Boston – Nashville 2:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 2:1 (po pr.) | Vancouver – Buffalo 5:2 (kon.)
po prodl.
Colorado Avalanche
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
Minnesota Wild
Úterý 08.12.2015, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:39 John MITCHELL - 2:1p
     
    63:35
    Colorado právě vstřelilo branku!
    JOHN MITCHELL střílí gól a nádhernou střelou v prodloužení rozhoduje o vítězství Colorada Avalanche!! John Mitchell si z pravé strany sjel mezi kruhy pro vhazování a po zamíchání s pukem zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Matt Duchane, Tyson Barrie.
     
    63:11
    Semjon Varlamov předvedl úžasný zákrok a lapačkou puk směřující přesně do pravého horního roku dokázal vyrazit!
     
    60:31
    Ryan Suter na opačné straně nabral rychlost a z blízkosti se snažil puk umístit do levého horního rohu, těsně ale bránu přestřelil!
     
    60:11
    Colorado Avalanche se ihned po vhazování dostalo do přečíslení dva na jednoho, kapitán Gabriel Landeskog to vzal nakonec na sebe a místo přihrávky zvolil kličky a střelu, se kterou si Darcy Kuemper u své pravé tyče poradil!
     
    59:59
    Nick Holden vypálil ještě od modré čáry, jeho střela letící těsně nad ledem ale zamířila vedle pravé tyče a před námi je prodloužení!
    53:51 Zach PARISE - 1:1
     
    53:51
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ZACH PARISE prokázal obrovský důraz a vyrovnává na 1:1!! Zach Parise se před bránou dostal ke třem dorážkám a po té třetí už dokázal puk mezi betony Semjona Varlamova procedit do brány. Asistence: Mikael Granlund, Jason Pominville.
     
    47:28
    Darcy Kuemper předvedl skvělý zákrok po střele Avalanche z pravého křídla a pravým betonem puk vyrazil do bezpečí!
     
    41:46
    Jason Pominville vypálil z pravého kruhu pro vhazování na vzdálenější levou tyč a Semjon Varlamov jeho střelu pravým betonem vyrazil.
     
    39:50
    Jason Pominville vypálil tvrdě od modré čáry a Semjon Varlamov jeho střelu po ledě směřující přesně ke vzdálenější levé tyči pravým betonem vyrazil!
     
    34:05
    Nathan McKinnon z levého kruhu pro vhazování nebezpečně vypálil a Darcy Kuemper měl s jeho střelou po ledě obrovské ruce práce, nakonec ho ale dokázal ukrýt ve své výstroji!
     
    30:50
    John Mitchell (COL) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    30:50
    Jason Zucker (MIN) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    30:50
    Jarome Iginla (COL) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    30:50
    Carl Soderberg sice nechal puk za sebou, mezi kruhy pro vhazování ale dokázal zakončit bekhendem a Darcy Kuemper měl co dělat, aby neposedný puk zkrotil, nakonec se mu to ale podařilo!
     
    29:42
    Erik Johnson se z obranného pásma dostal až do útočného pásma a poté na levém křídle z ostrého úhlu vypálil, Darcy Kuemper byl ale u své pravé tyče připraven! To byla parádní individuální akce.
     
    29:09
    Mikko Koivu vypálil z pravého kruhu pro vhazování a po zákroku Semjona Varlamova se těsně před bránou dostal k dorážce Mikael Granlund, fantastického Semjona Varlamova ale překonat nedokázal!
    24:13 Tyson BARRIE - 1:0
     
    24:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    TYSON BARRIE střílí gól po nádherné kombinaci a posílá Colorado Avalanche do vedení 1:0!! Carl Soderberg mohl u levé tyče zakončovat, ještě si ale všiml najíždějícího Tysona Barrieho, který u pravé tyče z blízkosti uklidil puk střelou po ledě do prázdné brány. Asistence: Carl Soderberg, Blake Comeau.
     
    21:18
    Semjon Varlamov po střele Wild z pravého křídla předvedl skvělý zákrok a poté od modré čáry pálil do prázdné brány Ryan Suter, brankář Colorada ale předvedl neopakovatelný zákrok, když jeho střelu po ledě směřující do brány levým betonem vyrazil!
     
    17:45
    Jason Pominville vypálil od modré čáry a jeho střelu po ledě chtěl Mikko Koivu tečovat mezi betony Semjona Varlamova, ten ale vytáhl skvělý zákrok a jeho střelu v sedě vyrazil!
     
    16:46
    John Mitchell (COL) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    15:04
    Matt Duchene se z levého kruhu pro vhazování snažil střelou po ledě zamířit ke vzdálenější pravé tyče, Darcy Kuemper ale vytáhl další skvělý zákrok a levým betonem jeho střelu zastavil!
     
    11:52
    Minnesota Wild nebezpečně vypálil v blízkosti pravé tyče a Semjon Varlamov měl co dělat, aby následnou střelu vyrazil!
     
    07:13
    Colorado Avalanche se ocitlo v obrovské šanci po střele z pravého kruhu pro vhazování a brankář Darcy Kuemper se blýskl skvělým zákrokem! Darcy Kuemper střelu směřující do levého horního rohu lapačkou dokázal ztlumit a puk poté těsně minul levou tyč.
     
    04:02
    Matt Duchene se ocitl u levé tyče v obrovské šanci, puk ale nad beton přesouvajícího se Darcyho Kuempera zvednout nedokázal! Skvělý zákrok brankáře Wild.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 25. Barrie (Soderberg, Comeau), 64. Mitchell (Duchane, Barrie) – 54. Parise (Granlund, Pominville)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Gromley, Guenin – Holden, Barrie – Beauchemin, Johnson – McLeod (A), Wagner, Skille – Martinsen, Soderberg, Comeau – Tanguay, Mitchell, Iginla (A) – Landeskog (C), MacKinnon, Duchene.
    Minnesota Wild: Kuemper (Backstrom) – Prosser, Dumba – Scandella, Brodin – Suter (A), Spurgeon – Porter, Haula, Carter – Vanek, Coyle, Fontaine – Zucker, Koivu (C), NIederreiter – Parise (A), Granlund, Pominville.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Kevin Pollock – Brian Mach, Tim Nowak
    bahis siteleri