwall (Apalkov, Averin), 10. Ljubuškin (Galimov, Kartajev), 52. Kartajev (Galimov, Koledov), rozh. náj. Averin – 1. Vasiljev (Gilroy), 25. Sorokin (Potapov, Levickij), 48. Potapov (Bodrov)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Klimenko (SPM)
    1:0   Averin (JAR)
    2. série:
    1:0   Potapov (SPM)
    2:0   Kronwall (JAR)
    3. série:
    2:0   Glazačev (SPM)


    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Krasotkin) – Hersley, Kronwall, Gavrikov, Ljubuškin, Grigorjev, Gorochov, Koledov – Averin, Kontiola, Apalkov – Enlund, Mosaljov, Loktionov – Konkov, Galimov, Kartajev – Kraskovskij, Malcev, Korškov – Polunin
    Spartak Moskva: Engren (Ivannikov) – Genoway, Dyblenko, Gilroy, Sorokin, Baldajev, Ermakov, Tatalin, Bělov – Radil, Mereskin, Glazačev – Leščenko, Vasiljev, Wellman – Potapov, Bodrov, Levickij – Li, Voronin, Klimenko

    Rozhodčí: Bukin, Komarov – Lazarev, Sysujev
    bahis siteleri