Vítkovice – Královské Vinohrady 8:1 (kon.) | Židenice – Olomouc 3:2 (2:1 po s.n.) | Tatran – Bonusia Ostrava 5:4 (po pr.)
Chodov – ELITE PRAHA 6:1 (kon.) | Bohemians - NE – Ne 4:12 (kon.) | Liberec – Jičín 7:2 (kon.)
po prodl.
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
5:4 (1:1, 2:1, 1:2 - 1:0)
FBC ČPP Bonusia Ostrava
Pátek 18.12.2015, 19:00 • SH TJ Tatran Střešovice • ČEZ Extraliga žen • 12. kolo
     
    61:56
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí hráčky rozhodují o své výhře v prodloužení zásluhou dorážky LUCIE KÖHLEROVÉ. Asistence: Ženata Reková.
     
    52:00
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné, máme opětovně vyrovnáno! EVA PIŠTEKOVÁ s míčkem vůbec nic nevymýšlela a jednoduše jej poslala pod horní tyčku brány. Asistence: Markéta Režnarová.
     
    50:35
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak to je veliký šok pro ostravské příznivce. Hostující florbalistky celou dobu své soupeřky tlačily, jenže pak jim utekla ADÉLA KRAMPEROVÁ a přesnou střelou posílá Střešovice opět do vedení. Asistence: Barbora Zabavská.
     
    47:10
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Rychlý protiútok Ostravy končí vyrovnávající brankou. Kapcová se rozhodla vystřelit, jenže její pokus vyrazila domácí brankářka pouze k MARKÉTĚ REŽNAROVÉ, pro kterou nebyl problém dorazit míček do odkryté brány. Asistence: Nela Kapcová.
     
    32:21
    Tatran právě vstřelil branku!
    Zápasu moc dlouho vyrovnaný stav nevydržel. Minutu a pár sekund po góle Ostravy totiž domácí hráčky opětovně odskakují do vedení. Po krásné kombinační akci se prosazuje KAROLÍNA VACHUŠKOVÁ. Asistence: Barbora Zabavská.
     
    31:08
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Máme opětovně vyrovnáno! Káčová nastřelila míček do předbrankového prostoru a NELA KAPCOVÁ se postarala o druhou branku svého týmu. Asistence: Veronika Káčová.
     
    22:12
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hráčky Tatranu teď ukázaly svým soupeřkám, jak se řeší přečíslení. BARBORA ZABAVSKÁ běžela s míčkem po ose hřiště a bez většího rozmýšlení napálila míček do horního růžku brány. Asistence: Karolína Vachušková.
     
    19:19
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Máme tady vyrovnání! Wolfová našla před bránou volnou MARKÉTU REŽNAROVOU, která přesnou ranou nad nohu brankářky vyrovnává na 1:1. Asistence: Iveta Wolfová.
     
    07:03
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí hráčky se dostávají do vedení, když se podařilo DANIELE REINDLOVÉ doklepnout míček do brány Ostravy. Asistence: Liana Matěvosova.

    Štěpán Hladký


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 8. Reindlová (Matěvosova), 23. Zabavská (Vachušková), 33. Vachušková (Zabavská), 51. Kramperová (Zabavská), 62. Köhlerová (Reková) – 20. Režnarová (Wolfová), 32. Kapcová (Káčová), 48. Režnarová (Kapcová), 52. Pišteková (Režnarová)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Chlanová, Drbalová – Vachušková, Köhlerová, Reindlová, Sedmíková, Nemravová, Válková, Prokšanová, Reková, Machková, Zabavská, Matěvosova, Chaloupková, Červová, Vlachová, Lálová, Rybínová, Brotánková, Kramperová
    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Holubová – Kahánková, Vinklerová, Wolfová, Podroužková, Šuranyiová, Šablaturová, Voláková, Viciánová, Škopková, Paloncyová, Káčová, Režnarová, Kapcová, Kajfoszová, Stankušová, Pišteková

    Rozhodčí: Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička
    bahis siteleri