Sparta – Vítkovice 5:0 (kon.) | Chomutov – Pardubice 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Středa 23.12.2015, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    A ještě jedna přesilovka pro hosty. Roman Chlouba zahrával vysokou holí ve středním pásmu a bude vyloučen.
     
    53:50
    A je tu šance pro domácí. Branislav Rapáč podržel jednoho z domácích hráčů a dostává tak dvouminutový trest.
     
    51:46
    A velká šance. Po střele, kterou Kopřiva vyrazil nad sebe dvakrát zakončoval jeden z hostů, ale ani jednou se mu nepovedlo překonat pozorného Kopřivu!
     
    51:35
    Pardubice si nyní zahrají jedenácti sekundovou dvojnásobnou výhodu. Peter Ölvecký sekal jednoho z hráčů.
     
    51:18
    Velká šance pro hosty! Jiří Cetkovský si vybruslil zpoza branky do dobré střelecké pozice, ale z té se mu nepovedlo dát branku, trefil jen tyčku!
     
    49:46
    Jan Rutta nyní dostane dvouminutový trest za zákrok, který neudělal. Jakub Orsava dostal pukem do obličeje, ale píská se hra vysokou holí.
    Tomáš POSPÍŠIL - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    40:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po další střele z pravé strany, kterou vyslal Tomáš Harant vyrazil Robert Kristan jen před sebe. Tam už číhal TOMÁŠ POSPÍŠIL, který poslal puk do odkryté branky! Asistence: Tomáš Harant.
     
    40:26
    Roman Červenka ujel po pravé straně a vyslal jedovatou střelu, která sice Kristanovi vypadla, ale Tomicovi se puk nepovedlo dostat do branky!
     
    38:53
    Další veliká šance domácích! Marek Tomica byl u levé tyčky a stačilo mu jen přehodit beton, což se mu nepovedlo. Petr Ölvecký následně trefil jen břevno odkryté branky!
     
    38:37
    Obrovská šance domácích! Po přihrávce od modré čáře, kterou vyslal Vladimír Růžička, tečoval puk Roman Červenka. Kotouč se odrazil od tyčky do branky, kde ale na poslední chvíli bravůrně zasáhl Robert Kristan!
    Vladimír RŮŽIČKA - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    36:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovská přesilovka je nakonec využita. Michal Vondrka poslal puk před branku na Romana Červenku, který byl před brankou. Tento útočník našel ještě lépe postaveného VLADIMÍRA RŮŽIČKU, který jen doklepával do prázdné branky! Asistence: Roman Červenka, Michal Vondrka.
     
    35:51
    Hosté se prodrali do útoku.Tomáš Marcinko nedosáhl na puk a hodně zbytečně hitoval brankáře Miroslava Kopřivu. Slovenský forvard potrestán nebyl, desetiminutový trest dostává jen Jiří Cetkovský, který protestoval u rozhodčího.
     
    34:33
    Jenom se Ölvecký vrátil na led, vybojoval faul na svojí osobu. Tomáš Kaut jej ve středním pásmu podržel a inkasuje dvouminutový trest.
     
    33:24
    A vše mohlo být jinak! Marek Tomica ujel společně s Romanem Červenkou. První jmenovaný přenechával zkušenému útočníkovi puk, ale ten branku jen minul.
     
    30:18
    Pronikajícího Petra Sýkoru zasáhl do obličeje Petr Ölvecký. A jelikož je na ledě krvavá stopa, uvidíme čtyřminutovou přesilovku pro hosty.
    Petr ÖLVECKÝ - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti skórují v oslabení a jdou do vedení! Jakub Sklenář ujel po pravé straně a v pravý moment našel najíždějícího PETRA ÖLVECKÉHO, kterému se povedlo brankář položit a zakončit pod horní tyčku! Asistence: Jakub Sklenář.
     
    26:06
    Hned po skončení přesilovky domácího celku se bude opět vylučovat. Adam Jánošík zahákoval jednoho z hráčů ve středním pásmu.
     
    24:03
    Jan Rutta se prodral do střelecké pozice a už střílel do odkryté branky. V ten moment jej ovšem seknul Tomáš Marcinko, jenž dostává dvouminutový trest.
     
    22:33
    Petr Čáslava za brankou Kristana v levém rohu ošklivě zasáhl loktem Davida Květoně a dostává tak dvouminutový trest.
     
    18:58
    První početní výhoda také pro hosty. Před brankou se snažil jeden z hostů tečovat přihrávku z pravé strany. V jeho pokusu byl ovšem hákován Janem Ruttou.
     
    13:19
    Tomáš Kaut podrazil projíždějícího Romana Červenku, který tak dostává dvě minuty za toto podražení.
    Jan RUTTA - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    07:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní je ovšem již vyrovnáno! Piráti se usadili v útočném pásmu, Michal Vondrka poslal přihrávku z levé strany před branku na JANA RUTTU, jenž byl před poloodkrytou brankou, kterou mu nedělalo problém trefit! Asistence: Michal Vondrka, Vladimír Růžička.
     
    06:18
    První šance také na straně domácích. Jakub Sklenář se prodral s pukem zpoza branky před ní, odkud zkoušel bekhendem překonat Kristana, ale ten byl proti!
    Blaž GREGORC - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    02:04
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dlouhé obléhání chomutovské branky nakonec končí pohlednou brankou! Nahození od modré čáry, které vyslal BLAŽ GREGORC skončilo až za zády brankář Kopřivy! Asistence: Jan Kolář, Tomáš Kaut.
     
    01:06
    Zajímavá situace před chomutovskou brankou. Přihrávka jednoho z domácích se objevila před Kopřivou, kterému puk nejspíše zapadl do branky. Rozhodčí ale hned rozpažil!
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Rutta (Vondrka, Růžička), 28. Ölvecký (Sklenář), 37. Růžička (Červenka, Vondrka), 41. Pospíšil (Harant) – 3. Gregorc (Kolář, Kaut)


    Piráti Chomutov: Kopřiva (Strmeň) – Rutta, Skinner, Harant, Jánošík, Šidlík, Pereťagin, Tejnor – Pospíšil, Červenka, Tomica – Květoň, Růžička, Vondrka – Hřebejk, Ölvecký, Sklenář – Chlouba, Dušek, Kubinčák
    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Maxwell) – Štajnoch, Gregorc, Nedbal, Čáslava, Bokroš, Šeda, Havlík – Orsava, Nahodil, Rolinek – Sýkora, Redenbach, Marcinko – Rapáč, Cetkovský, Poulíček – Kolář, Kaut, Moučka – Pipek

    Rozhodčí: Pavlovič, Hejduk – Ondráček, Hynek

    Diváci: 5 167
    bahis siteleri