Kladno – Kadaň 6:1 (kon.) | Benátky n/J – Slavia 3:4 (kon.) | Prostějov – Motor ČB 3:4 (1:2 po s.n.)
Přerov – Třebíč 4:2 (kon.) | Šumperk – Most 2:3 (po pr.) | Ústí n/L – Jihlava 3:4 (kon.)
Litoměřice – Havířov 1:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:2 (0:0, 1:2, 3:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 16.01.2016, 17:00 • MEO Aréna • Chance liga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    Definitivně pečetí výhru Zubrů střelou do odkryté branky ROMAN PŠURNÝ. Bez asistence.
     
    56:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    JIŘÍ GOIŠ předvedl dostatečný důraz na brankovišti a vrací Zubrům vedení v zápase! Asistenci si připisuje Martin Novotný.
     
    42:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    V přesilovce se to domácím nepovedlo, ale tentokrát už ano. MARTIN NOVOTNÝ se na modré čáře opřel do kotouče a propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Michal Popelka.
     
    39:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté okamžitě trestají vyloučení Zubrů a přetahují vedení na svoji stranu! Povedlo se jim to těsně před odchodem do šaten. Erat nabil na modrou MATIČOVI PODLIPNIKOVI, který se opřel o kotouče a střelou těsně nad ledem překonal Šimbocha. Asistence: Roman Erat.
     
    34:35
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíčtí bleskově vyrovnávají! Menší nedorozumnění v přerovské obraně potrestal MARCEL JURÁŇ, který si sjel na dobrý pas od Pokorného a střelou švihem prostřelil Šimbocha. Asistence: Dominik Pokorný.
     
    32:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se dostávají po nekončeném tlaku do vedení! Prudší nahození Sýkory tečoval za Vejmelkova záda dobře postavený MAREK SIKORA. Asistence: Tomáš Sýkora, Filip Stoklasa.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 33. Sikora (Sýkora, Stoklasa), 43. Novotný (Popelka), 57. Goiš (Novotný), 60. Pšurný – 35. Juráň (Pokorný), 40. Podlipnik (Erat)


    HC ZUBR Přerov: Šimboch (Klimeš) – Chmelíř, Grof, Novotný, Ferenc, Vágner, Hořava, Dujsík, Šnajnar – Procházka, R. Pšurný, Dostálek – Sikora, Sýkora, Stoklasa – Goiš, Popelka, Kovařík – M. Kratochvíl, Král, Blinka.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Svoboda) – Malena, Podlipnik, Čejka, Bartoň, Koch, Schejbal, Šaur, Nesvadba – Erat, Dolníček, Zohorna – Kusko, Raška, Švec – Wasserbauer, Polodna, Přibyl – Čech, Juráň, Pokorný.

    Rozhodčí: Fiala – Ganger, Rožánek
    bahis siteleri