Aston Villa – Crystal Palace 1:0 (kon.) | Bournemouth – West Ham 1:3 (kon.) | Newcastle – Manchester Utd. 3:3 (kon.)
konec
Newcastle United
3:3 (1:2)
Manchester United
Úterý 12.01.2016, 20:45 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • Anglická Premier League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Domácí naposledy střídají. Ze hřiště odešel Ayoze Pérez a nahradil ho de Jong.
    90. Paul DUMMETT - 3:3
     
    90
    Newcastle právě vstřelil branku!
    To je opravdu neuvěřitelný zápas! Newcastle znovu srovnává stav v poslední minutě tohoto duelu. Balón se odrazil těsně za hranici pokutového území k Paulu Dummettovi, který tvrdou ranou otřel míč o Smallinga a ten skončil v levém bližším rohu. Bez asistence.
     
    85
    Domácí podruhé v utkání střídají, ze hřiště odchází Tioté a nahrazuje ho Toney.
     
    84
    A mohlo být definitivně rozhodnuto! Po krásném pasu Depaye z levé strany se k hlavičkovému pokusu dostal Fellani, jenže v tváří tvář proti Elliotovi neuspěl, ten si na konto připsal skvělý zákrok!
     
    81
    Domácí poprvé střídají, ze hřiště odešel Colback a nahradil ho Gouffran .
    80. Wayne ROONEY - 2:3
     
    79
    Manchester United právě vstřelil branku!
    WAYNE ROONEY se opět stává hrdinou svého týmu, dostává ho do vedení druhým gólem v tomto zápase! Po zablokované střele Depaye odrazil Dummett míč těsně za pokutové území a kapitán Manchesteru United se do něj parádně opřel, jeho tvrdá rána se zastavila až v pravém horním rohu! Bez asistence.
     
    75
    Rudí Ďáblové podruhé střídají. Že hřiště odchází Herrera a nahrazuje ho Mata.
    67. Aleksandar MITROVIĆ - 2:2
     
    67
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Na proměněné pokutové kopy je srovnáno stejně jako průběžný stav. ALEKSANDAR MITROVIČ posla de Geu na opačnou stranu a po zemi bez větších potíží rozvlnil síť. Domácí si za svou aktivitu tuto branku rozhodně zasloužili.
     
    66
    Žlutou kartu dostává Chris Smalling.
     
    66
    Domácí budou Zahrávat pokutový kop! Rozhodčí Dean posoudil souboj Smallinga s Mitrovičem jako nedovolený v neprospěch hráče Manchesteru, navíc mu udělil žlutou kartu! Oba hráči se drželi vzájemně, nicméně přeci jen o něco větší zápasnický chvat předvedl Smalling. Hostující hráči mohutně protestují, ale není jim to nic platné!
     
    64
    O první změnu dnešního zápasu se postarali hosté, že hřiště odešel Lingard a nahradil ho Depay.
     
    56
    Vzápětí propásli hosté obrovskou možnost na dvoubrankové vedení! Martial pronikl do šestnáctky po pravém křídle a se štěstím procpal balón na Herreru. Ten poté patičkou uvolnil před prázdnou brankou Lingarda, jenže jeho zakončení bylo hodně nepřesné a míč skončil vysoko nad horní tyčkou!
     
    52
    Newcastle byl blízko vyrovnání! Po nádherném pasu za obranu převzal na levé straně šstnáctky míč Sissoko, poté se zbavil protihráče a z úhlu stanul sám před de Geou, jenže domácího strážce propálit nedokázal!
     
    45+1
    Martial dostal přihrávku na levou stranu od Herrery a jeho přízemní střela byla tečována těsně vedle vzdálenější tyčky. Následuje rohový kop.
    42. Georginio WIJNALDUM - 1:2
     
    42
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Domácí se vzápětí vracejí do hry o bodový zisk! Po nádherném pasu do pokutového území od Colocciniho a následné vodorovné hlavičce od Mitroviče si seběhl k míči GEORGINIO WINALDUM a střelou z první zkušeně propálil bezmocného de Geu. Asistence: Aleksandar Mitrovič
    38. Jesse LINGARD - 0:2
     
    38
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Manchester se dostává do dvoubrankového vedení! Po nádherné kolmici za obranu převzal na levé straně balón Rooney, poté si v pokutovém území počkal a nezištnou přihrávkou uvolnil JESSEHO LINGARDA! Ten byl sice v ostrém úhlu, nicméně chladnokrevně zamířil přesně mezi nohy brankáře Elliota. Asistence: Wayne Rooney
     
    35
    Tioté zezadu ostře atakoval Smallinga a za svůj zákrok vidí žlutou kartu.
     
    30
    Wijnaldum prošel po levé straně a nakonec byl těsně před pokutovým územím faulován Herrerou, který za svůj zákrok vidí žlutou kartu.
     
    28
    Mohlo být vyrovnáno! Po nádherné kombinaci a následné přihrávce Péreze z pravé strany se před brankářem De Geou zjevil zcela osamocený Wijnaldum, jenže v tváří tvář proti brankáři Manchesteru neuspěl a přízemní střelou trefil pouze jeho nohu!
     
    27
    Obrovská šance pro Rooneyho! Ten dostal nádhernou přihrávku za obranu od Martiala a řítil se směrem k Elliotovi po levé straně, jeho křižná střela minula vzdálenější tyčku jen o pár decimetrů!
     
    25
    Fellani už to opravdu přehnal. Dostal se ke střele v pokutovém území, ta ovšem byla zablokována Dummettem, který poté míč zalehl. Následně Fellani vrazil do ležícího obránce kolenem a dostává od rozhodčího žlutou kartu.
    9. Wayne ROONEY - 0:1
     
    9
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Míč si postavil kapitán WAYNE ROONEY a pokutový kop s přehledem proměňuje do protipohybu gólmana Elliota, ten absolutně neměl nárok.
     
    9
    Tak tohle je hodně nešťastný moment pro domácí! Po rohovém kopu Blinda se snažil Mbemba odvrátit míč před Fellanim, jenže mu spadl míč na ruku a rozhodčí ukazuje na penaltový puntík, i když se domácí bek hodně diví. Podle opakovaných záběrů je rozhodnutí správné.

    Viktor Sandev

    Branky: 42. Wijnaldum (A. Mitrović), 67. A. Mitrović (pen.), 90. P. Dummett – 9. Rooney (pen.), 38. Lingard (Rooney), 79. Rooney

    Karty:   35. Tioté (NEW) – 25. Fellaini (MAN), 30. A. Herrera (MAN), 66. Smalling (MAN)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 8:8. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:12.
    Newcastle United: Elliot – Janmaat, Mbemba, Coloccini (C), P. Dummett – Tioté (85. Toney), Colback (81. Gouffran) – Moussa Sissoko, Wijnaldum, A. Mitrović – Ayoze Pérez (90+2. S. de Jong).
    Náhradníci: Darlow – Sterry, S. Marveaux, Gouffran, S. de Jong, Lascelles, Toney.

    Manchester United: de Gea – Young, Smalling, Blind, Darmian – Fellaini, Schneiderlin – Lingard (64. Depay), A. Herrera (75. Mata), Martial – Rooney (C).
    Náhradníci: Romero – McNair, Borthwick-Jackson, Depay, Mata, Pereira, Weir.

    Rozhodčí: Dean – Bennett, Smart
    bahis siteleri