Detroit – St. Louis 1:2 (kon.) | Colorado – Buffalo 2:1 (kon.) | Anaheim – Minnesota 3:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:1 (0:0, 0:1, 2:0)
Buffalo Sabres
Čtvrtek 21.01.2016, 04:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:29 Francois BEAUCHEMIN - 2:1
     
    59:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak tomu se tedy říká závěr třetí třetiny! Domácí Colorado Avalanche se nevzdali a nechtěli čekat na prodloužení, což se jim také vyplatilo a vypadá to, že si dnes odnesou všechny body za výhru v základní hrací době. Poměrně nenápadná akce, která však zaskočila všechny v hale, především pak asi brankáře Lehnera. Pecka z dálky od hráče jménem FRANCOIS BEAUCHEMIN už nikým tečována nebyla, přesto rozvlnila síťku buffalského zařízení. Uvidíme, zda se ještě Sabres o něco pokusí. Asistence: Alex Tanguay.
    49:23 Alex TANGUAY - 1:1
     
    49:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Vše je nakonec úplně jinak. V přesilové hře to nešlo, při hře pět na pět už ano. Poměrně krkolomná situace a také hodně štěstíčka, které nyní přálo domácímu Coloradu. Avalanche ale přesto dokázali dopravit puk do sítě, když využili menšího zmatku na soupeřově brankovišti. První kotouče a zakončení na svou klec ještě dokázal Robin Lehner pokrýt. Doražený touš, který poslal na klec ALEX TANGUAY, už ovšem nezlikvidoval a máme v Pepsi Center vyrovnáno. Něco málo přes deset minut do konce třetí třetiny má tedy zápas nový ráz a máme se asi ještě na co těšit. Asistence: Carl Söderberg, Francois Beauchemin.
    36:38 Evander KANE - 0:1
     
    36:38
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen se první branky zápasu dočkáme alespoň ve druhé třetině. A jsou to hostující Buffalo Sabres, kdo až v závěru druhé dvacetiminutovky otevírá skóre utkání v Pepsi Center. Stalo se tak v přesilové hře. Nic nenasvědčovalo tomu, že by akce Sabres měla být nebezpečná. Jenže pak se Buffalo dostalo přes modrou čáru, zakombinovalo s pukem a EVANDER KANE povedenou střelou zápěstím prostřeluje Semjona Varlamova. Poměrně pohledná branka pro oko diváka a Avalanche nyní budou muset dotahovat ztrátu jedné branky. Využitá přesilovka. Asistence: Jack Eichel, Ryan O'Reilly.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 50. Tanguay (Söderberg, Beauchemin), 60. Beauchemin (Tanguay) – 37. Kane (Eichel, O'Reilly)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Beauchemin, Zadorov, Holden, Barrie, Redmond, Bigras – Tanguay, MacKinnon, Duchene – Landeskog, Söderberg, Comeau – Martinsen, Grigorenko, Iginla – McLeod, Mitchell, Skille
    Buffalo Sabres: Lehner (Johnson) – Bogosian, Ristolainen, Gorges, Franson, Weber, Pysyk – Kane, O'Reilly, Reinhart – Varone, Eichel, McGinn – Foligno, Larsson, Gionta – Moulson, Schaller, Legwand

    Rozhodčí: Mclsaac, Jackson – Driscoll, Murchison

    Diváci: 13 274
    bahis siteleri