Rusko – Česko 2:4 (kon.) | Finsko – Švédsko 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
Rusko
2:4 (0:1, 2:3, 0:0)
Česko
Neděle 20.12.2015, 12:00 • VTB Ice Palace, Moskva • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:31
    Sborná má k dispozici další přesilovou hru! Jan Kovář zatáhl za záchranou brzdu, když zahákoval pronikajícího Rusa a bez zbytečných připomínek míří na trestnou lavici.
     
    53:02
    První přesilovku si teď zahraje také Sborná! Milan Gulaš omylem zasáhl jednoho ze svých protihráčů do obličeje, za což je poslán na lavici hanby.
     
    40:01
    Na konci druhé dvacetiminutovky v Radulovovi pukli saze, když tvrdě atakoval jednoho z Čechů. Rozhodčím to neuniklo, a ještě dodatečně vyloučili ruského tvrďáka. Češi tak hrají přesilovou hru!
     
    32:36
    Máme tu druhou přesilovku dnešního utkání, opět pro Česko! Radulov se ve snaze získat kotouč provinil hákováním, za což také míří na trestnou lavici a Češi mají možnost na skórování.
     
    14:16
    Česká republika si zahraje první přesilovou hru. Sergej Andronov to přehnal s napadáním, když sekl před hůl obránce Česka, a je tu tak možnost na dvoubrankový trhák!
    Marken.cz

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 23. Kartajev (Gusev), 26. Antipin (Radulov, Kovalčuk) – 6. Vincour (Koukal), 28. Kundrátek (Gulaš), 35. Zaťovič (Kovář), 40. Jarůšek


    Rusko: Murygin (Sorokin) – Jakovlev, Bělov, Antipin, Čudinov, Zajcev, Denisov, Višněvskij, Kiselevič – Kovalčuk, Šipačjov, Radulov – Zaripov, Prochorkin, Mozjakin – Apalkov, Kartajev, Kokarev – Dadonov, Andronov, Širokov – Gusev.
    Česko: Furch (Francouz) – Kundrátek, Kempný, Rutta, Kolář, Jeřábek, Doudera, Šimek, Voráček – Gulaš, Kovář (C), Zaťovič – Radil, Koukal, Vincour – Valský, Filippi, Zohorna – Jarůšek, Urban, Buchtele.

    Rozhodčí: Fonselius, Rantala (FIN) – Šeljanin, Sivov (RUS)
    bahis siteleri