Sparta – Vítkovice 5:0 (kon.) | Chomutov – Pardubice 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Středa 23.12.2015, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání končí. Piráti na začátku třetí třetiny přidali čtvrtou branku zásluhou Tomáše Pospíšila, který tak stanovil finální konec utkání. Šance sice vidět byly, ale další branky nepřišly. Já se s vámi loučím a přeji krásný zbytek dne.

    Hvězdy utkání: Michal Vondrka (CHM) – Blaž Gregorc (PCE) (19:59:33)
     
    Konec zápasu.
     
    59:11
    Velká šance pro domácí v oslabení. Roman Červenka ujel po pravé straně a v ideální moment našel Michala Vondrku. Ten poslal přízemní střelu, která skončila na betonu brankáře.
     
    58:33
    A ještě jedna přesilovka pro hosty. Roman Chlouba zahrával vysokou holí ve středním pásmu a bude vyloučen.
     
    58:19
    Vladimír Růžička měl před sebou dva bránící hráče, a tak na branku Kristana poslal takový padáček, který ale slovinský brankář dokázal ve své lapačce ukrýt.
     
    57:42
    Do dobré střelecké pozice se dostával po přihrávce z levé strany Roman Červenka. V momentě střely se ovšem nacházel v brankovišti Tomáš Pospíšil.
     
    57:00
    Rychlý útok Pirátů zakončoval střelou z levé strany Roman Chlouba. Chomutovský odchovanec trefil jen betony připraveného Kristana.
     
    55:57
    Přesilovka Pirátů je sice u konce, ale stadion je i tak ve varu a celý stadion zpívá a baví se tímto utkáním. Piráti v předvánočním utkání pravděpodobně zvítězí.
     
    54:54
    Vladimír Růžička přenechal puk Červenkovi, který se odhodlal k tvrdé střele, kterou ale Kristan dokázal levou rukou vytěsnit mimo tři tyče.
     
    54:30
    Roman Červenka našel přihrávkou skrz třetiny volného Tomáše Pospíšila, který chtěl přidat druhou branku. Jeho pokus ovšem brankář vyrazil nad branku.
     
    53:55
    Hned po buly, kterou vyhráli hosté, vyhodil puk jeden z obránců. Touš byl tečován, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    53:50
    A je tu šance pro domácí. Branislav Rapáč podržel jednoho z domácích hráčů a dostává tak dvouminutový trest.
     
    53:24
    Nyní se Piráti rázným vyhozením až k brankáři Kristanovi osvobodili a tímto pokusem tak přežili další oslabení.
     
    52:45
    Pardubice kombinovaly, ale nic z toho nebylo. Po pár přihrávkách ukončil tuto kombinaci domácí bránící hráč, jenž ztečoval puk do ochranné sítě.
     
    51:46
    A velká šance. Po střele, kterou Kopřiva vyrazil nad sebe dvakrát zakončoval jeden z hostů, ale ani jednou se mu nepovedlo překonat pozorného Kopřivu!
     
    51:35
    Pardubice si nyní zahrají jedenácti sekundovou dvojnásobnou výhodu. Peter Ölvecký sekal jednoho z hráčů.
     
    51:18
    Velká šance pro hosty! Jiří Cetkovský si vybruslil zpoza branky do dobré střelecké pozice, ale z té se mu nepovedlo dát branku, trefil jen tyčku!
     
    50:54
    Povedlo se to až nyní. Jiří Cetkovský obdržel puk v mezikruží po příhře z levé strany. Zkušený útočník z této pozice vypálil, ale trefil jen betony Kopřivy.
     
    50:20
    Piráti ale hrají ve velkém klidu a brání až ve středním pásmu. Pardubice nemohou projít přes tento obranný val do zakončení.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Rutta (Vondrka, Růžička), 28. Ölvecký (Sklenář), 37. Růžička (Červenka, Vondrka), 41. Pospíšil (Harant) – 3. Gregorc (Kolář, Kaut)


    Piráti Chomutov: Kopřiva (Strmeň) – Rutta, Skinner, Harant, Jánošík, Šidlík, Pereťagin, Tejnor – Pospíšil, Červenka, Tomica – Květoň, Růžička, Vondrka – Hřebejk, Ölvecký, Sklenář – Chlouba, Dušek, Kubinčák
    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Maxwell) – Štajnoch, Gregorc, Nedbal, Čáslava, Bokroš, Šeda, Havlík – Orsava, Nahodil, Rolinek – Sýkora, Redenbach, Marcinko – Rapáč, Cetkovský, Poulíček – Kolář, Kaut, Moučka – Pipek

    Rozhodčí: Pavlovič, Hejduk – Ondráček, Hynek

    Diváci: 5 167
    bahis siteleri