Cádiz – Real Madrid 1:3 (kon.) | Linense – Ath. Bilbao 0:2 (kon.) | Huesca – Villarreal 3:2 (kon.)
Mirandés – Malaga 2:1 (kon.) | Ponferradina – Eibar 3:0 (kon.) | Levante – Espanyol 1:1 (kon.)
Las Palmas – Real Sociedad 2:1 (kon.)
konec
SD Ponferradina
3:0 (2:0)
SD Eibar
Čtvrtek 03.12.2015, 21:00 • Estadio El Toralín, Ponferradina (kapacita: 8.800) • Španělský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše, ale již za pár hodin se na Vás budu těšit při nočním on-line přenosu ze zápasu hokejové NHL mezi Ottawou a Chicagem. Napočtenou! (22:54:58)
     
    Utkání je tedy u konce a hostující Eibar si do odvety poveze hodně složitou pozici. Po prvním poločase, který skončil 2:0, totiž domácí hráči v 53. minutě zásluhou Dmytra Chomčenovského přidali třetí branku a stanovili tak konečné skóre zápasu. Nutno říci, že Eibar, jenž byl v tomto dvojutkání favorizován, si nedokázal vypracovat nějakou vyloženou gólovku a na domácí půdě bude muset hodně zabrat.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Poslední minutu nastavení domácí zvládají ve velkém stylu a kombinuj na útočné polovině hřiště. Na hranici šestnáctky se jeden z hráčů Ponferradiny chystal k zakončení, avšak to mu bylo na poslední chvíli zhaceno.
     
    90+3
    Ani po standardní situaci se hostům nepodařilo ohrozit Moldovana v bráně Ponferradiny, míč se dostal znovu k Iruretovi a ten svůj dlouhý nákop poslal až k nohám domácího brankáře.
     
    90+2
    Po nepřesnosti v kombinaci Ponferradiny se k míči sice dostanou hosté, ale ti musí začít až od vlastního brankáře. Teď už to opravdu vypadá na těžkou prohru Eibaru.
     
    90+1
    První nastavenou minutu načal Hajrović velmi nepřesným skákavým centrem z levé strany. Dinu Moldovan nebude s odkopem od brány příliš spěchat.
     
    90
    Pablo Infante se za obranou Eibaru pomalu nadechoval k obrovské šanci, ale nakonec mu míč utekl až za postranní čáru.
     
    89
    Registrujeme střelecký pokus na obou stranách. Rána domácího borce letěla zhruba tři metry mimo bránu, Capa si z protiútoku počínal naprosto stejně.
     
    87
    Výborně si nyní počínal Caiado. Domácí hráč v souboji získal míč na úkor soupeře a poté našetřil několik velmi cenných vteřin pobytem u rohového praporku u brány Irurety.
     
    85
    Jeden z pronikajících hráčů hostujícího celku sice v pokutovém území skončil na trávníku, ale hlavní rozhodčí penaltu nepíská. Nutno však říci, že se jednalo minimálně o hodně sporný moment.
     
    85
    Velmi nepřesná kombinace Eibaru skončila u Camilleho. Ten sice na chvíli uklidnil hru, ale poté si jeho spoluhráči nerozuměli a o míč přišli.
     
    84
    Luna se bije míčem do hlavy, neboť se provinil faulem a pro tuto chvíli zastavil ofenzivní choutky hostujícího celku.
     
    83
    Hosté už jsou hodně nervózní a po každém faulu domácích se snaží rychle rozehrát. Momentálně se sice Eibar dostal až k centru do pokutového území, avšak míč přeletěl hlavy všech hráčů a skončil v zámezí.
     
    82
    Antonio Luna zasáhl v souboji Barreru kopačkou do tváře a je mu pochopitelně pískán faul. Druhá žlutá karta z toho však pro Lunu není.
     
    80
    Utkání se nám přehouplo do poslední desetiminutovky řádné hrací doby. Eibar ustál solidně zahranou standardní situaci domácích a nyní se sám snaží usadit na útočné polovině.
     
    78
    V 78. minutě mají dostřídáno i domácí. Jako poslední je dnes střídán William Jebor, jenž vstřelil důležitou druhou branku zápasu a teď na jeho místo přichází Álvaro Antón.
     
    77
    Díky rychlému útoku se Eibar konečně dočkal k nebezpečné střele, ale krásné zakončení tentokrát trefilo pouze bránícího hráče Ponferradiny!
     
    77
    Hostům se už hodně rychle krátí čas a každý útok končí stále na stoprocentně pozorné obraně domácího týmu. Výsledek 3:0 by byl do odvety prakticky neřešitelný.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 11. Djordjević, 26. Jebor, 53. Chomčenovskij

    Karty:   4. Pavón (PNF), 74. Caiado (PNF) – 7. Luna (EIB), 61. Ramis (EIB), 74. Irureta (EIB)


    SD Ponferradina: Moldovan – Seoane, Camille (C), Basha, Jebor (78.Antón), Melero, Chomčenovskij (66.Berrera), Caiado, Djordjević (56.Infante), Pavón, Miquel
    Náhradníci: Domínguez – Casado, Berrocal, Ruiz, Barrera, Antón, Infante

    SD Eibar: Irureta – Verdi, Ramis (64.Pantić), Escalante, Israfilov (55.González), Capa, Arruabarrena (C), Hajrović, Luna, Gontán (70.Castellano), Ekiza
    Náhradníci: Riesgo – Pantić, Inui, Castellano, Etxaburu, González, Barrenetxea

    Rozhodčí: Santiago Jaime – Jorge Bueno, Fernando Tresaco
    Středa 16.12.2015
    Eibar - Ponferradina 4:0

    Branky: 45+2. Bastón, 62. Enrich, 73. Verdi, 85. Arruabarrena (pen.)

    Karty:   28. Castellano (EIB), 29. Irureta (EIB), 33. Bastón (EIB), 82. Luna (EIB), 88. Keko (EIB) – 90+2. Camille (PNF)   29. Berrocal (PNF)

    bahis siteleri