Litoměřice – PZ Kladno 2:3 (kon.) | Poruba – Vsetín 8:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 2:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
IHC Králové Písek
Neděle 17.01.2016, 13:30Liga juniorů
Partner:
     
    53:05
    Písku se otevírala výborná možnost přečíslení dvou proti jednomu, ale ozval se hvizd rozhodčího, který signalizoval trest Josefu Vlkovi (PIS) za faul kolenem.
     
    39:10
    Jenže budou mít šanci na nápravu. Hráčská lavice Písku je potrestána dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odkroutí Patrik Březina (PIS).
     
    36:32
    Vladimír Hadrava (PIS) podrazil protihráče a jde na trestnou lavici. Následně si zahráli známou hru "Rybičky, rybičky, rybáři jedou!" Martin Polák a jeho jmenovec Koupal s rozhodčími. Společně se všichni naháněli a nakonec zvítězili pánové v pruhovaném, kteří oba chlapce chytili a vyexpedovali na střídačku.
     
    35:24
    Další trest pro domácí barvy. Tentokrát je na lavici hanby vyslán Michal Semrád (HBR), kterému hlavní arbitr vyměřil dvojčičku za podražení.
     
    30:21
    Nejprve se opět vytáhl Luboš Kadlec, jenž na brankovišti zneškodnil dorážku Lukáše Křížka. Po následném brejku sroloval Dušan Mendl (HBR) na zadních prknech protihráče a putuje na lavici hanby.
     
    11:12
    Teď je ale čeká oslabení. Za podražení je totiž vyloučen Jakub Lacina (HBR).

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 16. Drobný (Cejpek), 29. Křížek (Mendl) – 16. Voves, 18. Voves (Koupal, Hadrava), 36. Koutenský (Duchoň)


    BK Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Bušek, Lacina, Bancíř, Mendl "C", Semrád – Cejpek "A", Drobný, Jelínek, Kraučuk, Křížek, Motl, Abbrent, Polák, Přibyl "A".
    IHC Králové Písek: Kadlec (Brož) – Frühauf, Koutenský, Hadrava, Hřebíček, Ruda – Polanský, Březina, Vlk "A", Duchoň "C", Volf "A", Koupal, Voves, Skala, Rod, Jiřinec

    Rozhodčí: Martin Homola – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri