Bulldogs – Ostrava 16:6 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
16:6 (5:1, 6:3, 5:2)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 03.01.2016, 17:00 • MSH Vodova Brno - stará hala • Livesport Superliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:12
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Střelecký apetit ze hry nevyprchal ani se začátkem poslední minuty utkání. Pravděpodobně uzavírací trefu celého střetnutí zaznamenává MAREK LIPOVÝ. Asistence: Marek Klečka.
     
    58:38
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Šestnáctý hřebíček do ostravské rakve zatloukl JAKUB MENDREK. Domácí hráč si trpělivě počkal na odražený míček a nekompromisně poslal dělovou ránu pod horní hranici konstrukce. Asistence: David Coufal.
     
    53:36
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    V předbrankovém prostoru zůstal úplně zapomenut PETR VOLTNER, jemuž předal dokonalou přihrávku Václav Černoch. Tahle souhra proběhla bez sebemenšího zádrhelu. Asistence: Václav Černoch.
     
    51:48
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    RADEK KRAJCIGR se odhodlal k samostatnému postupu tváří v tvář bránícímu hráči. Toho zvládl zmást a problém mu nedělal ani brankář, nad jehož rameno pověsil čtrnáctou branku Bulldogs. Asistence: Jiří Koutný.
     
    50:46
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tlak na Kuhnovu bránu vrcholí na první pohled nenápadným vystřelením od mantinelu. PETR TRULÍK však udal míčku směr, na něhož strážce nezareagoval a koriguje výsledek. Bez asistence.
     
    43:42
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Zodpovědnost vzal na sebe David Coufal, což bylo z domácího pohledu nejlepší možné rozhodnutí. Zmiňovaný hráč zavezl míček do brankoviště, kde jej přenechal RADKU KRAJCIGROVI. Tomu vyložená šance sedla a výsledkem je krásný gól. Asistence: David Coufal.
     
    42:25
    Matěj Smeták (Ostrava) je vyloučen na dvě minuty za bránění ve hře.
     
    40:52
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Početní výhoda využita, vedení pojištěno. Domácí hráči si počínali s obrovským přehledem, rozehráli si krátkou kombinaci a do černého zamířil JIŘÍ JUHAŇÁK. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    40:16
    Václav Komačka (Ostrava) je vyloučen na dvě minuty za bránění ve hře.
     
    38:39
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Za brankovou čáru tentokrát míček dotlačil JAKUB MENDREK. Otevřená defenziva hostů se dopustila nepřesnosti v poziční hře a rozdíl je opět sedmibrankový. Asistence: Petr Kadlec.
     
    36:37
    Ostrava právě vstřelila branku!
    PETR PASTOR mírní vysoký rozdíl ve skóre. Kuhn jeho dělovku nedokázal včas vyškrábnout a nyní může už jen litovat. Bez asistence.
     
    35:45
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Míček vyslal na ostravskou branku Coufal. Jeho střelu sice ještě stihl brankář hostů vyrazit, proti z druhé vlny střílejícímu JAKUBU MENDREKOVI ale neměl nárok. Asistence: David Coufal.
     
    34:59
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tohle byla tutová příležitost LUĎKA ONDRÁČKA, jejíž neproměnění by bylo skutečně trestuhodné! Domácího útočníka vůbec nikdo nehlídal, mohl tak projít opuštěnou obrannou polovinou a vyslat přesnou ránu. Asistence: Jiří Bauer.
     
    32:40
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Sotva Ostravští neproměnili svoji vyloženou možnost, přidávají Bulldogs osmou dnešní trefu. Daleký výhoz Filipa Kuhna si zpracoval RADEK KRAJCIGR a s ledovým klidem přehodil bezmocného brankáře. Asistence: Filip Kuhn.
     
    30:14
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Výborná individuální akce DOMINIKA EICHNERA končí míčkem v brněnské svatyni. Úspěšný útočník v pravou chvíli přidal rychlost a proběhl až do ideálního střeleckého postavení.Asistence: Michal Dombrovský.
     
    27:39
    Zmatek před Kuhnem. Gólman Bulldogs si nebyl vůbec jistý celou situací, přesto dokázal nastavit nohu do dráhy míčku a zachránit domácí celek.
     
    25:18
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Přímočará akce hostů končí pohledným gólem. JAKUB PLÍHAL se napravo vymanil z područí soupeře a i s pomocí brankové konstrukce vyslal míček mimo Kuhnův dosah. Asistence: Petr Trulík.
     
    24:26
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Rozehrávka hostujícího družstva se vymkla kontrole a míček se neočekávaně ocitl v moci Bulldogs. Laja stál proti početní přesile tří Brněnských a proti JIŘÍMU BAUEROVI nestihl vytáhnout potřebný zákrok. Asistence: Luděk Ondráček.
     
    20:30
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    RADEK KRAJCIGR hned zkraje druhého dějství ukazuje, že Brno rozhodně nenechává ani s velkým vedením v zádech nic náhodě. Kolem obránců Ostravy prolétla plná domácí útočná četa a míček znovu míří do volných míst. Asistence: Jiří Koutný.
     
    18:49
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Domácí si připravili na zářez Ostravanů rychlou odpověď. Laja dlouho vzdoroval silnému nátlaku ze strany brněnských útočníků, nicméně proti přízemní ráně LUĎKA ONDRÁČKA už ani jeho snaha nestačila. Asistence: Radek Krajcigr.
     
    18:04
    Ostrava právě vstřelila branku!
    S blížícím se koncem úvodní třetiny se objevuje první pochybení Bulldogs. DOMINIK EICHNER proměnil okamžik překvapení na gólovou radost, když těžil z chvilkové nepozornosti obránců. Asistence: Matěj Smeták.
     
    16:52
    Zvoní tyč ostravské branky! Brněnští florbalisté byli velice blízko pětigólovému vedení.
     
    13:49
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brňané se rychle vrátili před ostravské brankoviště a počtvrté zavěsili. JIŘÍ JUHAŇÁK využil nabídnutého prostoru ke střele a neohroženě překonal překvapeného Laju. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    12:45
    Jan Kolajta (Ostrava) je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    11:45
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Stoprocentně zvládnutá brejková situace přináší své ovoce. Rychlé přečíslení dovolilo bezchybně vystřelit JAKUBU MENDREKOVI, jehož pokus před odkrytou bránou nemohlo nic překazit. Asistence: David Coufal.
     
    07:08
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Skákavý míček se vymkl ostravské kontrole a dostal se až k Lajovi. Právě před gólmanem hostů se míček ještě jednou nepředpokládaně odrazil a JIŘÍ KOUTNÝ jej nasměroval přesně do volného prostoru. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    02:54
    Další problémovou situaci před ostravskou brankou musí řešit Laja. Koutný ani při jedné ze střel na brankáře nevyzrál.
     
    02:04
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Skóre otevírá RADEK KRAJCIGR. Brněnský ostrostřelec dobře clonil před Lajou a zásluhou okamžité reakce doráží Jakůbkův nahozený míček do nechytatelných míst. Asistence: Aleš Jakůbek.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 3. Krajcigr (Jakůbek), 8. Koutný (Jakůbek), 12. Mendrek (Coufal), 14. Juhaňák (Jakůbek), 19. Ondráček (Krajcigr), 21. Krajcigr (Koutný), 25. Bauer (Ondráček), 33. Krajcigr (Kuhn), 35. Ondráček (Bauer), 36. Mendrek (Coufal), 39. Mendrek (Kadlec), 41. Juhaňák (Jakůbek), 44. Krajcigr (Coufal), 52. Krajcigr (Koutný), 54. Voltner (Černoch), 59. Mendrek (Coufal) – 19. Eichner (Smeták), 26. Plíhal (Trulík), 31. Eichner (Dombrovský), 37. Pastor, 51. Trulík, 60. Lipový (Klečka)


    Bulldogs Brno: Kuhn (Kejík) – Hauser, Brom, Kadlec, Coufal, Juhaňák, Jeski, Koutný, Voltner, Mendrek, Sládeček, Bauer, Hronek, Kladivo, Černoch, Krajcigr, Žižka, Ondráček, Jakůbek
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja (25. Klobučník) – Smeták, L. Svačinka, T. Svačinka, Trulík, Lipový, Hrabal, Eichner, Dombrovský, Šimíček, Klečka, Kolajta, Vojtíšek, Plíhal, Pastor, Řezáč, Cirkl, Komačka, Zbořil

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek
    bahis siteleri