Cádiz – Real Madrid 1:3 (kon.) | Linense – Ath. Bilbao 0:2 (kon.) | Huesca – Villarreal 3:2 (kon.)
Mirandés – Malaga 2:1 (kon.) | Ponferradina – Eibar 3:0 (kon.) | Levante – Espanyol 1:1 (kon.)
Las Palmas – Real Sociedad 2:1 (kon.)
konec
SD Ponferradina
3:0 (2:0)
SD Eibar
Čtvrtek 03.12.2015, 21:00 • Estadio El Toralín, Ponferradina (kapacita: 8.800) • Španělský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    78
    V 78. minutě mají dostřídáno i domácí. Jako poslední je dnes střídán William Jebor, jenž vstřelil důležitou druhou branku zápasu a teď na jeho místo přichází Álvaro Antón.
     
    75
    Na konci pětasedmdesáté minuty rozehrával přímý volný kop Simone Verdi, který míč trefil velmi dobře a donutil Moldovana k důležitému zákroku!
     
    74
    Po konfliktu mezi hostujícími hráči a Davidem Caiadem (PNF) vidí žlutou kartu právě zmíněný hráč Ponferradiny a také gólman Xabi Irureta (EIB).
     
    73
    Domácí tým mohl jít do odvety s ještě luxusnějším náskokem! Skvělý centr zasáhl v pokutovém území hlavou střídající Pablo Infante, nicméně jeho pokus letěl těsně vedle vzdálenější tyče Iruretovy brány.
     
    70
    Melero se ocitl na trávníku a to je signál pro poslední změnu v sestavě Eibaru. Hřiště opouští Keko Gontán a místo něj na plac vbíhá Lillo Castellano.
     
    66
    Druhé střídání využívá také domácí celek. Místo velmi aktivního Dmytra Chomčenovského zaujme Acorán Barrera. Ukrajinský hráč si od diváků vysloužil potlesk, neboť odvedl skvělou práci.
     
    64
    Po nepřesném zakončení Eibaru se právě hosté rozhodli podruhé vystřídat. Nedávno potrestaného Ivána Ramise na hřišti nahrazuje Alexander Pantić.
     
    61
    Zřejmě za nějaké nemístné poznámky inkasuje žlutou kartu Iván Ramis (EIB).
     
    60
    A nyní se Moldovan vyznamenal! Výborný centr skončil v pokutovém území na hlavě Simone Verdiho, ale jeho hlavičku dokázal domácí brankář skvěle zastavit.
     
    56
    A rovněž Ponferaddina se odhodlala ke svému prvnímu střídání. Hřiště opouští střelec první branky, kterým je Luka Djordjević. Z lavičky se naopak zvedl Pablo Infante.
     
    55
    Prvním staženým hráčem je Eddy Israfilov. Po jeho vlažném odchodu na hřiště vbíhá Adrián González.
    53. Dmytro CHOMČENOVSKIJ - 3:0
     
    53
    Ponferradina právě vstřelila branku!
    Teď už to s prvoligovým celkem vypadá hodně špatně! DMYTRO CHOMČENOVSKIJ si parádně pohlídal ofsajdovou hranici, obdržel dokonalou dlouhou přihrávku za obranu a pak už si tváří v tvář s Iruretou věděl rady.
    26. William JEBOR - 2:0
     
    26
    Ponferradina právě vstřelila branku!
    A je to 2:0! Rohový kop sice domácí rozehráli nakrátko, ale poté Chomčenovskij vykouzlil parádní centr, jenž dopadl přesně na hlavě WILLIAMA JEBORA a ten prudkým zakončením rozvlnil síť za zády Xabiho Irurety
    11. Luka DJORDJEVIĆ - 1:0
     
    11
    Ponferradina právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Tři hostující hráči si u postranní čáry neporadili s LUKOU DJORDJEVIĆEM, který si to namířil ze strany do pokutového území, obalamutil zbytek obrany Eibaru a poté prostřelil gólmana Iruretu!
     
    7
    Hostující Antonio Luna (EIB) vidí za faul a následné protest žlutou kartu. Domácí budou rozehrávat zajímavou standardní situaci.
    5. Velkou šanci zlikvidoval dobrým zákrokem Moldovan.
     
    5
    Domácí obrana nedokázala odvrátit centr z pravé strany a Eibar se záhy dostal do šance. Gólman Moldovan hodně rychle vyběhl a skvělým zákrokem zneškodnil první velkou šanci zápasu.
     
    4
    Hned ve čtvrté minutě utkání vytahuje rozhodčí žlutou kartu. Po zásahu rukou do soupeřovy tváře ji vidí domácí Manuel Pavón (PNF).

    Lukáš Podleśny

    Branky: 11. Djordjević, 26. Jebor, 53. Chomčenovskij

    Karty:   4. Pavón (PNF), 74. Caiado (PNF) – 7. Luna (EIB), 61. Ramis (EIB), 74. Irureta (EIB)


    SD Ponferradina: Moldovan – Seoane, Camille (C), Basha, Jebor (78.Antón), Melero, Chomčenovskij (66.Berrera), Caiado, Djordjević (56.Infante), Pavón, Miquel
    Náhradníci: Domínguez – Casado, Berrocal, Ruiz, Barrera, Antón, Infante

    SD Eibar: Irureta – Verdi, Ramis (64.Pantić), Escalante, Israfilov (55.González), Capa, Arruabarrena (C), Hajrović, Luna, Gontán (70.Castellano), Ekiza
    Náhradníci: Riesgo – Pantić, Inui, Castellano, Etxaburu, González, Barrenetxea

    Rozhodčí: Santiago Jaime – Jorge Bueno, Fernando Tresaco
    Středa 16.12.2015
    Eibar - Ponferradina 4:0

    Branky: 45+2. Bastón, 62. Enrich, 73. Verdi, 85. Arruabarrena (pen.)

    Karty:   28. Castellano (EIB), 29. Irureta (EIB), 33. Bastón (EIB), 82. Luna (EIB), 88. Keko (EIB) – 90+2. Camille (PNF)   29. Berrocal (PNF)

    bahis siteleri