Jaroslavl – Ufa 1:3 (kon.) | Kazaň – N.Novgorod 2:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Čerepovec 4:2 (kon.)
Viťaz – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Soči – Magnitogorsk 2:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 07.12.2015, 17:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Arťjom ALJAJEV - 2:1
     
    44:11
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují! Kontaktní branku vsítil ARŤJOM ALJAJEV, jenž napřáhl ke střele z prostoru mezi kruhy a puk poslal mezi Rynnasovu lapačku a horní tyč. Asistence: Carter Ashton a Nikolaj Žerděv.
    Vladimir TKAČJOV - 2:0
     
    39:21
    Kazaň vstřelila branku!
    Hokejisté Kazaně svému soupeři odskakují na rozdíl dvou branek! Při hře čtyři na čtyři se prosadil VLADIMIR TKAČJOV. Autor gólu vzal při přečíslení odpovědnost na sebe a udělal dobře, před Proskurjakovem zamíchal kotoučem a z bezprostřední blízkosti puk poslal za jeho záda. Asistence: Albert Jarullin.
    Michail VARNAKOV - 1:0
     
    04:13
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí v oslabení otevírají skóre zápasu! Zpoza brány přihrával Azevedo a MICHAIL VARNAKOV. Asistence si počkal na to, až se Proskurjakov položí na zem, a poté vyslal přesnou ránu do odkryté části brány. Asistence: Justin Azevedo.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 5. Varnakov (Azevedo), 40. Tkačjov (Jarullin) – 45. Aljajev (Ashton, Žerděv)


    Ak Bars Kazaň: Rynnas (Garipov) – Zacharčuk, Kornějev, Bělov, Jarullin, Rylov, Musin – Lukojanov, Čibisov, Tkačjov – Sjögren, Azevedo, Möller – Varnakov, Gluchov, Tokranov – Archipov, Obuchov, Svitov
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Aljapkin) – Budkin, Jegoršev, Chomickij, Osipov, Aljajev, Makarov, Kolganov, Piganovič – Ashton, S. Kosticyn, Žerděv – Galuzin, Daugavinš, Mozer – Klingber, Kuljomin, Potapov – Sopin, Frolov, Sjomin

    Rozhodčí: Bulanov, Kulakov – Golovljov, Šichanov
    bahis siteleri