Kladno – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Chomutov – Pardubice 3:4 (po pr.) | Kometa Brno – Olomouc 4:3 (kon.)
K. Vary – Vítkovice 2:6 (kon.) | HC Plzeň – Třinec 3:2 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Zlín 2:4 (kon.)
HC Litvínov – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 3:4 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
HC Olomouc
Sobota 16.01.2016, 12:30 • DRFG ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    FILIP DVOŘÁK získal puk za brankou hostí a podél mantinelu se vydal do mezikruží, odkuď mířil přesně do horního rohu brány. Asistence (Richard Garčic).
     
    29:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JEKLIČ. Asistence: Zabloudil a Zabloudil. Mtic Jeklič dostal přesně mířenou nahrávku od Zbloudila a neměl sebemenší problémy se zakončením.
     
    26:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Skrumáž, která vznikla před brankou Slavíčka vyústila v gól, když Spurný našel puk a přihrál volnému LUKÁŠI SPURNÉMU, který dostal puk za záda Slavíčka. Asistence ( Martin Konečný) .
     
    25:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zábranský tvrdou pozemní střelou našel volnou hokejku JAKUBA BOLTVANA, která tečovala puk přímo "do šibenice". Asistence ( Libor Zábranský a Tomáš Havránek. ).
     
    13:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jeklič vyslal teprve druhou střelu na Slavíčka, který jeho pokus vyrazil pouze na volného JAKUBA HEŽU, který dorazil puk do odkryté klece. Asistence ( Matic Jeklič ).
     
    11:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Krásná akce ! Kratochvíl měl kolem sebe až moc prostoru od obránců hostí. Když vyjel zcela osamocený zpoza brány stáli společně s TOMÁŠEM HAVRÁNKEM sami před brankářem. Rozhodl se přihrát Havránkovi a tomu nedělal sebemenší problém vstřelit gól. Asistence (Petr Kratochvíl).
     
    06:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak tohle je smolná situace hostí ! ADAM GAJARSKÝ se snažil najít své spoluhráče před brankou. Jeho přihrávka se ale odráží od zadní části brusle Šoustala do brány. |Asistence ( Patrik Štancl ).

    Štěpán Bumba

    Branky a nahrávky: 7. Gajarský (Štancl), 12. Havránek (Kratochvíl), 26. Boltvan (Zábranský, Havránek), 51. Dvořák (Garčic) – 14. Heža (Jeklič), 27. Spurný (Konečný), 30. Jeklič (Zabloudil, Zabloudil)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Gerža) – Furch, Štancl, Zábranský, Kubeš, Kabelka, Sedláček, Kupčík – Lunter, Dvořák, Nováček, Horký, Garčic, Dupljaku, Havránek, Kratochvíl, Boltvan, Grünwald, Gajarský
    HC Olomouc: Pospíšil (Šoustal) – Spurný, Klvaňa, Galvas, Kališ, Beutl, Kolovratník – Heža, Kropác, Zabloudil, Malý,Podlaha, Ministr, Marek, Konečný, Jeklič, Zabloudil, Kuba

    Rozhodčí: Volf, Bryška, Novák

    Diváci: 86
    bahis siteleri