Česko – Polsko 8:2 (kon.)
konec
Česko
8:2 (3:2, 3:0, 2:0)
Polsko
Středa 09.12.2015, 14:30 • Hakametsä Ice Hall, Tampere, Finsko • Mistrovství světa žen • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
    55:56 ENENKELOVÁ - 8:2
     
    55:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace předvedla další krásnou akci, na jejímž konci stála VERONIKA ENENKELOVÁ, která tak stejně jako Leierová dává svou první branku v seniorském mistrovství světa. Asistence: Eliška Vrátná.
    40:49 LEIEROVÁ - 7:2
     
    40:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je přesně ten začátek třetí třetiny, který si fanoušci Česka přáli. KLÁRA LEIEROVÁ se dostala ke střele a svou první brankou na seniorském mistrovství světa zvyšuje již na 7:2. Asistence: Martina Čapková.
    38:04 MLEJNKOVÁ - 6:2
     
    38:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je povedená čtyřminutovka. Pokus Hany Koníčkové Szarmachová vyrazila, ale MICHAELA MLEJNKOVÁ se dostala k dorážce a český výběr vede již o čtyři branky. Asistence: Hana Koníčková.
    36:07 RATAJOVÁ - 5:2
     
    36:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko si bere zpět své tříbrankové vedení zkraje utkání. DENISA RATAJOVÁ si vyměnila míček s Čapkovou a prvně jmenovaná střelou z první prostřelila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Martina Čapková.
    34:49 ČAPKOVÁ - 4:2
     
    34:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po dvou nepřesných pokusech Urbánkové se dokázala z větší vzdálenosti prosadit přízemní střelou MARTINA ČAPKOVÁ, která zvyšuje vedení České republiky na 4:2. Asistence: Klára Leierová.
    11:25 BIALYOVÁ - 3:2
     
    11:25
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je škoda pro české barvy. Polky dávají šťastnou branku, když si odražený balónek srazila do vlastní branky Denisa Billá. Branka byla připsána NORORATĚ BIALYOVÉ. Bez asistence.
    04:59 STENKAOVÁ - 3:1
     
    04:59
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Polky ovšem velmi rychle odpovídají. MAJA STENKAOVÁ se trefila výtečně z levé strany přesně pod horní tyč české branky. Asistence: Justyna Krzywaková.
    04:46 RATAJOVÁ - 3:0
     
    04:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu další branky v polské síti. Urbánková pálila z pravé strany z první. Její ránu Szarmachová dokázala ztlumit, avšak na dorážku DENISY RATAJOVÉ byla již krátká. Asistence: Tereza Urbánková.
    02:38 URBÁNKOVÁ - 2:0
     
    02:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to již o dvě branky. Tak to je parádní začátek čtvrtfinálového utkání. TEREZA URBÁNKOVÁ se dostala k odraženému míčku na pravé straně a v poklidu ho uklidila za záda bezmocné Szarmachové. Asistence: Eliška Krupnová.
    01:42 VRÁTNÁ - 1:0
     
    01:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky jdou brzy do vedení. Jana Vojáčková našla svou přihrávkou přes střed volnou ELIŠKU VRÁTNOU, která se z první nemýlila. Asistence: Jana Vojáčková.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 2. Vrátná (Vojáčková), 3. Urbánková (Krupnová), 5. Ratajová (Urbánková), 35. Čapková (Leierová), 37. Ratajová (Čapková), 39. Mlejnková (Koníčková), 41. Leierová (Čapková), 56. Enenkelová (Vrátná) – 5. Stenkaová (Krzywaková), 12. Bialyová


    Česko: Kubíčková (Ranochová) – Leierová, Čapková, Koníčková, Billá "C", Rybičková, Paloncyová, Hyršlová – Urbánková, Krupnová, Ratajová – Řepková, Mlejnková, Sládečková – Vojáčková, Jarolímová, Vrátná – Bočanová, Enenkelová
    Trenér: Miroslav Janovský

    Polsko: Szarmachová (Kownacká) – Samsonová, Paziová, Bugajská, Nogaová, Chelstowská, Kozanecká – Piotrowská, Plechanová "C", Raczkowská – Krzywaková, Stenkaová, Krzystyniaková – Fulaová, Mazurová, Bialyová – Szelzchenová, Chudyszewiczová, Siutaová
    Trenér: Christer Bertilsson

    Rozhodčí: Juhani Kirves, Henrik Snellman
    bahis siteleri