Bohemians - NE – Vítkovice 1:9 (kon.) | Židenice – Chodov 1:11 (kon.) | Královské Vinohrady – Jičín 6:5 (po pr.)
Liberec – Tatran 5:4 (kon.)
po prodl.
TJ Sokol Královské Vinohrady
6:5 (0:3, 3:0, 2:2 - 1:0)
Finance Novák FBK Jičín
Sobota 16.01.2016, 17:00 • TJ Sokol Vinohrady • ČEZ Extraliga žen • 18. kolo
     
    Konec zápasu. (19:01:26)
     
    60:42
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Nakonec se v prodloužení přiklonilo štěstí na stranu Vinohrad. Ve skrumáži před brankou Jičína se nejlépe orientovala KAROLÍNA STREJCOVSKÁ a stává se hrdinkou dnešního zápasu. Asistence: Barbora Reichová.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    57:49
    Jičín právě vstřelil branku! Drama dnešního zápasu nemá konce. Jičín dokázal na branku Vinohrad odpověděl velice rychle. Florianová tvrdě vystřelila a její pokus dorazila do branky LUCIE KLOUTVOROVÁ. Asistence: Lucie Florianová.
     
    57:04
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Domácí florbalistky otáčejí stav zápasu poprvé ve svůj prospěch. Strejcovská přihrávku BARBOŘE REICHOVÉ, která zakončila akci přesnou střelou. Asistence: Karolína Strejcovská.
     
    54:20
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Vinohrady opět vyrovnávají. ZUZANA MACUROVÁ zužitkovala přihrávku od Honzové. Asistence: Petra Honzová.
     
    46:02
    Jičín právě vstřelil branku! Jičín si bere vedení opět zpět. Z dálky překvapila brankářku Vyrobíkovou střelkyně LUCIE FLORIÁNOVÁ. Asistence: Pavlína Mikolášková.
     
    40:01
    Barbora Sladkovská si jde odpočinout na dvě minuty za zdržování hry.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    31:26
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Vinohrady během dvou minut smazaly tříbrankové vedení Jičina! Honzová naservírovala balonek ZUZANĚ MACUROVÉ, která zamířila přesně. Asistence: Petra Honzová.
     
    30:55
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! A rázem je to jen o jednu branku. Vinohrady se dostávají zpět do zápasu, PETRA BATÍKOVÁ se s míčkem u mantinelu otočila a rychlým švihem překonala Kociánovou. Asistence: Karolína Strejcovská.
     
    30:44
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Domácí družstvo snižuje v polovině zápasu na 1:3. Macurová nahrála z rohu hřiště PETŘE HONZOVÉ, která se nemýlila. Asistence: Zuzana Macurová.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    12:26
    Jičín právě vstřelil branku! Velmi aktivní Růžičková, která si již připisuje třetí asistenci v duelu nahrála do středu hrací plochy MARKÉTĚ PITTHARDOVÉ, ta nezaváhala a prostřelila Vyrobíkovou. Asistence: Lucie Růžičková.
     
    11:20
    Jičín právě vstřelil branku! Svěřenkyně trenéra Řeháka už vedou o dvě branky. Růžičková se uvolnila na pravé straně a přihrála LUCII KLOUTVOROVÉ, která překonala domácí brankářku. Asistence: Lucie Růžičková.

    Tomáš Kučera


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 31. Honzová (Macurová), 31. Batíková (Strejcovská), 32. Macurová (Honzová), 55. Macurová (Honzová), 58. Reichová (Strejcovská), 61. Stejcovská (Reichová) – 1. Müllerová (Růžičková), 12. Kloutvorová (Růžičková), 13. Pitthardová (Růžičková), 47. Floriánová (Mikolášková), 58. Kloutvorová (Florianová)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Vyrobíková (Kutnarová) – Panková, Nováková, Macurová, Schwarzová, Sladkovská, Tvrzníková, Reichová, Honzová, Čermáková, Strejcovská, Trunečková, Bartošová, Batíková, Vavřínová, Dobisiková
    Finance Novák FBK Jičín: Kociánová (Samková) – Růžičková, Kalinová, Kůželová, Kloutvorová, Chlumská, Žůrková, Pitthardová, Florianová, Zumrová, Ulbrichová, Exnarová, Satýnková, Domonkosová, Müllerová, Kořínková, Mikolášková

    Rozhodčí: Tomáš Kostinek a Ondřej Sochůrek

    Diváci: 75
    bahis siteleri