Slavia – Táborsko 3:1 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta U21 2:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
3:1 (0:0)
FC SILON Táborsko
Pátek 15.01.2016, 11:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Skončilo nám pěkné přípravné utkání mezi Slavií a Táborskem. V první půli se oba soupeři spíše oťukávali, hosté byli chvílemi dokonce i lepší. Do druhé půle nastoupila na domácí straně kompletně jiná sestava, která už soupeře přehrávala. Hned po pár minutách se prosadil Miljan Vukadinovič krásným lobem, na něj poté navázal dobrou ranou na vzdálenější tyč Jaromír Zmrhal. Hosté sice dokázali odpovědět jednou brankou, v poslední minutě ale pečetil vítězství Zděnek Linhart. Ode mě je to dnes vše, děkuji za sledování. (12:39:40)
     
    90
    Konec zápasu.
    90. Zdeněk LINHART - 3:1
     
    90
    Slavia právě vstřelila branku!
    Máme definitivně rozhodnuto. V poslední minutě se kupředu probojoval ZDENĚK LINHART, který se najednou objevil sám před brankářem, kterého lehce obstřelil!
     
    88
    K balonu se postavili Vukadinovič s Barákem, první pouze proběhl, avšak mladý nadějný hráč bránu svou střelou vysoko přestřelil.
     
    87
    Hosté by nyní potřebovali nastolit k závěrečnému tlaku, Slavia se ale takticky usazuje na polovině soupeře, navíc má dispozici dobrou standardní situaci.
     
    86
    Pavlenka nyní krotil střelu z dálky, ta mu vypadla z rukavic a nová slávistická posila tak balon nakonec chytila až těsně před čarou.
     
    84
    Ten se sice podařilo Slavii ubránit, ale hosté pokračovali s balonem i nadále. Vše ale skončil nepovedou střelou, ta skončila daleko mimo branku.
     
    83
    Nakonec se ale Táborští dostali do útoku a byla z toho zblokovaná střela, mají tedy ještě výhodu rohového kopu.
     
    82
    Kupředu se ale stále derou spíše domácí, Slavia je ve druhém poločase pozičně mnohem lepší než v první půli. Táborským možná docházejí v tomto počasí síly, což se na výkonu projeví rychle.
     
    80
    Slávisté zatlačili svého soupeře na jeho polovině, ten se ale bránil snad ve všech hráčích, a tak se Pražené vůbec nedostali do zakončení.
     
    78
    Do konce utkání zbývá přibližně 12 minut a rozdíl ve skóre je jen jednobranková. Uvidíme tedy, jestli se ještě Táborští kousnou a pokusí se o vyrovnání.
    75. FRONĚK - 2:1
     
    75
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Táborsko si vypracovalo další akci, kdy balon putoval od rohového praporku prakticky po celém vápnu, až se nakonec dostal mimo hlavní hlouček hráčů. Tam se do něj opřel FRONĚK a přízemní střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě.
     
    73
    Po druhé inkasované brance se Táborsko stále snaží o nějakou útočnou akci, s přibývajícím časem jim to jde ale stále hůře.
    71. Linhart mohl zvýšit na rozdíl tří branek, hlavou ale trefil břevno
     
    71
    Vukadinovič poslal od rohového praporku krásný centr do vápna, kam si na hlavičku naskočil Kodr a trefil břevno!
    69. Jaromír ZMRHAL - 2:0
     
    69
    Slavia právě vstřelila branku!
    Z pravé strany přišel Mikulův centr do vápna, avšak Linhart míč nedokázal přesně trefit. Balon tak putoval dál až k JAROMÍRU ZMRHALOVI, který se do něj opřel a poslal ho k tyči!

    Tomáš Hála

    Branky: 50. Vukadinovič, 69. Zmrhal, 90. LInhart – 75. Froněk


    SK Slavia Praha: I. pol.. Berkovec – Bořil, Bílek, Deli, Jablonský – T. Souček – Vošahlík, Hušbauer, Černý – Mešanovič, Kuchta

    II. pol.: Pavlenka – Holík, Latka, Frydrych, Kodr – Mikula, Barák, T. Souček (61. D. Souček), Zmrhal – Vukadinovič, Linhart

    FC SILON Táborsko: Toma – Pilík, Kočí, Džafič, Ciku, Navrátil, Presl, Mráz, Hanzlík, Javorek, Surmaj
    bahis siteleri