Žilina – Piešťany 3:2 (1:0 po s.n.) | Banská Bystrica – Košice 3:0 (kon.) | Nitra – Zvolen 3:4 (kon.)
Skalica – Martin 2:4 (kon.) | Trenčín – Poprad 2:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
MsHK Žilina
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 11.12.2015, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím MsHK DOXXbet Žilina.
    Autorom víťazného gólu je VLADIMIR ŠKODA.
     
    64:14
    Žilinčania súpera k strele nepustili, sami sa presunuli do útoku a mohli rozhodnúť o osude tohto zápasu. Prudko vystrelil Václav Stupka, no jeho pokus zastavila iba horná žrď Rybárovej svätyne.
     
    58:44
    Ďalšia vyložená šanca domáceho celku. Pred obrancov sa dostal Robert Huna, puk tam poskakoval pred Rybárom, avšak piešťanský gólman nechal betóny pevne na zemi a puku nedovolil preniknúť za čiaru.
     
    58:20
    Skvelý Patrik Rybár privádza domáci tím do zúfalstva. Spred bránky mohol o víťazovi rozhodnúť Drevenák, no to by medzi tromi žrďami nesmel stáť spomínaný gólman.
    55:32 Jakub ŠIMÍČEK - 2:2
     
    55:32
    Piešťany dali gól!
    Hostia sa dostali do pásma a po nenápadnej akcii vyrovnávajú stav stretnutia! Kučera to spravil výborne pri pravom mantineli, puk posunul pred bránku úplne voľnému JAKUBOVI ŠIMÍČKOVI a ten už so zakončením popod betón Tomeka nemohol mať problém. Asistecia: Kristián Kučera.
     
    51:33
    Piešťanom sa podarilo vyhrať buly a preniesť hru na opačnú stranu. Tam puk nebezpečne poskakoval pred bránkou Žiliny a do siete sa ho pokúšali dostať Hrehorčák s Tomčákom, no ani jednému z nich sa to nepodarilo.
     
    44:18
    PIešťany sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za seknutie Marcel Holovič.
     
    43:37
    Teraz sme už gól naozaj mohli vidieť! Domáci tím po ľavej strane dobre vysunul Škodu, ktorý sa rútil dopredu, aj keď ho dostihla dvojica obrancov. Domáci hráč z uhla prudko vypálil, no Rybár si priestor pri bližšej žrdi pokryl.
     
    42:30
    Do útoku sa teraz dostali aj hosťujúci hokejisti. Tomčák pred bránkou našiel Hrehorčáka a spomínaná dvojica chcel z bezprostrednej vzdialenosti prepáliť Tomeka, ale ten je stále veľmi pozorný.
     
    40:57
    Žilinčania sa presunuli do útoku a mohli zvýšiť svoj náskok! Spred bránky nasjkôr pálil Stupka, ale zoči-voči Rybárovi nepochodil. Puk sa potoom ešte pokúšal dorážať Konečný, ale v dobrej pozícii bránku munul.
     
    36:58
    Žilina sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje Václav Stupka, ktorý sa nedovoleným zákrokom previnil proti hosťujúcemu Šimíčkovi.
    31:09 Richard HUNA - 2:1
     
    31:09
    Žilina dala gól!
    Domáci po aktivite v pásme využívajú presilovku a opäť sa ujímajú vedenia. Hostia chceli puk vyhodiť, ale trafili iba hlavného rozhodcu Juraja Konca, od ktorého korčule sa puk odrazil k Handlovskému. Ten okamžite prirhával do pravého kruhu, kde bol úplne osamotený RICHARD HUNA, ktorý po prudkej strele dosiahol svoj druhý gól v zápase. Asistencia: Lukáš Handlovský.
     
    30:35
    Piešťany sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za seknutie Edgars Brancis.
     
    27:39
    Ďalšia skvelá šanca domáceho tímu. Brejčák si puk zobral v strednom pásme a bez mihnutia oka sa pomedzi celú obranu Piešťan dostal až pred Rybára, no ňa nom so svojím pokusom o blafák pohorel.
     
    27:03
    Žilinčania to na opačnej polovici vymysleli výborne a do úniku vyslali jedného z bratov Hunovcov. Ten to ale nemal jednoduché, pretože prihrávka bola pridlhá a zakončenie napokon domácemu útočníkovi nevyšlo podľa predstáv.
     
    26:19
    Piešťany sa ihneď po góle mohli aj ujať vedenia! Domáci tím nechal pred bránkou úplne osamoteného Samira Salijiho, ktorý pálil, avšak Tomek jeho pokus vyrazil. Saliji sa následne vrhol aj do dorážky, ale ani tá nebola úspešná.
    25:21 Marcel HOLOVIČ - 1:1
     
    25:21
    Piešťany dali gól!
    Je vyrovnané! DOmáci tím teraz v obrane prenechal priveľa priestoru súperovi, Jakub Ručkay v ľavom kruhu puk prenechal MARCELOVI HOLOVIČOVI a ten svojou rýchlou strelou prepálil Tomeka, ktorý toho veľa nevidel. Asistencia: Jakub Ručkay.
     
    19:04
    Žilinčania si napokon vypracovali výbornú šancu na druhý gól! Handlovský sa na pravej strane vedľa bránky zbavil obrancu a puk hodil priamo pred Rybára na Richarda Hunu, ktorý ihneď zakončoval, no trafil iba spomínaného gólmana.
    15:04 Richard HUNA - 1:0
     
    15:04
    Žilina dala gól!
    Po dlhšej porade napokon videorozhodca uznal gól a domáci hokejisti sa ujímajú vedenia. Tvrdú strelu od modrej čiary predviedol Zaťko a jeho pokus ešte výborne tečoval RICHARD HUNA, na čo už Rybár nestihol zareagovať. Asistencia: Miroslav Zaťko.
     
    15:04
    Po strele Zaťka a teči Richarda Hunu prepadol puk do siete za Rybárom, ale rozhodcovia si situáciu radšej overia s videoarbitrom.
     
    12:03
    Za spomínanú potýčku udelili rozhodcovia nasledujúce tresty: domáci Aleš Ježek a hosťujúci Martin Belluš a Edgars Brancis inkasovali po dve minúty za hrubosť. Žilina si teda zahrá presilovku piatich proti štyrom.
     
    12:03
    Napokon sme videli aj menší pästný súboj. V ňom sa do seba pustili domáci Ježek a hosťujúci Belluš, avšak domáci hráč spadol na zem a rozhodovia následne dvojicu od seba oddelili.
     
    11:02
    Šancu sme videli aj na opačnej polovici klziska! Holovič v pásme našiel Tibenského, ktorý sa dostal pred obranu a skúšal individuálne zakončenie, ale Tomek spojil betóny a puk za čiaru nepustil.
     
    04:35
    Piešťany sa dostali do výborného prečíslenia a mohli otvoriť skóre! Proti dvojici domácich obrancov sa stredom vyrútil Ručkay, ktorý prihral na pravú stranu Holovičovi, no druhý menovaný ešte vrátil medzi kruhy na Jakuba Ručkaya, ale jeho okamžitú strelu zastavil betónom iba Tomek.
     
    03:28
    Hra sa prelieva zo strany na stranu a šancu mali teraz aj domáci hokejisti. Spred bránky zakončoval Robert Huna, ktorému prihrával Handlovský, no cez Rybára neprešiel ani tento dobrý puk.
     
    00:54
    Piešťany sa bleskovo presunuli na opačnú polovicu klziska a takisto tam vyprodukovali gólovú príležitosť! V nej sa osamotený pred bránkou ocitol TIbenský a ihneď pálil, ale aj Tomek predviedol v úvode veľkú koncentráciu.
     
    00:28
    Žilinčania začali výborne a takmer sa im bleskovo podarilo otvoriť skóre! Od modrej čiary prudko vypálil obranca Zaťko a jeho pokus chcel ešte do siete dorážať Richard Huna, ale Rybár ostal pozorný a gólu zabránil.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 16. Ri. Huna (Zaťko), 32. Ri. Huna (Handlovský), rozh. náj. Škoda – 26. Holovič (J. Ručkay), 56. Šimíček (Kučera)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jakub Šimíček (PIE)
    0:0   Lukáš Handlovský (ZIL)
    2. série:
    0:0   Edgars Brancis (PIE)
    1:0   Vladimir Škoda (ZIL)
    3. série:
    1:0   Samir Saliji (PIE)


    MsHK Žilina: Tomek – Zaťko, Brejčák, Novotný, Homer, Kurali, Leško, Makovský, Ťavoda – Handlovský, Ro. Huna, Ri. Huna – Stupka, Škoda, Konečný – Drevenák, Ježek, Valášek – Švec, Kolena, Rehák
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár – Kotaška, Hudec, Gipters, Trefný, Kania, Filip, Hluch – Kučera, Pardavý, Šimíček – Tibenský, Holovič, J. Ručkay – Saliji, Brancis, Belluš – Tvrdoň, Tomčák, Hrehorčák

    Rozhodčí: J. Konc – Bednár, Smrek
    bahis siteleri