Trnava – Pov. Bystrica 1:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Topoľčany 2:3 (kon.) | Humenné – Senica 4:2 (kon.)
Bardejov – Lipt. Mikuláš 5:3 (kon.) | Prešov – Michalovce 3:2 (kon.) | Nové Zámky – Detva 4:0 (kon.)
konec
HK Bardejov
5:3 (4:1, 0:2, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Středa 16.12.2015, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vítajte pri sledovaní prenosu z 28.kola 1. Hokejovej ligy. Dvadsiate ôsme kolo si pre fanúšikov pripravilo viacero zaujímavých stretnutí a to v Bardejove bude bezpochyby jedným z najväčších ťahákov.

    HC 46 Bardejov

    Bardejov už od úvodu napĺňa svoje ambície a postupnými krokmi sa blíži tam kde chce. Východniari mali v Novembri menší výkyv formy, ale vyzerá to tak, že ich forma je naspäť a posledné zápasy to iba potvrdzujú. Bardejov je nielen prvý v tabuľke, ale takisto aj jeho ofenzíva a defenzíva sú tie najlepšie v lige.

    TOP 5 najproduktívnejších hráčov:
    Poradie – Meno – Zápasy – Góly – Asistencie – Spolu.
    1.
    Jakub Linet 28 – 20 – 20 – 40
    2. Marcel Baláž 25 – 21 – 17 – 38
    3. Martin Kalináč 25 – 10 – 26 – 36
    4. Filip Vaško 28 – 14 – 20 – 34
    5. Ondrej Gmitter 27 – 12 – 18 – 30

    Brankári:
    Richard Sabol – 91.75%, 2.27 priemer gólu na zápas.
    Matúš Andreanin – 88.81%, 3.07 priemer gólu na zápas.
    Dominik Riečický – 91.74%, 2.22 priemer gólu na zápas.
    Matúš Palko – bez odchytaného zápasu.

    Posledných päť zápasov:
    Považská Bystrica – Bardejov 1:3
    Bardejov - Michalovce 6:1
    Topoľčany – Bardejov 0:4
    Bardejov - Detva 5:1
    Nové Zámky – Bardejov 4:3pp

    MHK 32 Liptovský Mikuláš

    Liptáci sa postupne prepracovali na druhe miesto v tabuľke a práve zápas s Bardejovom bude pre nich poriadne dôležitý. Liptovský Mikuláš stráca na prvý Bardejov šesť bodov a to manko by v prípade prehry narástlo už na 9 bodov. Liptáci by takisto v prípade prehry a víťazstva Detvy stratili druhé miesto v tabuľke a aj preto sa dá očakávať v Bardejove poriadne hokejové divadlo. Liptovská defenzíva patrí medzi najlepšie v lige, s 73 inkasovanými gólmi je druhá hneď za tou bardejovskou.

    TOP 5 najproduktívnejších hráčov:
    Poradie – Meno – Zápasy – Góly – Asistencie – Spolu.
    1.
    Marek Uram 27 – 12 – 28 – 40
    2. Peter Lichanec 28 – 19 – 18 – 37
    3. Peter Bartík 28 – 12 – 16 – 28
    4. Patrik Števuliak 11 – 8 – 11 – 19
    5. Ján Cibuľa 22 – 7 – 12 – 19

    Brankári:
    Michal Dovina – 90.78%, 2.64 priemer gólu na zápas.
    Vladislav Pravda – 91.03%, 2.38 priemer gólu na zápas.

    Posledných päť zápasov:
    Liptovský Mikuláš – Senica 4:0
    Humenné – Liptovský Mikuláš 2:4
    Liptovský Mikuláš – Považská Bystrica 6:3
    Liptovský Mikuláš – Michalovce 2:5
    Topoľčany – Liptovský Mikuláš 4:3
     
    Zmeny v kádri HC 46 Bardejov:

    Príchody:
    Alexander Valentín – Bardejov získal z Prešova svojho bývalého obrancu, ktorý už stihol odohrať za Bardejov dva zápasy, v ktorých si pripísal jednu asistenciu a štyri plusové body. Valentín po troch tituloch s Bardejovom sa rozhodol v minulej sezóne pôsobiť v ďalekom Kazachstane.

    Ľuboš Fajčák – Urastený 191 centimetrov vysoký center strávil väčšinu kariéry doma v Michalovciach. Vo farbách Banskej Bystrice si vyskúšal aj našu najvyššiu súťaž. Táto sezóna mu zatiaľ štatisticky vychádza podľa predstáv, veď má priemer takmer jedného kanadského bodu na zápas.

    Ladislav Ščurko – Hráč draftovaný Philadephiou Flyers získal s Bardejovom dva tituly a v jeho službách stihol počas 64 zápasov nazbierať až 75 kanadských bodov. Bývalý kanonier HC 46 ma za sebou zopár tréningov a až čas ukáže, kedy sa Ščurko zapojí aj do zápasov.

    Roman Ihnaťo –
    Rodák zo Spišskej Novej Vsi strávil väčšinu sezóny práve na Spiši, kde aj začínal s hokejom. Počas dvoch sezón obliekal aj dres extraligového Zvolena, ale napokon sa vrátil domov na Spiš. V minulej sezóne sa mu podarilo dotiahnuť Spišskú až do finále, ale ako je známe Spišiaci finálovú sériu prehrali. Teraz prichádza do Bardejova, kde sa pokúsi o zisk svojho prvého titulu.

    Odchody

    Marek Borecký a Denis Markuš – posledných 5 sezón títo dvaja chlapci strávili spolu. Obidvaja sú odchovanci košickej liahne a obaja už nazreli do extraligy. Dvojičky, ktoré spolu hrávali v doraste, juniorke, v Bardejove a teraz budú spolu hrať aj v Humennom.
     
    Na tretí pokus získal striebornú prilbu hráč Bardejova.

    Divácka anketa Bemaco STRIEBORNÁ PRILBA 1. hokejovej ligy o najlepšieho hráča mesiaca spoznala svojho tretieho víťaza. Novým držiteľom prilby sa stal útočník HC 46 Bardejov Martin Kalináč, ktorý získal od fanúšikov 627 hlasov. Bardejov je po Prešove a Detve tretím tímom, ktorého hráč bude nosiť toto ocenenie. Kalináč sa predstaví so striebornou prilbou už v piatkovom zápase 27. kola na ľade Považskej Bystrice. Slávnostné odovzdávanie sa uskutoční pred domácim zápasom s Liptovským Mikulášom.

    zdroj: prvaliga.sk
     
    Úvodné zostavy:

    HC 46 Bardejov: Riečický – Loydl, Takáč, Polaček, Pichnarčík, Valentín, Bednár, Mojdis, Valjent – Gmitter, Kalináč, Baláž – Fajčák, Cútt, Mikolášek – Vaško, Šimčák, Solomončak – Ihnaťo, Markuš, Česelka.

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Pravda – Mezovský, Krčula, Nádašdi, Burzala, Kadlubiak, Oško, Gápa, Oravec – Cibuľa, Kuric, Bartík – Števuliak, Lichanec, Uram – Jabrocký, Piatka, Laco – Brezniak, Lištiak, Marcinko.

    Rozhodca: Husár – Štofančík, Bednár.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:15
    O úvodný útok sa postarali hráči Liptovského Mikuláša, ale Cibuľa iba zaviezol puk do pásma, ale ten svojou prihrávkou nenašiel svojich spoluhráčov.
     
    01:11
    Obe mužstva zatiaľ iba s náznakmi šanci.
     
    01:37
    Bardejov dal gól!
    Prvá väčšia šanca domácich a okamžite sa domáci ujímajú vedenia. Solomončak zaviezol puk do pásma, potiahol si ho až na kraj kruhu na vhadzovania a skvelou prihrávkou našiel na opačnej strane DOMINIKA ŠIMČÁKA, ktorý strelou z prvej nedal šancu Pravdovi.
    Asistencie: Milan Bednár, Filip Vaško.
     
    02:18
    Baláž okamžite po vhadzovaní sa dostal k puku, kľučkou sa ešte zbavil obrancu a vypálil švihom, ale jeho strela minula ľavú žrď.
     
    02:55
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A hostia okamžite odpovedajú. Lichanec nahodil puk pred bránu, kde sa ho pokúšal tečovať Uram, ten ho so šťastím pristavil pre ONDREJA BURZALU a ten už nemal problém skórovať do odkrytej častí brány.
    Asistencie: Marek Uram, Peter Lichanec
     
    03:30
    Domáca obranca zabudla na Jabrockého, ktorý mohol isť na Riečického, ale nemal rýchlosť, tak iba vypálil. Riečický jeho strelu vyrazil ľavým betónom.
     
    04:15
    Marcinko sa skvele natlačil pred bránu, ale jeho zakončenie Riečický vyrazil.
     
    04:30
    Vaško nahadzoval puk bránu, Pravda ho iba vyrážal, ale iba pred Solomončaka, ktorý nedokázal puk trafiť.
     
    05:40
    Lichanec iba nahodil puk na bránu, Riečický ho trošku riskantne zastavil hokejkou a následne radšej prikryl lapačkou, pretože puk mu dosť nešťastne poskakoval.
     
    06:00
    Pred bránou ostal osamotený Lichanec, ale toho si zobral do parády Valentín a pekným hitom ho odstrelil za bránu.
     
    06:23
    Hostia sú zatiaľ aktívnejší a teraz ich aktivitu prerušila posunutá brána.
     
    06:53
    Cútt najprv dostal tvrdý hit od Jabrockého, ale hneď ako sa pozviechal dostal prihrávku od Fajčáka a vyskúšal strelu spoza obrancu, Pravda predviedol rýchle betóny a strelu vyrazil.
     
    07:02
    Rýchle betóny predviedol aj na druhej strane Riečický, keď vyrazil strelu Brezniaka.
     
    08:23
    Bartík zabudnutý na útočnej modrej, ale ani on nemal rýchlosť, tak zvolil iba zakončenie, ktoré Riečický vyrazil.
     
    09:04
    Bardejov dal gól!
    Tak teraz prvá formácia predviedla peknú akciu, Gmitter pristavil puk pre Kalináča, ktorý ho posunul doprava na Baláža. Strelu Baláža ešte Pravda vyrazil, ale iba pred MARTINA KALINÁČA, ktorý ju dorazil do siete.
    Asistencie: Marcel Baláž, Ondrej Gmitter.
     
    09:20
    Bardejov dal gól!
    Ďalšia pekná akcia domácich. Fajčák skvelou krížnou prihrávkou hľadal na osi ihriska Mikolášeka, ale ten výborne puk pustil na Cútta. MARTIN MIKOLÁŠEK si nakorčuľoval do pásma, dostal skvelú prihrávku od Cútta a backhandom poslal puk pod hornú žrď.
    Asistencie: Radovan Cútt, Ľuboš Fajčák.
     
    10:30
    A Bardejov je znova aktívnejší. Štvrtá formácia poriadne zatlačila hostí, ale ani jeden pokus bardejovčanov neskončil v bráne.
     
    11:00
    Števuliak pekne našiel Urama, ktorý sa natlačil pred bránu a vypálil z otočky, ale jeho strelu zablokoval jeho spoluhráč, keď sa snažil cloniť pred bránou.
     
    12:30
    Riečický vybehol proti Bartíkovi a jednou rukou ho skvele okabátil a posunul puk obrancovi.
     
    12:51
    Bardejov dal gól!
    A opakuje sa druhý vzájomný zápas týchto mužstiev. Bardejov načo siahne, to padne do brány. DOMINIK ŠIMČÁK sa prezentoval výborným zrýchlením, keď obišiel obrancov, natlačil sa pred Pravdu a okolo neho poslal puk do siete.
    Asistencia: Vladislav Solomočak, Alexander Valentín.
     
    12:51
    Oddychový čas hostí.
     
    13:40
    Baláž výborne získal puk a ušiel hosťom, ale jeho zakončenie smerovala mimo bránu.
     
    15:51
    Domáci vyvíjajú ohromný tlak na defenzívu Liptákov. Solomončak sa nedal odstaviť od puku, obišiel bránu a spoza nej našiel Vaška, ale toho fantastický vychytal Pravda.
     
    16:30
    Momentálne sledujeme zápas plný útočných akcií, krásny hitov. Obe mužstva si nedarujú puk zadarmo a to sa musí fanúšikom na štadióne páčiť.
     
    18:20
    Po dlhšom tichu pred oboma bránami prichádza tutovka Lichanca. Uram skvele našiel medzi kruhmi Lichanca, ktorého fantastický vychytal Riečický a následnú dorážku zastavila horná žrď.
     
    19:20
    Polačekovu strelu tečoval pred bránou Baláž, ale iba mimo brány.
     
    19:45
    Pravda ešte v závere tretiny zavaril svojim spoluhráčom, keď pri rozohrávke poslal puk priamo na hokejku Gmittera, ale ten nedokázal okamžite puk poslať do brány.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    21:17
    Lichancova strela vypadla Riečickému, ale ten stihol puk zakryť pred bránkovou čiarou.
     
    22:00
    Kadlubiak nahadzoval puk od modrej a ten sa zastavil až na konštrukcii brány.
     
    22:33
    Tentokrát domáci zabudli na Lištiaka, ten mal aj rýchlosť, ale sám proti Riečickému mieril nad bránu.
     
    23:00
    Česelka si pred útočnou modrou narazil puk s Ihnaťom, Česelka ho zaviezol až pred bránu, ale jeho prihrávka nenašla jeho kolegov z útoku.
     
    23:45
    Domáci mohli zabiť posledný klinec do rakvy hostí. Gmitter sám pred Pravdom napálil puk iba do brankára a následne Kalináč z dorážky minul odkrytú bránu.
     
    25:00
    Vaško si nakorčuľoval medzi kruhy a Pravda jeho strelu vyrazil ramenom.
     
    25:30
    Domáci si pýtajú trest pretože zahádzajú tisíc percentne šance. Vaško krížnou prihrávkou hľadal Šimčáka, ale jeho strela sa šťastne dostal k vzdialenejšej žrdi, kde už bol Solomončak ale ten minul prázdnu bránu.
     
    26:00
    Dvoma dobrými zákrokmi sa teraz prezentoval Riečický, keď zmaril strely Urama a Jabrockého.
     
    26:30
    Vylúčenie v tíme HC 46 Bardejov (Michal Valjent - hákovanie).
     
    26:35
    Krčulovu bombu Riečický vyrazil a domáci sa oslobodili.
     
    27:00
    Liptáci sa okamžite vrátili do pásma a rozložili svoju presilovkové zloženie.
     
    27:18
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    MARTIN KRČULA využil skvele clonenie pred bránou a od modrej prestrelil Riečického.
    Asistencie: Peter Bartík, Filip Mezovský
     
    28:28
    Vaško skvele hľadal spoza brány Mikolášeka, ale tomu sa zamotal puk medzi nohy a dopredu môžu isť hostia.
     
    28:48
    Po mele pred bránou domáci radšej vyhadzujú puk cez všetke čiary.
     
    30:37
    Hostia zatlačili domácich a budú hrať presilovku. Na ľade po tvrdom hite ostal ležať Bartík.
     
    30:37
    Vylúčenie v tíme HC 46 Bardejov (Jakub Loydl - vrazenie na mantinel).
     
    30:44
    Kaliáč vyviezol puk do útočného pásma a tam ho okamžite odpálil.
     
    31:10
    Domáci nazbierali pár sekúnd a teraz sa už musia brániť vo svojom pásme.
     
    31:20
    Ale Bardejov sa okamžite znova oslobodzuje.
     
    31:40
    Bardejov sa mohol oslobodiť, ale puk skončil priamo v rukavici Urama a hostia pokračujú vo svojom tlaku.
     
    32:10
    Uram skvele režíroval presilovku spoza brány, ale jeho prihrávky jeho spoluhráči nevyužili.
     
    32:37
    Domáci v plnom počte.
     
    33:44
    Mikolášek sa rozhodol pre samostatnú akciu, potiahol puk do pásma a aj vystrelil, ale jeho zakončenie hosťujúca obranca tečovala na ochrannú sieť.
     
    33:50
    Šimčák pálil z medzikružia, ale jeho strela letela nad bránu.
     
    33:58
    Vylúčenie v tíme HC 46 Bardejov (Filip Vaško - podrazenie).
     
    34:15
    Bartík hľadal na modrej Mezovského, ale tomu puk preskočil hokejku a ušiel mu z pásma.
     
    34:34
    Vylúčenie v tíme HC 46 Bardejov (Pichnarčík - vyhodenie puku z hracej plochy).
     
    34:34
    Tak a teraz zažívajú krušné chvíle pre domácich, tí budú hrať v oslabení 3 na 5 viac ako minútu.
     
    34:45
    Burzalovu strelu Riečický vyrazil a Valjent puk vyhodil z pásma.
     
    35:00
    Burzala sa dostal s pukom medzi kruhy a jeho strelu Riečický vyrazil vyražačkou.
     
    35:41
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Peter Lichanec - hákovanie).
     
    35:55
    Teraz hostia zatlačili domácich, ale Uram ani Števuliak nedorazili puk do prázdnej brány.
     
    35:58
    Domáci so štyrmi hráčmi.
     
    36:34
    Domáci v plnom počte.
     
    37:41
    Hostia v plnom počte.
     
    38:50
    Mezovského strela od modrej, Uramov teč, Riečického zákrok.
     
    39:05
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    FILIP MEZOVSKÝ nahodil puk od modrej, Takáč ho chcel zastaviť nohou, ale tečoval ho za vlastného brankára.
    Asistencie: Patrik Števuliak, Martin Krčula.
     
    39:30
    Krčulova strela od modrej letela priamo do pripraveného Riečického.
     
    39:50
    Kuricovu strelu Riečický vyrazil helmou a následne Gmitter vyhodil puk z pásma.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:29
    Gmitter vrátil puk pred bránu, kde sa ho snažil pretlačiť za bránkovú čiaru Kalináč, ale jeho pokusy neboli úspešne a Bardejov bol aj vykázaný z útočného pásma pre postavenie hráča v bránkovisku.
     
    41:00
    Uram hľadal pred bránou Lichanca, ale jeho prihrávku zastavili domáci obrancovia.
     
    42:05
    Domácich prestáva počúvať puk a dosť často im odskakuje, čo sa snažia využívať Liptáci.
     
    42:45
    Uram sa dostal s pukom až pred Riečického, ale ten jeho strelu stihol vyraziť. Následne sa hostia už k dorážke nedostali, pretože Takáč puk odpálil.
     
    42:45
    Uram sa dostal s pukom až pred Riečického, ale ten jeho strelu stihol vyraziť. Následne sa hostia už k dorážke nedostali, pretože Takáč puk odpálil.
     
    42:48
    Takáč ale puk odpálil presne na hokejku Gmittera. Domáci kapitán, ale nemal rýchlosť a hosťujúci obrancovia ho dostihli. Gmitter vyskúšal aspoň strelu, ale tá bola nepresná.
     
    44:49
    Laco pálil dobre, ale jeho strelu Riečický vyrazil. Liptáci pokračovali ale v akcii a strela Kadlubiaka skončila vysoko nad bránou.
     
    45:26
    Domáci teraz nezvládli situáciu na svojej modrej a na Riečického sa už rútila liptovská trojica, ale Riečický to skvele prečítal a vybehol si po puk.
     
    46:00
    Uram často ostáva zabudnutý na útočnej modrej a aj teraz pristúpili k nemu domáci neskoro, ale Uramova strela bola nepresná.
     
    47:00
    Domáci kopia nesmierne veľa chýb vo vlastnom obrannom pásme. Aj teraz Pichnarčík nechával puk Vaškovi, ktorý už bol mysľou na striedačke a bola z toho šanca Liptákov, ale tí ju na šťastie domácich nevyužili.
     
    48:10
    Strelou od modrej sa prezentoval Bednár, ale jeho pokus letel priamo do stredu brány.
     
    48:54
    Mikolášek vypálil na bránu po odpískani začo okamžite inkasoval hit od Nádašdiho.
     
    49:24
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Vladislav Pravda - úmyselné posunutie brány).
     
    49:28
    Valentín posunul puk Bednárovi, ktorý sa s tým nepáral a poslal ho priamo na bránu. Pravda vytiahol krásny semafor.
     
    49:33
    Hneď ďalšia strela od modrej v podaní Bednára a znova iba do pripraveného Pravdu.
     
    49:37
    Liptáci vyhadzujú puk von z pásma a domáci sa musia znova do neho dostať.
     
    50:00
    A scenár spred pár chvíľ sa opakuje. Hostia vyhadzujú puk z pásma.
     
    50:26
    Po dlhšom čase strela domáceho mužstva, Loydl nahadzoval od modrej, Pravda jeho strelu skryl do lapačky.
     
    50:40
    Loydl znova nahadzoval pred bránu, ale jeho strela minula bránu.
     
    51:05
    Liptáci sa oslobodili a domáci sa nevedia dostať do pásma.
     
    51:24
    Hostia v plnom počte.
     
    51:40
    Pichnarčíkova strela od pravého mantinelu, Pravda stihol stiahnuť betóny k sebe.
     
    52:13
    Samostatnou akciou sa prezentoval Solomončak, jeho prvú strelu hostia zablokovali a druhú chytil Pravda.
     
    52:15
    Bardejov dal gól!
    Šimčák vyhral buly pre VLADISLAVA SOLOMOČAKA a ten strelou z prvej nedal šancu Pravdovi.
    Asistencie: Dominik Šimčák, Filip Vaško
     
    52:48
    Strela Laca skončila v náručí Riečického.
     
    54:00
    Uramova strela spoza hráča nenarobila domácemu brankárovi problémy.
     
    55:16
    Momentálne Bardejov sa plne sústredil na obranu, ale očakávaný tlak od hostí zatiaľ neprichádza a aj preto idú dopredu domáci.
     
    56:24
    Cibuľov príklep od ľavého mantinelu smeroval presne do stredu brány.
     
    56:53
    Vylúčenie v tíme HC 46 Bardejov (Vladislav Solomončak - nebezpečná hra s vysokou hokejkou).
     
    56:53
    Pravda zatiaľ ostáva v bráne.
     
    57:05
    Takáč odpálil puk na ochrannú sieť, ale rozhodcovia ukazujú teč.
     
    57:20
    Burzalove strely od modrej boli nepresné a domáci vyhadzujú puk aspoň do stredného pásma.
     
    57:55
    Domáci nedovolili hosťom sa usadiť a okamžite ich posielajú za vlastného brankára.
     
    58:20
    Loydl pri mele pred bránou úmyselne posunul bránu a rozhodcovia nariadili trestné strieľanie.
     
    58:20
    Momentálne sa vyberá hráč, ktorý trestné strieľanie pôjde.
     
    58:20
    A je ním obranca Filip Mezovský.
     
    58:20
    Mezovský sa rozbehol a vyskúšal strelu na pravý betón, ale Riečický ho mal správne položeny a strelu vyrazil!
     
    58:40
    Nádašdiho strela od modrej minula bránu a Uram odrazený puk neupratal do siete.
     
    58:53
    Domáci v plnom počte.
     
    59:32
    Pravda opúšťa bránu.
     
    59:50
    Tlak hostí je ale bezzubý a domáci už toto stretnutia neprehrajú.
     
    Koniec zápasu. (19:38:45)

    Jakub Šoth

    Branky a nahrávky: 2. Šimčák (Bednár, Vaško), 10. Kalináč (Baláž, Gmitter), 10. Mikolášek (Cútt, Fajčák), 13. Šimčák (Solomončak, Valentín), 53. Solomočak (Šimčák, Vaško) – 3. Burzala (Uram, Lichanec), 28. Krčula (Bartík, Mezovský), 40. Mezovský (Števuliak, Krčula)


    HK Bardejov: Riečický – Loydl, Takáč, Polaček, Pichnarčík, Valentín, Bednár, Mojdis, Valjent – Gmitter, Kalináč, Baláž – Fajčák, Cútt, Mikolášek – Vaško, Šimčák, Solomončak – Ihnaťo, Markuš, Česelka.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pravda – Mezovský, Krčula, Nádašdi, Burzala, Kadlubiak, Oško, Gápa, Oravec – Cibuľa, Kuric, Bartík – Števuliak, Lichanec, Uram – Jabrocký, Piatka, Laco – Brezniak, Lištiak, Marcinko.

    Rozhodčí: Husár – Štofančík, Bednár
    bahis siteleri