New Jersey – Colorado 1:2 (kon.) | Montreal – Columbus 2:1 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 2:4 (kon.)
Detroit – Buffalo 5:4 (1:0 po s.n.) | Nashville – Arizona 5:2 (kon.) | Chicago – Minnesota 1:2 (kon.)
St. Louis – Florida 1:3 (kon.) | Calgary – Dallas 4:3 (3:1 po s.n.) | Los Angeles – Vancouver 2:1 (po pr.)
San Jose – Pittsburgh 1:5 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
Pittsburgh Penguins
Středa 02.12.2015, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:54 Phil KESSEL - 1:5
     
    55:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí odvolali brankáře a popáté inkasovali. Malkin vyvezl puk, předal ho na PHILA KESSELA, který jen objel domácího obránce a přesně se trefil do odkryté klece. Asistence: Jevgenij Malkin, Ian Cole.
     
    55:44
    Domácí se pokouší o téměř nemožné! Jones odjíždí na střídačku, San Jose hraje v šesti!
     
    51:13
    Domácí boj o vyrovnání ještě nevzdávají. Po tlaku Žraloků se bude vylučovat. Cole (PIT) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
    48:42 David PERRON - 1:4
     
    48:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Warsofského tečovaná rána ještě branku nepřinesla, ale následná akce přinesla čtvrtý gól Penguins. Po střele Bennetta se puk odrazil do strany na Kunitze, který přesně našel v brankovišti hůl DAVIDA PERRONA, pro něhož už nebylo problémem dostat puk za brankovou čáru. Asistence: Chris Kunitz, Beau Bennett.
     
    46:51
    Hráčská lavice (SJS) inkasuje 2 minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Tomáš Hertl.
     
    43:27
    Obrovskou příležitost měli nyní domácí. Po přihrávce Thorntona nedokázal hned na několik pokusů dotlačit puk za brankovou čáru Melker Karlsson. Ani následná dělovka Burnse nepropálila blok hostujících hráčů!
     
    39:09
    Pavelski (SJS) a Crosby (PIT) jsou vyloučeni na 2 minuty za hrubost.
     
    36:25
    Domácí kapitán Pavelski si krásně obhodil protihráče, následně však zakončil jen do levého betonu brankáře Fleuryho!
     
    35:52
    Domácí v talku pokračují. Po závaru v hostujícím brankovišti vstřelil gól i český útočník Tomáš Hertl, ale branka nebyla uznána, protože se předtím provinil přihrávkou rukou proti pravidlům Wingels.
    35:35 Patrick MARLEAU - 1:3
     
    35:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    DOmácí snižují z přesilové hry. Pavelski udržel na pravém křídlu puk, který předal před prádnou branku PATRICKU MARLEAUOVI. Ten i přes clonícího Letanga dokázal rozvlnit síť v hostující bráně. Asistence: Joe Pavelski, Joel Ward.
     
    34:30
    Druhou přesilovku si zahraje domácí tým po faulu na obránce Brauna. Bennett (PIT) je vyloučen na 2 minuty za naražení na hrazení.
    26:35 Jevgenij MALKIN - 0:3
     
    26:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Po závaru v domácím brankovišti se hra přesunula opět na půli domácích, kde JEVGENIJ MALKIN naznačil střelu, objel domácí bránu a zasunutím puku za brankovou čáru zvýšil na 3:0 z pohledu Pittsburghu. Asistence: Chris Kunitz.
    24:40 Matt CULLEN - 0:2
     
    24:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Druhý velmi smolný gól inkasuje Martin Jones. Střelu Dumoulina vyrazil domácí brankář za svoji branku, jenže z zpoza klece vystřelil MATT CULLEN a odrazem o beton Jonese poslal Tučňákdy do dvoubrankového vedení. Asistence: Brian Dumoulin, Eric Fehr.
     
    22:48
    Po Braunově nahození se v dobré příležitosti ocitl Melker Karlsson, jenže svoji dorážku nasměroval jen do levého betonu. Následně puk zůstal ležet kousek od brankové čáry, ale nikdo z domácích se k němu nedostal!
     
    20:56
    První přislovku si zahrají také domácí. Malkin (PIT) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    17:40
    Marleau přihrával do druhé vlny na Donskoie, ale puk zastavil hostující obránce. Nakonec se však finský útočník k puku dostal, ale z bezprostřední blízkosti nepřekonal hostujícího brankáře!
     
    14:49
    Bennettovu střelu vyrazil Jones pravým betonem jen na hůl Bonina, jenže hostující útočník trestuhodně minul odkrytou klec!
     
    12:46
    Velkou příležitost měli domácí, když Thornton ještě z pravé křídla posílal puk bekhendem přímo před branku na Karlssona. Ten ovšem nedokázal z bezprostřední blízkosti překonat Fleuryho!
     
    04:33
    První přesilovou hru si zahrají hosté z Pittsburghu. Braun (SJS) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
    02:30 Phil KESSEL - 0:1
     
    02:30
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Velký nápor domácího týmu nakonec končí šťastným gólem pro hosty. PHIL KESSEL objel domácí bránu, puk chtěl servírovat před brankoviště, ale kotouč se odrazil od bruslí Martina do pravého betonu Jonese, od kterého putoval za brankovou čáru. Asistence: Jevgenij Malkin, David Perron.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 36. Marleau (Pavelski, Ward) – 3. Kessel (Malkin, Perron), 25. Cullen (Dumoulin, Fehr), 27. Malkin (Kunitz), 49. Perron (Kunitz, Bennett), 56. Kessel (Malkin, Cole)


    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Dillon, Vlasic, Burns, Martin, Braun, Mueller – Pavelski (C). Thornton (A), Karlsson – Ward, Marleau (A), Donskoi – Wingels, Hertl, Nieto – Brown, Tierney, Zubrus
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Letang, Scuderi, Lovejoy, Dumoulin, Warsofsky, Cole – Dupuis, Crosby (C), Kunitz (A) – Kessel, Malkin (A), Perron – Hornqvist, Bonino, Bennett – Fehr, Cullen, Plotnikov
    bahis siteleri