Boston – Edmonton 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 1:4 (kon.) | Columbus – Tampa 1:2 (kon.)
Ottawa – Los Angeles 5:3 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
Buffalo Sabres
Úterý 15.12.2015, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:47 Johan LARSSON - 1:2
     
    56:47
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté otáčejí skóre dvěma trefami v rozmezí 61 sekund! Puk se po střele Webera odrazil od brusle obránce Greena přímo k JOHANU LARSSONOVI, který zůstal před Mrázkem zcela nepokrytý a přesnou střelou na lapačku rozvlnil síťku za jeho zády. Domácí kouč Jeff Blashill ještě reklamoval ofsajd a vybral si "Coach's challenge," ovšem branka je i po kontrole videozáznamu uznána. Asistence: Mike Weber.
    55:46 Ryan O'REILLY - 1:1
     
    55:46
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hráčům Buffala se to podařilo! Do střely Reinharta šikovně vložil hůl RYAN O'REILLY a puk po jeho teči propadl mezi betony brankáře Mrázka. Ten tak čisté konto neudrží – 1:1. Asistence: Sam Reinhart a Rasmus Ristolainen.
    24:01 Brad RICHARDS - 1:0
     
    24:01
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tohle udělal Pavel Dacjuk nádherně! Ruský šikula si sjel s kotoučem od mantinelu až mezi kruhy a místo střely puk ještě posunul do strany na BRADA RICHARDSE, jenž pálil do odkryté branky. Asistence: Pavel Dacjuk a Darren Helm.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 25. Richards (Dacjuk, Helm) – 56. O'Reilly (Reinhart, Ristolainen), 57. Larsson (Weber)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Green, Kronwall, Ericsson, DeKeyser, Marčenko, Smith – Abdelkader, Zetterberg, Larkin – Richards, Dacjuk, Helm – Tatar, Sheahan, Nyquist – Andersson, Glendening, Jurčo. Trenér: Jeff Blashill
    Buffalo Sabres: Johnson (Ullmark) – Ristolainen, Gorges, Bogosian, McCabe, Franson, Weber – Reinhart, O'Reilly, McGinn – Moulson, Eichel, Kane – Gionta, Larsson, Girgensons – Foligno, Legwand, Deslauriers. Trenér: Dan Bylsma

    Rozhodčí: Skilliter, Kimmerly – McElman, Berg

    Diváci: 20027
    bahis siteleri