Buffalo – New Jersey 0:2 (kon.) | NY Islanders – Florida 1:5 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 4:2 (kon.)
Philadelphia – Carolina 4:3 (po pr.) | Toronto – Tampa 4:5 (po pr.) | Montreal – San Jose 1:3 (kon.)
Nashville – Calgary 1:2 (po pr.) | Winnipeg – St. Louis 3:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 6:2 (kon.)
Chicago – Colorado 0:3 (kon.) | Dallas – Columbus 5:1 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
New Jersey Devils
Středa 16.12.2015, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Ryan O'Reilly bekhendem nedostal puk do brankoviště a Mike Cammalleri se následně pokusil trefit prázdnou bránu. Místo třetího gólu Ďáblů z toho byla jen boční strana tyčky a zakázané uvolnění.
     
    57:46
    Hosté vyhodili puk na zakázané uvolnění, ale důležitější je fakt, že Linus Ullmark už je na střídače a Šavle to zkouší se šesti hráči v poli.
     
    49:22
    Slibná rána Ristolainena od modré čáry se zastavila o jednoho z blokujících hráčů New Jersey, ale pak se ještě po kotouči natahoval Ryan O'Reilly. Schneider byl v tu chvíli zcela mimo bránu, avšak domácímu útočníkovi puk hokejku přeskočil.
     
    48:52
    Mike Cammalleri (NJD) psychicky vůbec neustál čitý atak jednoho z domácích a u mantinelu se po soupeři ohnal pěstí. Jsou z toho dvě trestné minuty za hrubost.
     
    46:57
    Šavle mají drtivý tlak a na Schneidera letí jedna střela za druhou! Dosud poslední pokus od modré čáry obstaral Ristolainen, puk se od zadního mantinelu odrážel zpátky k brankovišti, ale Girgensons kotouč v pádu nedokázal zasunout do poloodkryté brány.
     
    45:32
    Po ráně Fransona a nejistém zákroku hostujícího brankáře chvíli nikdo nevěděl, kde je kotouč a až obránce New Jersey puk objevil v brankovišti a odpálil ho do bezpečí!
    44:12 Jiří TLUSTÝ - 0:2
     
    44:12
    Devils právě vstřelili branku!
    Několik otřesných přihrávek domácího celku a výborné napadání Ďáblů přináší druhou branku zápasu. Jeden z domácích ztratil puk u mantinelu, kotouč se odrazil přesně k volnému JIŘÍMU TLUSTÉMU, který napálil puk z otočky a jeho rána z mezikruží prošla až do sítě Linuse Ullmarka. Asistence: Kyle Palmieri
     
    38:52
    Domácí se sice snažili záhy vyrovnat, avšak po Schneiderově zákroku se ani jeden z trojice útočníků k dorážce nedostal. New Jersey přežilo zřejmě nejnebezpečnější chvilku soupeře v druhé třetině.
    37:27 Lee STEMPNIAK - 0:1
     
    37:27
    Devils právě vstřelili branku!
    Nyní už ale nedokázal zasáhnout ani Ullmark a New Jersey jde do vedení! Henrique zavel kotouč do útočného pásma a poté vybídl ke střele z první Cammalleriho. Jeho tvrdý pokus sice domácí brankář dokázal zastavit betonem, ale na dorážku z hranice brankoviště v podání LEEHO STEMPNIAKA už švédský gólman nestačil. Asistence: Mike Cammalleri, Adam Henrique
     
    36:33
    Po hodně dlouhé době vytáhli oba brankáři fantastické zákroky! Schneider nejprve s vypětím všech sil vytáhl ránu ze strany svou levou rukou mimo a Ullmark následně včas povyjel před brankoviště, aby zneškodnil obrovskou šanci Tootooa.
     
    29:07
    Pouhých 27 vteřin vydrželo New Jersey v plném počtu hráčů na ledě. Dalším vyloučeným je totiž vinou hákování Adam Henrique (NJD).
     
    28:03
    Velmi šikovně to udělal Ryan O'Reilly, který si na zádech pohlídal soupeřova obránce a poté nebezpečně vypálil bekhendem. Puk dokonce olízl vzdálenější tyč Schneiderovy svatyně!
     
    26:40
    Druhým vyloučeným hráčem dnešního zápasu je Jordin Tootoo (NJD), jenž se provinil sekáním.
     
    26:40
    David Legwand se natáhl před bránou a dokázal trefit kotouč ještě před Schneiderem! Hostující brankář sice stihl zareagovat, ale New Jersey bude hrát v oslabení.
     
    24:59
    Po ztrátě domácích se důležitým zákrokem předvedl Linus Ullmark a Adam Henrique se už před bránou k dorážce nedostal! V druhé třetině jsme byli svědky už několikáté šance na vstřelení branky.
     
    23:50
    Poněkud nudnější pasáž hry narušil Sam Reinhart! Zřejmě nejaktivnější střelec dnešního zápasu se natlačil před Schneidera, který jeho zakončení sice zlikvidoval, ale pak se Reinhart dostal ještě k dorážce a ta minula bránu jen o kousíček!
     
    22:28
    Nebezpečná svižná střela od modré čáry sice mířila přímo na Ullmarka, ale ten si s kotoučem neporadil podle svých představ a může být rád, že se puk po jeho nejistém zákroku odrazil vedle brány. Jinak dnes Ullmark chytá skvěle.
     
    18:16
    A New Jersey si také vybojovalo první přesilovou hru zápasu. Dvouminutový trest za sekání si jde odsedět Evander Kane (BUF).
     
    17:11
    Domácí nyní předvedli opravdu velký tlak do brankoviště, když se před Schneidera natlačili všichni tři ofenzivní hráči. Každopádně Reinhart se svou dorážkou z hranice brankoviště neuspěl a hosté pak poslali kotouč na zakázané uvolnění.
     
    12:32
    Teď ale domácí čelili velké šanci New Jersey! Severson si z pozice obránce sjel blíže k soupeřovu brankáři a rychlou střelou zápěstím svatyni Linuse Ullmarka minul jen o centimetry!
     
    10:31
    A rychle na druhou stranu. Hosté se i po nepřesné ráně Tootooa udrželi v útočném pásmu a nakonec také donutili Ullmarka k výbornému zákroku, když z mezikruží střílel znovu Tootoo!
     
    09:36
    Jack Eichel využil fatální chyby v defenzívě New Jersey a po pěkném manévru přihrával bekhendem před bránu. Na hranici brankoviště se ke kotouči snažil dostat Kane, nicméně jemu v dorážce do prázdné brány zabránil bek Ďáblů!
     
    03:01
    New Jersey mohlo jít do vedení! Sražená střela z kruhu se zastavila před brankovištěm a Josefson se dorážkou snažil překonat Linuse Ullmarka. Švédský brankář se vytáhl a udržel čisté konto!

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 38. Stempniak (Cammalleri, Henrique), 45. Tlustý (Palmieri)


    Buffalo Sabres: Ullmark (Johnson) – Ristolainen, Gorges, Bogosian, McCabe, Franson, Weber – Reinhart, R.O'Reilly, McGinn – Kane, Eichel, Moulson – B.Gionta, J.Larsson, Girgensons – C.O'Reilly, Legwand, Deslauriers
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A.Larsson, Greene, Severson, Moore, Schlemko, Merrill – Stempniak, Henrique, Cammalleri – Palmieri, Josefson, Blandisi – Kennedy, Kalinin, Eliáš – Tootoo, S.Gionta, Tlustý

    Rozhodčí: Rob Martell, Kevin Pollock – Scott Cherrey, Matt MacPherson

    Diváci: 18.297
    bahis siteleri