Děčín – Jindř. Hradec 6:3 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 2:3 (kon.) | Břeclav – Frýdek-M. 3:5 (kon.)
Val. Meziříčí – Poruba 2011 2:9 (kon.) | Mor. Budějovice – SK Karviná 7:2 (kon.) | Opava – Technika Brno 2:3 (1:2 po s.n.)
SHK Hodonín – Vsetín 6:3 (kon.) | Vrchlabí – Kobra 5:3 (kon.)
konec
HC Děčín
6:3 (1:0, 1:1, 4:2)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Středa 13.01.2016, 18:002. liga skupina Západ • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu osmadvacáté kolo druhé hokejové ligy a my budeme sledovat prostřednictvím tohoto online přenosu utkání mezi týmy HC Děčín a KLH Vajgar Jindřichův Hradec.
     
    HC Děčín

    Domácí Medvědi nedokázali na výhru v Klášterci odpovědět v sobotu v Pelhřimově, kde po další přestřelce prohráli 5:7. A stále se drží na předposledním místě druholigové tabulky, když jsou sedmnáctí a dosud si připsali devatenáct bodů. V dnešním duelu s posledním Vajgarem se tak pokusí poprvé v novém roce na svém ledě bodovat. Ale rozhodně to pro ně nebude procházka růžovým sadem, hosté zcela jistě nepřijedou na led Děčína s odevzdanou náladou a pokusí se o jakýkoli bodový zisk.
    Medvědi si brousí zuby na jindřichohradecký Vajgar. Uspějí proti tomuto týmu podruhé v letošní sezóně?
     
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec

    Jak už bylo zmíněno, Vajgar je na posledním místě, tedy osmnáctý a na svém kontě mají jeho hokejisté pouhopouhých devět bodů. Ani Jindřichovu Hradci se v sobotu nedařilo, když na ledě Trutnova prohrál 1:6. Sérii tří porážek v řadě se tedy pokusí zlomit na ledě předposledního Děčína. Uvidíme, kdo si v tomto duelu povede lépe a kdo se bude po jeho konci radovat z jakékoli výhry.
    Hokejisté Jindřichova Hradce mají v dnešním duelu o motivaci postaráno. Oplatí Medvědům porážku 2:4 z vlastního ledu a i oni budou na ledě soupeře úspěšní?
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně jsou na tom, co se vzájemných duelů týče, lépe hokejisté Děčína, kteří z ledu Vajgaru přivezli tři body za vítězství 4:2. O to větší mají dnes Jindřichohradečtí motivaci, aby domácí prohru s Děčínem Medvědům oplatili.

    Dnes hrají hokejisté HC Děčín s KLH Vajgar Jindřichův Hradec, tak si připomeňme statistiky obou týmů v grafické podobě. (y)

    Zveřejnil(a) HC Děčín dne 13. leden 2016
     
    Uvidíme, jak dnešní zápas tedy dopadne. Z něho je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. O nejdůležitější situace tak rozhodně nepřijdete. Přeji všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Ještě jednou přeji hezký podvečer z děčínského zimního stadionu, kde právě probíhá rozbruslení obou celků.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Hříbal, Zdvořáček, Kaltenböck, Procházka T., Molnár, Chmel – Hašek, Volráb, Vacek – Vykouk, Oliverius, Zika – Patzelt, Faigl, Buďa – Brandejský, Fojt, Sýkora – Chovanec

    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Kůdela (Marek) – Pípal, Tržil, Koňařík, Kadlec, Kohút, Popelka, Břečka – Brabec, Voříšek, Šesták – Záhora, Samohejl, Tomšík – Jasanský, Drda, Fencl

    Rozhodčí: Battěk – Marek, Rybáček.
     
    Začátek utkání se mírně opozdí. Hráči právě vstupují na ledovou plochu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní vhazování vyhráli domácí hokejisté, kteří okamžitě zamířili do útoku. Před Kůdelou pálil Hašek, ale jeho střelu brankář Vajgaru vytěsnil.
     
    00:29
    Medvědi udrželi pásmo a po zákroku Kůdely se právě vhazuje po jeho pravé ruce.
     
    00:37
    Rozehrávku Medvědů překazil Záhora, který se ihned rozjel před domácí branku a své sólo se snažil také zakončit. Lavinger byl však proti.
     
    01:04
    Hašek zpoza hostující branky hledal volného Radima Vacka, který se snažil dorazit kotouč za Kůdelova záda, ale ten si znovu s nebezpečnou situací poradil. Opět je hra přerušena a vhazovat se bude znovu před ním.
     
    01:28
    Na druhé straně vyslal jedovku Šesták, Lavinger puk vyrazil před sebe a okamžitě si ho převzala domácí obrana. Hra se tedy stěhuje pryč z děčínského pásma.
     
    02:02
    Jiří Brandejský ujel podél pravého mantinelu, ještě více si nabruslil před Kůdelu, který jeho následnou střelu kryje svojí lapačkou.
     
    02:48
    Od modré čáry pálil Adam Popelka, jehož vzdušnou střelu ukryl Lavinger na své hrudi. Raději posléze přerušuje hru a bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    03:55
    Vacek si sklepl kotouč na svoji hůl, poté viděl rozjetého Volrába a přihrávka tedy směřovala na něj. Druhý jmenovaný pak svou prudkou střelou vyprášil Kůdelovy betony.
     
    04:28
    Souboj o puk končí vyhozením kotouče až před Lavingera, icing se ale v tuto chvíli nepíská. Medvědi tak musí zakládat svou akci z hloubi vlastního pásma, kam se museli vrátit.
     
    05:52
    Ondřej Sýkora pálil z pravého kruhu, jeho projektil se ale otřel o Kůdelovu lapačku. I tentokráte se hosté tlaku Medvědů ubránili.
     
    06:50
    Nyní hosté velmi dobře napadali pásmo Děčína, ke střele se dostal Jasanský, ale Lavingerův semafor mu skórovat znemožnil.
     
    07:51
    Kaltenböck napřáhl na modré čáře a svou jedovatou střelou orazítkoval tyčku hostující branky. Puk ale zůstal v brankovišti, kde se ho snažil dorážet Vacek, jenže Kůdelův fantastický zákrok úvodní branku nepovolil!
     
    08:33
    Medvědi stále útočí a nepouštějí hosty ven z vlastního pásma. Na Kůdelu letěly další nebezpečné střely, se kterými si znovu poradil.
     
    09:14
    Na druhé straně se do slibné šance dostávali hokejisté Vajgaru, ale celou situaci zmařilo postavení mimo hru, která se stěhuje do středního pásma.
     
    10:19
    Brabec s Voříškem si to namířili směr domácí branka, ale svou akci do zdárného konce nedotáhli. U puku tak znovu budou Děčínští.
     
    11:20
    Vykouk dostal přesnou přihrávku na svoji hokejku a bez přípravy vystřelil na Kůdelu. Ten opět drží svůj tým, když kotouč ukryl pod svoji lapačku a přerušil hru.
     
    12:18
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (Tomáš Fencl – 2 min., hákování).
     
    12:48
    První přesilovou hru si tedy zahrají domácí, kteří už jsou rozestavěni v útočném pásmu a pálí na Kůdelu. Jenže hosté se dostali k puku a vyhazují ho do bezpečí.
     
    13:25
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jaroslav Hašek – 2 min., hákování).
     
    13:45
    Síly na ledě jsou srovnány a uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    14:03
    Vaněk si na modré čáře klepl o přihrávku, ale následně mu kotouč sjel z čepele a dostal se do středního pásma. Medvědi tak musí to útočné vyklidit.
     
    14:18
    Fencl skáče na led a Vajgar je tedy v plném počtu a čeká ho přesilová hra.
     
    14:51
    Voříšek pálil z mezikruží, ale jeho střelu zlikvidovala pozorná domácí obrana. Puk nyní letí až před Kůdelu a Děčín může vystřídat svou unavenou čtveřici.
     
    15:25
    Také Medvědi jsou už kompletní.
     
    16:09
    Hokejisté Děčína zakládali svou útočnou akci, ale jejich snahu o přechod do útočného pásma překazil ofsajd. Hra se tedy stěhuje do prostoru vhazování před modrou čárou.
     
    16:36
    Postavení mimo hru bylo k vidění také na opačné straně. I hosté svou akci nemohli dotáhnout do konce.
     
    17:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    V závěru první třetiny se Medvědi dočkali úvodní branky. Po krásné akci Děčína pálil na Kůdelu Milan Buďa, puk se však pouze od hostujícího brankáře odrazil před úplně volného TOMÁŠE FAIGLA, jenž neměl problém dorazit puk za bezmocného Kůdelu. Do vedení jdou tedy domácí hokejisté. Asistence: Milan Buďa, Martin Patzelt.
     
    18:14
    Hosté se bleskově snažili o vyrovnání, ale jejich velmi povedenou akci, na jejímž konci byl Šesták, zmařil svým přesným zákrokem Lavinger.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:10
    Před Kůdelou bylo znovu rušno. Hašek se snažil tečovat střelu Volrába, nakonec puk končí v náruči právě Kůdely.
     
    19:49
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (Pavel Samohejl – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:49
    V závěru ještě byl faulován jeden z děčínských hráčů, který se zatím velice těžce zvedá z ledu.
     
    19:49
    Patzelt je už na střídačce, je ale hodně otřesen. Uvidíme, zda bude v pořádku natolik, aby mohl naskočit do hry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. K vidění byl pohledný útočný hokej s urputnou snahou o skórování, a to na obou stranách. Nakonec se to povedlo domácím, kteří svůj tlak v závěru první periody korunovali vedoucí brankou z hole Tomáše Faigla. Druhá třetina začne přibližně v 18:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Medvědi dohrávají svou přesilovou hru a nyní míří před Kůdelu. V pásmu Vajgaru však o kotouč přišli a do útoku se tak mohl vydat Vajgar.
     
    20:53
    Hašek střílel z prostoru pravého kruhu, puk však prosvištěl těsně vedle Kůdelovy svatyně. Hosté navíc puk zachytili a vyhazují ho až před Lavingera.
     
    21:49
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    22:22
    Patzelt se už zapojil do hry a nyní svou střelou vyzkoušel pozornost Kůdely, který uspěl.
     
    22:55
    Brandejský si převzal kotouč a nabruslil si blíže Kůdelovi, poté stahovačkou vyslal na brankáře hostí střelu, která však gólové parametry neměla.
     
    24:06
    Medvědi opět operují v pásmu Jindřichova Hradce, který se musel bránit dalšímu výpadu první útočné formace Děčína. Kůdela vše jistil přesným zákrokem a přerušuje hru.
     
    24:44
    Navíc se hosté dopustili zakázaného uvolnění a znovu se tak hra bude odehrávat v jejich teritoriu. Vhazuje se po pravici Kůdely.
     
    25:26
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., sekání).
     
    25:36
    Hosté se nastěhovali do pásma Medvědů, kde atakují svými střelami Lavingera. Ten však dokázal těmto projektilům čelit a poté vyhazuje sám puk přes celé kluziště.
     
    26:46
    Patzelt nyní doslova skočil po puku po střele Popelky, ale nedokázal ho vyhodit z pásma. Hosté tak nadále útočí a drží Medvědy pod tlakem.
     
    27:26
    Děčín se ubránil a nyní je už v plném počtu.
     
    28:01
    Tomáš Fencl se na pravém kruhu opřel do střely a jen díky Lavingerovi hosté nesrovnali s Děčínem krok. To byla opravdu velká šance hostí na vyrovnání!
     
    28:42
    Hosté vycítili šanci a ženou se do dalšího útoku. Jenže Tržil přišel o puk už ve středním pásmu, takže z další akce nebylo zhola nic.
     
    29:47
    Kaltenböck poslal svou střelu z vrcholu pravého kruhu jen do náruče Kůdely. Ten hru nepřerušuje a okamžitě posílá svůj tým na opačnou stranu.
     
    30:25
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Tomáš Faigl – 2 min., podražení).
     
    30:50
    Hosté dlouho drželi útočné pásmo, až nakonec puk převzal Hašek a vyhodil ho přes všechny čáry až před brankáře Kůdelu.
     
    31:26
    Radim Vacek spálil velkou šanci ve vlastním oslabení, když se úplně sám ocitl před Kůdelou. Své zakončení však nezvolil dobře a Kůdela poté neměl problém puk ukrýt.
     
    31:39
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Milan Břečka.
     
    31:51
    Hraje se ve čtyřech hráčích na obou stranách a nyní zahrozili před brankou hostí Medvědi, Oliverius ale nedokázal sklepnout kotouč za záda Kůdely.
     
    32:25
    Faigl skáče na led, Děčín je tak kompletní a nyní bude hrát přes minutu v početní výhodě.
     
    32:55
    Molnárovu střelu od modré čáry tečoval před Kůdelou Volráb, ale brankář hostí nastavil svoji hůl tak, že puk mohl vyrazit do bezpečí.
     
    33:24
    Hosté se osvobozují.
     
    33:39
    Patzelt objel branku Jindřichova Hradce a snažil se překvapit Kůdelu, když k jeho levé tyčce zasouval kotouč. Kůdela však nenechal ani skulinku volnou a znovu kryje akci Děčína.
     
    33:39
    I hosté jsou už kompletní.
     
    34:15
    Břečka projel do pásma Medvědů dříve, než byl puk a píská se tedy postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    35:00
    Brandejský střílel nikým neatakován z pravého kruhu, puk však vyrazila pozorná obrana Vajgaru a z akce Děčína nakonec nebylo nic.
     
    35:21
    Dvořák notně zaměstnal Lavingera, který jeho dvě prudké střely raději ukryl ve své lapačce. Znovu se tedy hra přerušuje.
     
    35:49
    Opuštěný kotouč těsně před brankovou čárou mohl do odkryté klece dorazit Vacek, ale Kůdela se stačil včas přesunout a dalším famózním zákrokem zneškodnil tutovku Děčína!
     
    36:58
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Hosté hýřili aktivitou a tu dokázali využít vyrovnávací brankou, o kterou se postaral MILAN ŠESTÁK. Je tedy vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Asitence: Tomáš Kohút, Pavel Samohejl.
     
    37:12
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže okamžitě po vhazování ve středovém kruhu se do úniku dostal TOMÁŠ FAIGL, jenž své zakončení bekhendem zvládl naprosto přesně. Děčín znovu vede. Asistence: Milan Buďa, Tomáš Procházka.
     
    37:33
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (Ondřej Jasanský – 2 min., hákování).
     
    38:34
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Molnár – 2 min.).
     
    38:45
    Oliverius číhal před hostující brankou, ale přihrávku od Ziky dobře nezpracoval. Kůdela tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    39:07
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (Milan Břečka – 2 min., sekání).
     
    39:07
    Hosté budou čelit přesilovce Děčína 4 na 3 a vyžádali si oddechový čas.
     
    39:33
    Hosté jsou ve čtyřech hráčích.
     
    39:47
    Obrovská šance Medvědů. Před odkrytou klec dostal přesnou přihrávku Jaroslav Hašek, který si mohl vybrat, kam puk umístí, ale nakonec ho netrefil. Na střídačku odjíždí a chytá se za hlavu. Další velká šance Medvědů zůstala bez odezvy.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhé dějství je minulostí. Hosté nejprve srovnali zásluhou Šestáka, ale okamžitě poté vrátil vedení na stranu Děčína Faigl, který se dnes trefil podruhé. Uvidíme, co nám přinese třetí dějství, které začne přibližně v 19:45.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:31
    Medvědi jsou kompletní a čeká je ještě krátká přesilovka 5 na 4.
     
    41:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    A tu také využívají. Čtyři vteřiny před návratem hostujícího hráče na led se přesně z dorážky trefil novic v týmu Děčína, a sice MARTIN PATZELT a dává Medvědům slibný dvoubrankový náskok. Asistence: Milan Buďa, Tomáš Faigl.
     
    41:56
    Brandejský se dostal před Kůdelu, na kterého poté vyslal přízemní střelu, se kterou ale neměl brankář hostí vůbec žádný problém.
     
    42:43
    Děčín právě vstřelil branku!
    Souhra, která měla oči. Radim Vacek při úniku Medvědů dva na jednoho našel volného DANIELA VOLRÁBA, který nabídky svého spoluhráče dokonale využil a bezmocný Kůdela s jeho přízemní přesně mířenou střelou nemohl vůbec nic dělat. Asistence: Radim Vacek, Ondřej Hříbal.
     
    43:47
    Před Kůdelou byl úplně volný Milan Buďa, jenž si dnes připsal už tři asistence, ale přesné trefy se nedočkal. Kůdela byl na místě.
     
    43:47
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    43:55
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování v pásmu hostí pálil JAROMÍR CHMEL, jehož střela proplachtila až do hostující branky, odkud vyhnal Kůdelu. Na jeho místo tak naskočil Vlastimil Marek. Domácí vedou o čtyři branky a mají tak nakročeno k dnešnímu vítězství. Ale samozřejmě ještě nepředbíhejme. Asistence: Michal Oliverius, Lukáš Zika.
     
    45:19
    Hosté však zbraně neskládají a nyní se dostali do slibné akce, jenže po střele Martina Záhory se pozorným zákrokem prezentoval Lavinger a neinkasoval.
     
    45:57
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (Tomáš Fencl – 2 min. sekání).
     
    46:36
    Zika našel dobře postaveného Milana Buďu, jenž znovu střílel na brankáře hostí. Opět se však přesné trefy nedočkal.
     
    47:57
    Hosté jsou kompletní.
     
    48:02
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi ještě využili předchozího tlaku z přesilové hry a Marek musel čelit své první brance po naskočení mezi tři tyče. JIŘÍ BRANDEJSKÝ poslal za jeho záda střelu zblízka a mohl tak se svými spoluhráči slavit už šestou branku v síti soupeře. Asistence: Jaromír Chmel.
     
    48:15
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Daniel Volráb – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    49:30
    Hosté zavezli kotouč do útočného pásma a atakují domácí branku. Medvědi poté kotouč vyhazují do bezpečí.
     
    50:01
    Buďa se dostal do samostatného úniku, ale jeho samostatný nájezd semaforem zlikvidoval Marek!
     
    50:15
    Medvědi jsou už v plném počtu.
     
    51:06
    Ondřej Sýkora střílel z pravé strany, Marek ale vytasil další parádní zákrok. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    51:35
    Další přečíslení na domácí straně, obrana Vajgaru však byla pozorná.
     
    52:09
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Na druhé straně se ale hostům jejich pěkná kombinace povedla. U branky Děčína byl dobře postavený MILAN ŠESTÁK, který dokázal prostřelit Lavingera a snižuje na čtyřbrankový rozdíl. Asistence: Martin Záhora, Pavel Samohejl.
     
    53:40
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Martin Zdvořáček – 2 min., napadení).
     
    53:50
    Medvědi po zisku kotouče ve vlastním pásmu vyhazují kotouč až před Marka. Hosté tak musí zakládat akci z hloubi vlastního pásma.
     
    54:34
    Vykouk se dostal do šance ve vlastním oslabení, ale střelu z dálky Marek dobře viděl a celou situaci si tak pohlídal.
     
    55:26
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Svou početní výhodu hosté využívají, když se dostali do těsné blízkosti Lavingera, kde svou přesně mířenou střelou dává třetí brankou Vajgaru JAKUB PÍPAL a utkání tak ještě dramatizuje. Asistence: Adam Popelka, Luboš Voříšek.
     
    56:25
    Hosté se dostali do dalšího útoku, kde se tváří v tvář Lavingerovi postavil Brabec, ale domácí brankář jeho úmysl zastavil!
     
    57:07
    Na druhé straně střílel z prostoru mezi kruhy Oliverius, ale jeho střela neměla patřičnou razanci. Marek tak v pohodě ukrývá puk ve své náruči.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:31
    Ke konci zápasu je tu ještě jeden trest, za sekání dostává dvě minuty hostující Voříšek.
     
    59:27
    Duel se už pouze dohrává na polovině Jindřichova Hradce, a dle posledních vteřin už to vypadá, že se nic zásadního nestane.
     
    Konec zápasu.
     
    Domácí tým si připisuje velmi důležité tři body a po dnešku mu bude patřit šestnácté místo s dvaadvaceti body. Jindřichův Hradec pochopitelně zůstává na posledním. Jinak jsme viděli bojovné utkání, v němž padlo celkem devět branek, což muselo všechny fanoušky bavit.
     
    Pro dnešek se s vámi loučím a budu se na vás opět těšit u dalšího zápasu Děčína v domácím prostředí. (20:24:44)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. Faigl (Buďa, Patzelt), 38. Faigl (Buďa, Procházka), 41. Patzelt (Buďa, Faigl), 43. Volráb (Vacek, Hříbal), 44. Chmel (Oliverius, Zika), 49. Brandejský (Chmel) – 37. Šesták (Kohút, Samohejl), 53. Šesták (Záhora, Samohejl), 56. Pípal (Popelka, Voříšek)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Hříbal, Zdvořáček, Kaltenböck, Procházka T., Molnár, Chmel – Hašek, Volráb, Vacek – Vykouk, Oliverius, Zika – Patzelt, Faigl, Buďa – Brandejský, Fojt, Sýkora – Chovanec
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Kůdela (od 44. Marek) – Pípal, Tržil, Koňařík, Kadlec, Kohút, Popelka, Břečka – Brabec, Voříšek, Šesták – Záhora, Samohejl, Tomšík – Jasanský, Drda, Fencl

    Rozhodčí: Battěk – Marek, Rybáček
    bahis siteleri