Buffalo – Boston 1:4 (kon.) | Toronto – Chicago 1:4 (kon.) | Carolina – Vancouver 2:3 (po pr.)
Tampa – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 0:1 (kon.) | Anaheim – Dallas 4:2 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 2:3 (0:1 po s.n.) | Arizona – New Jersey 0:2 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 3:5 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
Chicago Blackhawks
Sobota 16.01.2016, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Patrick KANE - 1:4
     
    57:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto. Domácí ztratili puk a po Teravainenově pasu se PATRICK KANE hnal na opuštěnou branku. Hravě skóroval a zkompletoval tak hattrick. Asistence: Teuvo Teravainen.
    Morgan RIELLY - 1:3
     
    43:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Další akce už ale končí gólem a domácí se vrací do utkání. Na pravou stranu dostal přihrávku do jízdy MORGAN RIELLY a střelou z kruhu zamířil přesně na zadní tyčku. Asistence: Pierre-Alexandre Parenteau, Shawn Matthias.
    Artěmij PANARIN - 0:3
     
    40:21
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A tato přesilovka je bleskurychle využita! Hosté opět rozebrali bránící hráče a po několika rychlých přihrávkách se z levé strany trefil ranou z první ARTEMIJ PANARIN. Asistence: Patrick Kane, Brent Seabrook.
    Patrick KANE - 0:2
     
    37:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté využili přesilovku a vedou už o dvě branky. Chicago doslova rozebralo bránící čtveřici a po finální křížné přihrávce se z pravé strany trefil parádním způsobem do odkryté branky ostrostřelec PATRICK KANE. Asistence: Artemij Panarin, Brent Seabrook.
    Patrick KANE - 0:1
     
    33:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté sice přesilovku nevyužili, ale rychlými přihrávkami utahali soupeře, předvedli závar na brankovišti, PATRICK KANE byl ve správném okamžiku na správném místě a zblízka dorazil do odkryté branky. Asistence: Duncan Keith, Artemij Panarin.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 44. Rielly (Parenteau, Matthias) – 34. Kane (Keith, Panarin), 38. Kane (Panarin, Seabrook), 41. Panarin (Kane, Seabrook), 58. Kane (Teravainen)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Phaneuf (C), Gardiner, Rielly, Marinčin, Polák, Hunwick – Parenteau, Bozak, Matthias – Komarov, Kadri, Grabner – Lupul, Holland, Winnik – Boyes, Froese, Leivo. Trenér: Mike Babcock.
    Chicago Blackhawks: Darling (Crawford) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, T. van Riemsdyk, Rozsíval, Scuderi – Hossa, Toews (C), Shaw – Kane, Anisimov, Panarin – Teravainen, Danault, Desjardins – Garbutt, Rasmussen, Pánik. Trenér: Joel Quenneville.

    Rozhodčí: Kimmerly, Rooney – Cherrey, Miller

    Diváci: 20 049
    bahis siteleri