Třinec – Vsetín 10:2 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:5 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
10:2 (2:0, 4:2, 4:0)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 10.12.2015, 17:00 • Werk aréna • Extraliga staršího dorostu • 28. kolo
Partner:
     
    55:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dočkali desítky. Na modré čáře napřáhl GRZEGORZ RADZIENCIAK a kotouč po jeho střele zapadl do vsetínské branky. Asistence: Ondřej Imrich, René Najsar.
     
    50:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kaukič poslal přesnou přihrávku před branku, kde se k zakončení dostal KRYŠTOF STUCHLÍK. Třinecký útočník nasměroval kotouč pod horní tyč a zároveň také zkompletoval hattrick. Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    45:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Střela Hamana od modré se odrazila zpět před branku a u levé tyče ji poslal do sítě MATĚJ MACH. Asistence: Filip Haman.
     
    40:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    JAN KALUS zastavil rozehrávku Vsetína na modré čáře, sjel s kotoučem do mezikruží a propálil vsetínského gólmana. Bez asistence.
     
    40:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přesně se sirénou se hosté dočkali druhé branky, když se z pravého kruhu trefil ke vzdálenější tyči DOMINIK KNAP. Asistence: David Kovář, Ondřej Kollár.
     
    38:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další využitá početní výhoda pro domácí celek. Hladonik našel před brankou Vsetína JANA KALUSE, třinecký útočník dostal puk do sítě a upravil tak skóre na světelné tabuli. Asistence: Jan Hladonik.
     
    36:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Teď už se ale první branky dočkali vsetínští mladíci. Do akce jeden na jednoho se vydal DAVID KOVÁŘ a přesnou střelou propálil domácího gólmana.
     
    33:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kvasnica zavezl puk do pásma, přenechal jej KRYŠTOFU STUCHLÍKOVI, ten propálil Sachra a zaznamenal tak svůj druhý gól v dnešním utkání. Asistence: Michal Kvasnica.
     
    30:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí při rychlém přechodu středního pásma přečíslili hostující obranu a nakonec dostali puk do sítě, když jej z prostoru před brankou usměrnil pod horní tyč Michal Kvasnica. Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    21:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace Ocelářů končí třetím gólem, Hladonik poslal kotouč na hůl DANIELA PLITKA a třinecký útočník už se z prostoru před brankou nemýlil. Asistence: Jan Hladonik, Jan Kalus.
     
    18:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí tým nakonec početní výhodu využívá. Kotouč doputoval až před branku, odkud ho za záda vsetínského gólmana poslal MICHAL KVASNICA. Asistence: Kryštof Stuchlík, Lukáš Kaukič.
     
    06:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale Oceláři radují. V prostoru levého kruhu napřáhl KRYŠTOF STUCHLÍK a přesnou střelou propálil vsetínského gólmana. Asistence: Filip Krzak.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 7. Stuchlík (Krzak), 19. Kvasnica (Stuchlík, Kaukič), 22. Plitko (Hladonik, Kalus), 31. Kvasnica (Kaukič), 34. Stuchlík (Kvasnica), 39. Kalus (Hladonik), 41. Kalus, 46. Mach (Haman), 51. Stuchlík (Kaukič), 56. G. Radzienciak (Imrich, Najsar) – 37. Kovář, 40. Knap (Kovář, Kollár)


    HC Oceláři Třinec: Kučera (Loubal) – Krzak, Valíček, G. Radzienciak, Brabec, Haman, Imrich – Stuchlík, Kaukič, Plitko, Vochozka, Mach, Kvasnica, Hladonik, Kalus, Najsar, Molin
    VHK ROBE Vsetín: Sachr (31. Machač) – Krůžela, Nadymáček, J. Weintritt, Kollár, Kašpar, Augustin, Petrla – Wolf, Najvar, Dostál, Koňařík, Hrňa, Dubnický, M. Weintritt, Čechmánek, Vilém, Humplík, Kovář, Knap

    Rozhodčí: Mikula – Lederer, Ganger
    bahis siteleri