Motor ČB – Prostějov 4:2 (kon.) | Třebíč – Přerov 5:4 (po pr.) | Most – Šumperk 3:2 (kon.)
Jihlava – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Kadaň – Kladno 3:5 (kon.)
Havířov – Litoměřice 3:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Pondělí 30.11.2015, 17:30 • Budvar Arena • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor definitivně pojistil své vítězství výstavní střelou přes celé hřiště, jejímž autorem je další obránce DUŠAN ŽOVINEC. Asistence: Lukáš Bohunický.
     
    56:13
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Ale pozor, Jestřábi se dostávají na dostřel! Po ráně od modré čáry Gába vyrazil kotouč nad sebe a ze vzduchu ho dokázal do sítě dopravit obrovitý JIŘÍ CETKOVSKÝ. Asistence: Lukáš Krejčík, Marek Drtina.
     
    50:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se konečně prosadil a pojišťuje své vedení! Několikrát si mezi sebou vyměnili puk Žovinec s Kolmannem, prvně jmenovaný poté přihrál na ránu z první připravenému LUKÁŠI KVĚTOŇOVI, jehož pohotová střela mířila Horčičkovi opět mezi betony. Domácí podruhé v zápase skórují v přesilové hře! Asistence: Dušan Žovinec, Petr Kolmann.
     
    21:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor jde do vedení a opět v tom má prsty JAKUB SUCHÁNEK! Českobudějovickému obránci nesmyslně přihrál jeden z hostujících zadáků a domácí borec měl navíc dostatek času na to, aby zamířil přesně nad vyrážečku Horčičky. Nyní už nikoliv defenzivní obránce tak střílí dnes již druhý gól a je nejproduktivnějším zadákem Českých Budějovic! Bez asistence.
     
    08:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    JAKUB SUCHÁNEK má letos opravdu životní formu! Přihrávku od Nouzy na modrou čáru využil tím nejlepším možným způsobem. Zamířil a trefil přesně vzdálenější růžek Horčičkovy branky. Gólman Prostějova nestačil zareagovat i přesto, že mu puk šel na lapačku. Asistence: Tomáš Nouza, Martin Heřman.
     
    06:49
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Máme tu první branku zápasu, která padla překvapivě do sítě domácího celku! MATOUŠ VENKRBEC předvedl nádhernou individuální akci, když si neprve obhodil Žovince, poté se v souboji jeden na jednoho kličkou do středu hřiště zbavil Bohunického, a zamířil přesně mezi nohy Davida Gáby. Asistence: Tomáš Protivný, Michal Dragoun.
    Marken.cz

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 9. Suchánek (Nouza, Heřman), 22. Suchánek, 51. Květoň (Žovinec, Kolmann), 60. Žovinec (Bohunický) – 7. Venkrbec (Protivný, Dragoun), 57. Cetkovský (Krejčík, Drtina)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Bláha) – Kolmann, Kříž, Suchánek, Zíb, Bohunický, Žovinec, Klinecký – Květoň, Pajič, Chovan – Nouza, Straka, Heřman – Kuchejda, Mikyska, Švihálek – Škoda, Prokeš, Babka
    LHK Jestřábi Prostějov: Horčička (Neužil) – Drtina, Kaluža, Mojžíš, Sova, Špaček, Protivný, Husák, Rudl – Cetkovský, Venkrbec, Krejčík – Novák, Moskal, Kajaba – Volek, Dragoun, Luňák – Šlahař, Illéš

    Rozhodčí: Škrobák – Jílek, Šperl

    Diváci: 4352
    bahis siteleri