NY Islanders – Colorado 5:3 (kon.) | NY Rangers – Carolina 4:3 (kon.) | Toronto – Edmonton 3:0 (kon.)
Anaheim – Vancouver 4:0 (kon.)
konec
New York Islanders
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
Colorado Avalanche
Úterý 01.12.2015, 01:00 • Barclays Center, New York (kapacita 15795 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Ryan STROME - 5:3
     
    59:12
    Islanders právě vstřelili branku!
    Zřejmě je rozhodnuto! Johnny Boychuk se pokusil vystřelit přes celé kluziště, jeho pokus ve středním pásmu sice zastavil Beauchemin, následnou střelu RYANA STROMEA po otočce už ovšem nezastavil nikdo z hostujících hráčů! Bez asistence.
    56:26 Nick HOLDEN - 4:3
     
    56:26
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hostům se risk s brzy odvolaným brankářem vyplatil! Po střílené přihrávce od levého mantinelu v podání NICKA HOLDENA se puk odrazil za Greissova záda od obránce Calvina de Haana! Asistence: Carl Söderberg.
    48:16 Casey CIZIKAS - 4:2
     
    48:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Čtvrtá formace domácích přidává další důležitou branku! Po Martinově dobrém forčekingu udělal chybu v obranném pásmu Redmond, k puku se dostal CASEY CIZIKAS a umístěnou střelou prostřelil Varlamova v brance Avs! Bez asistence.
    41:52 Cal CLUTTERBUCK - 3:2
     
    41:52
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přesilovou hru sice domácí nevyužili, vzápětí se ale ujímají opět vedení! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu vystřelil od pravého mantinelu Thomas Hickey a před brankou bojující CAL CLUTTERBUCK lehce tečoval puk mimo dosah Varlamova! Asistence: Thomas Hickey a Marek Židlický.
    27:12 Jarome IGINLA - 2:2
     
    27:12
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny si s odpovědí nedali vůbec načas, po inkasované brance se dostali hned do tlaku v útočném pásmu. Johnny Boychuk poslal puk jen po mantinelu na modrou čáru, kde číhal JAROME IGINLA, jehož svižná střela zápěstím skončila až za Greissovými zády! Bez asistence.
    26:31 Michail GRABOVSKIJ - 2:1
     
    26:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované otáčejí stav zápasu na svou stranu! Rychlá akce započala u Stromea, který vyslal dopředu Kuljomina. Ruský útočník puk vrátil Stromeovi, který vysunul do úniku pro změnu MICHAILA GRABOVSKÉHO, který překonal Varlamova po bravurně zvládnuté kličce do bekhendu! Asistence: Ryan Strome a Nikolaj Kuljomin.
    19:59 Kyle OKPOSO - 1:1
     
    19:59
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácím se povedlo dvojnásobnou přesilovku využít ještě v závěru první třetiny! Už to vypadalo, že Frans Nielsen prováhal možnost ke střele nebo přihrávce, nakonec ale našel na pravém kruhu KYLA OKPOSA, na jehož střelu Varlamov neměl nárok! Asistence: Frans Nielsen.
    10:20 Blake COMEAU - 0:1
     
    10:20
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Velmi šťastnou branku střílí BLAKE COMEAU, který po obkroužení branky nahrnul puk na Greisse, kotouč se dostal do vzduchu a obloučkem padal za záda domácího brankáře, který si jej ještě nešťastně srazil svou hokejkou do vlastní sítě! Asistence: Carl Söderberg.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 20. Okposo (Nielsen), 27. Grabovskij (Strome, Kuljomin), 42. Clutterbuck (Hickey, Židlický), 49. Cizikas, 60. Strome – 11. Comeau (Söderberg), 28. Iginla, 57. Holden (Söderberg)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Hamonic, de Haan, Boychuk, Hickey, Židlický – Nelson, Tavares (C), Okposo – Lee, Nielsen, Bailey – Kuljomin, Grabovskij, Strome – Martin, Cizikas, Clutterbuck. Trenér: Jack Capuano.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Gormley, Redmond – Landeskog (C), MacKinnon, Duchene – Martinsen, Grigorenko, Iginla – McLeod, Söderberg, Comeau – Agozzino, Wagner, Skille. Trenér: Patrick Roy.

    Rozhodčí: Kowal, Charron – Shewchyk, Galloway

    Diváci: 11585
    bahis siteleri