Buffalo – New Jersey 0:2 (kon.) | NY Islanders – Florida 1:5 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 4:2 (kon.)
Philadelphia – Carolina 4:3 (po pr.) | Toronto – Tampa 4:5 (po pr.) | Montreal – San Jose 1:3 (kon.)
Nashville – Calgary 1:2 (po pr.) | Winnipeg – St. Louis 3:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 6:2 (kon.)
Chicago – Colorado 0:3 (kon.) | Dallas – Columbus 5:1 (kon.)
konec
New York Rangers
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Edmonton Oilers
Středa 16.12.2015, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Jesper FAST - 4:2
     
    59:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    JESPER FAST uklízí puk z blízkosti mezi dvěma hráči Oilers do prázdné brány a pečetí vítězství New Yorku Rangers!! Dominic Moore vypálil a jeho střela byla zablokována, vzápětí se ale dostal k dorážce Jesper Fast a jeho střela už byla gólová. Asistence: Dominic Moore, Viktor Stalberg.
    39:21 Rick NASH - 3:2
     
    39:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přestřelka mezi New Yorkem Rangers a Edmontonem Oilers pokračuje, RICK NASH využívá přesilovou hru a posílá Rangers potřetí v zápase do vedení!! Rick Nash u pravé tyče předvedl velký důraz a nadvakrát dokázal puk mezi betony Anderse Nilssona procedit do brány. Asistence: Mats Zuccarello, Derick Brassard.
    38:20 Jordan EBERLE - 2:2
     
    38:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    JORDAN EBERLE střílí krásný gól a vyrovnává na 2:2!! Ryan Nugent-Hopkins ve středním pásmu vybojoval u mantinelu puk a poslal Jordana Eberleho do samostatného úniku, který Jordan Eberle zakončil střelou pod břevno. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins.
    27:54 MCILRATH - 2:1
     
    27:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    DYLAN MCILRATH střílí svůj první gól v NHL a vrací Rangers ztracené vedení!! Dylan McIlrath napřáhl v levém kruhu pro vhazování po přihrávce Keitha Yandlea ke tvrdé střele a mezi betony z první propálil Anderse Nilssona. Asistence: Keith Yandle, Dominic Moore.
    25:12 Taylor HALL - 1:1
     
    25:12
    Edmonton právě vstřelil branku!
    TAYLOR HALL si počkal na správný okamžik pro střelu a vyrovnává v přesilové hře na 1:1!! Taylor Hall si sjel do levého kruhu pro vhazování na zpětnou diagonální přihrávku Leona Draisaitla a poté mezi betony Henrika Lundqvista střelou po ledě dopravil puk do sítě. Asistence: Leon Draisaitl, Teddy Purcell.
    05:04 Mats ZUCCARELLO - 1:0
     
    05:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    MATS ZUCCARELLO střílí gól a posílá New York Rangers do vedení!! Mats Zucarrello z levého kruhu pro vhazování zamířil nádhernou střelou mezi lapačkou a betonem Anderse Nilssona po parádní kombinaci přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu. Parádní střela. Asistence: Keith Yandle, Rick Nash.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Zuccarello (Yandle, Nash), 28. McIlrath (Yandle, Moore), 40. Nash (Zuccarello, Brassard), 60. Fast (Moore, Stalberg) – 26. Hall (Draisaitl, Purcell), 39. Eberle (Nugent-Hopkins)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Skjei, McIlrath, Yandle, Boyle, Staal (A), McDonagh (C) – Nash (A), Brassard, Zuccarello – Kreider, Lindberg, Fast – Miller, Hayes, Stalberg – Glass, Moore, Etem. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    Edmonton Oilers: Nilsson (Talbot) – Davidson, Gryba, Nikitin, Schultz, Nurse, Sekera – Hall (A), Draisaitl, Purcell – Klinkhammer, Nugent-Hopkins (A), Eberle (A) – Hendricks, Letestu, Korpikoski – Gazdic, Lander, Pakarinen. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Dean Morton, Gord Dwyer – Michel Cormier, Bryan Pancich
    bahis siteleri