Tatran – Ostrava 9:6 (kon.) | Bulldogs – Bohemians 6:5 (po pr.) | Vítkovice – Královské Vinohrady 11:4 (kon.)
Otrokovice – Mladá Boleslav 6:7 (kon.) | Sparta – Chodov 4:7 (kon.)
po prodl.
Bulldogs Brno
6:5 (1:2, 0:0, 4:3 - 1:0)
FbŠ Bohemians
Neděle 06.12.2015, 17:00 • MSH Vodova, Brno • Livesport Superliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    63:54
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Čas 63:54 a rozhodnutí je na světě! Velmi napínavý zápas nakonec rozhoduje LUDĚK ONDRÁČEK, který obdržel zpoza brány přesnou přihrávku na střed, rozhlédl se a střelou na bližší tyč dává druhý bod Brnu. Asistence: Jiří Bauer.
     
    58:18
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak to je třetí třetina jako hrom. Mnozí už možná hosty po kolapsu odepisovali, ale ti se rychle vzpamatovali a DAVID ŠIMEK pohotovou střelou opět srovnává. Asistence: Jakub Šárka.
     
    57:44
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Obrat dokonán a to jen během několika vteřin! Buldoci stále obléhali hostující bránu a posílali na ni doslova sprchu střel. Neujala se sice ani ta Koutného, jenže brankář ji pouze vyrazil před sebe a tam se opět zjevil RADEK KRAJCIGR, který obrací skóre. Asistence: Jiří Koutný.
     
    56:39
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak tohle je velký comeback v podání brněnského celku. Domácí měli velký tlak, který neustále sílil. Nakonec vše vyústilo v nahrávku Ondráčka na nikým nehlídaného RADKA KRAJCIGRA a brněnský snajpr se z brankoviště většinou nemýlí. Asistence: Luděk Ondráček.
     
    55:24
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Velmi pohledná akce v podání JIŘÍHO JUHAŇÁKA znamená snížení na rozdíl jediné branky. Juhaňák dostal balónek na polovině a poté už si poradil sám, když se kličkou zbavil protihráče a nakonec ještě vystřelil přesně k levé tyči. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    48:36
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen jsou domácí odměněni za svou aktivitu. První pokus Coufala sice ještě přesný nebyl, ale poté dokázal míček zpět vybojovat Kadlec, který jej posunul na JAKUBA MENDREKA a ten z velkého úhlu zamířil přesně na zadní tyč. Asistence: Petr Kadlec.
     
    47:51
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A tak opět skórují hostující hráči. Ti dokázali přežít dvě obrovské příležitosti Brna ke snížení a nakonec sami udeřili. Tůma posunul balónek na VOJTĚCHA BAGINA, který dlouho čekal na ideální čas pro střelu a poté pokořil brankáře. Asistence: Petr Tůma.
     
    41:08
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hned po minutě hry odskakují hosté na rozdíl dvou branek, Brno totiž začalo napadat, s čímž se ovšem dobře vypořádal Kisugite, který se zbavil svého protihráče, na druhé straně nalezl zcela volného MARTINA ŠIMKA a ten už měl úlohu poměrně jednoduchou. Asistence: Martin Kisugite.
     
    18:28
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté před koncem první třetiny dokonce otáčejí vývoj zápasu. V rohu se totiž míčku zmocnil Bagin, který ho posunul na polovinu na PAVLA ČIHÁKA, který se do něj opřel z prvního doteku a i když mu ta střela úplně nevyšla, tak skončila v síti. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    06:16
    Bohemians právě vstřelili branku!
    O pár vteřin už ovšem balónek končí v brance a to paradoxně z daleko méně nebezpečné pozice. Vypadalo to totiž, že dopředu půjdou domácí, jenže RADEK MANDÍK si ještě vybojoval míček zpět a od mantinelu jej poslal za Kejíka. Bez asistence.
     
    05:20
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Domácí vstoupili do zápasu velmi útočně a za svou aktivitu jsou také odměněni. Coufal proběhl s míčkem až do rohu hřiště, odkud jej vrátil volnému JOSEFU ŽIŽKOVI a ten přízemní střelou poprvé rozvlnil síť. Asistence: David Coufal.

    Daniel Havel

    Branky a nahrávky: 6. Žižka (Coufal), 49. Mendrek (Kadlec), 56. Juhaňák (Jakůbek), 57. Krajcigr (Ondráček), 58. Krajcigr (Koutný), 64. Ondráček (Bauer) – 7. Mandík, 19. Čihák (Bagin), 42. Martin Šimek (Kisugite), 48. Bagin (Tůma), 59. David Šimek (Šárka)


    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Hauser, Brom, Kadlec, Jalový, Coufal, Juhaňák, Jeski, Koutný, Voltner, Ondráček, Mendrek, Bauer, Hronek, Kladivo, Krajcigr, Žižka, Jakůbek (C), Krejčí

    Trenéři: Rostislav Kohút, Jan Kadlec

    FbŠ Bohemians: Ponomarev (Hyršl) – Zezulka, Kisugite, Martin Šimek, Bagin (C), Forman, Křivanec, Zapletal, David Šimek, Poláček, Kuncman, Čihák, Chlumský, Tůma, Mandík, Kindl, Růžek, Šárka, Krbec

    Trenér: Michal Jedlička

    Rozhodčí: Jakub Furmánek, Vlastimil Šolc

    Diváci: 357
    bahis siteleri