Fiorentina – Turín 2:0 (kon.) | Sassuolo – Bologna 0:2 (kon.) | Inter – Carpi FC 1:1 (kon.)
Lazio – Chievo 4:1 (kon.) | Hellas Verona – Janov 1:1 (kon.) | Sampdoria – Neapol 2:4 (kon.)
Palermo – Udinese 4:1 (kon.) | Juventus – AS Řím 1:0 (kon.)
konec
Palermo FC
4:1 (1:0)
Udinese Calcio
Neděle 24.01.2016, 15:00 • Stadio Renzo Barbera, Palermo • Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Trajkovski mohl dokončit demolici Udinese
     
    90
    Aleksandar Trajkovski byl blízko druhé brance, když se na levé straně zjevil zcela sám před Karnezisem. Hostující mág si ale vyběhl, zmenšil střelecký úhel a elegantně zasáhl.
    87. Aleksandar TRAJKOVSKI - 4:1
     
    87
    Palermo právě vstřelilo branku!
    V závěru nabralo utkání neskutečné tempo! ALEKSANDAR TRAJKOVSKI dostal na levé straně dost prostoru ke střele, a tak neváhal a přesně mířenou ranou k pravé tyči počtvrté rozvlnil hostující síť.
    85. Đurđević měl na kopačce čtvrtou branku domácího celku
     
    85
    Následný rohový kop dal základ protiofenzivě, kterou zakončoval Đurđević. Domácí borec si počkal na vhodný moment, ovšem posléze nedokázal Karnezise překonat. Sám na sebe je evidentně velice naštvaný.
     
    84
    Neskutečný Sorrentino! Domácí brankář nyní vytáhl Felipeho hlavičku, za což si vysloužil bouřlivý aplaus publika. Toto byl veledůležitý zákrok!
     
    80
    Závěrečné střídání na straně Udinese. Hrací plochu opouští Badu, kterého nahradí Kone.
    79. Cyril THÉRÉAU - 3:1
     
    79
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Že by nakonec přece jenom došlo k dramatu? Kop od levého rohového praporku přistál přesně na hlavě CYRILA THÉRÉAUA, který míč usměrnil do levé části branky.
     
    78
    Domácí střídají. Gilardino odchází na střídačku, nahradí jej Đurđević.
    77. Achraf LAZAAR - 3:0
     
    77
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Troufám si říci, že je o vítězi utkání rozhodnuto. ACHRAF LAZAAR dostal v poměrně velké vzdálenosti dost prostoru, čehož přesně mířenou ranou k levé tyči patřičně využil.
     
    69
    Po delší době se hra poněkud uklidnila, momentálně se hraje daleko od obou branek. Nechybí však žluté karty, další obdržel domácí záložník Jajalo (PLM).
     
    67
    Druhé střídání na hostující straně. Místo Edenilsona zasáhne do hry Adnan. Jak se tato změna projeví?
    62. Théréau opět neuspěl
     
    62
    Obrovská možnost Udinese, hosté se mohli dostat na dostřel. Zapata perfektně přiklepl do míst, kde číhal Théréau. Snajpr v bílém však trestuhodně zamířil pouze do Sorrentinových rukavic.
     
    56
    Hosté posilují ofenzivu. Odpočinout si odchází Perica, kterého nahradí Zapata.
    56. Oscar HILJEMARK - 2:0
     
    56
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné! Poté, co Widmer zazdil velice solidní možnost, vydali se domácí do protiútoku. Přízemní pas z levé strany poté neomylně usměrnil za Karnezisova záda OSCAR HILJEMARK.
     
    52
    Bude se znovu udělovat žlutá karta. Felipe (UDI) tahal za Gilardinův dres příliš výrazně, a tak je patřičně potrestán. Sice se mu to příliš nelíbí, ovšem více s tím nemůže dělat.
     
    44
    A znovu se bude žlutit, tentokráte se stal obětí Hiljemark, jehož ostrým skluzem dosloval sestřelil Widmer (UDI). Hlavní sudí neváhá a uděluje žlutou kartu.
    35. Robin QUAISON - 1:0
     
    35
    Palermo právě vstřelilo branku!
    Domácí se přece jenom dočkali a své tlaku využívají! Po rychlé akci se balonu ve velkém vápně ujal Hiljemark, který jej následně fantastickou patičkou vrátil ROBINU QUAISONOVI, jehož projektil zamířil přesně k pravé tyči hostující svatyně.
     
    33
    Badu (UDI) zastavil centr rukou, což neuniklo pozornosti hlavního arbitra. Ten neotálel a udělil žlutou kartu. Palermo navíc bude mít k dispozici volný kop.
    31. Gilardinova hlavička byla blízko k úspěchu
     
    31
    Nyní ale byli domácí velice blízko. Čočev nejprve napálil padajícího zadák Udinese. Poté se však ještě odhodlal k centru, který posadil na hlavu Gilardina. Domácí forvard poté hlavičkoval těsně nad.
    27. Gilardino za tento střelecký pokus jistě pochvalu nedostane
     
    27
    Obrovská příležitost domácího celku! Gilardino dostal vynikající míč za obranu, přičemž měl spoustu času a prostoru pro zakončení. V ideální pozici však tuto možnost nepochopitelně zmařil.
     
    20
    První žlutá karta utkání, kterou za zatažení za dres svého soka dostává domácí středopolař Čočev (PLM).
    17. Théréau byl blízko k otevření skóre
     
    17
    První výraznější příležitost utkání, přízemní pas z levé strany dostal do běhu Théréau, jehož ale tato přihrávka zjevně zaskočila. Útočník Udinese nedokázal zakončit. Bude se tak kopat od branky Palerma.

    Libor Kucza

    Branky: 35. Quaison (Hiljemark), 56. Hiljemark, 77. Lazaar (F. Vázquez), 87. Trajkovski (Đurđević) – 79. Théréau (Fernandes)

    Karty:   20. Čočev (PLM), 69. Jajalo (PLM) – 33. Badu (UDI), 44. Widmer (UDI), 52. Felipe (UDI)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 6:9. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:6.
    Palermo FC: Sorrentino (C) – Lazaar, G. González, Goldaniga, Struna – Čočev, Jajalo, Hiljemark – Quaison, Gilardino (78. Đurđević), F. Vázquez.
    Náhradníci: Alastra, Colombi – Balogh, Cionek, Cristante, Đurđević, Maresca, Morganella, Pezzella, Rispoli, Trajkovski, Vitiello.

    Udinese Calcio: Karnezis – Wague, Felipe, Piris – Widmer, Badu (80. Kone), Lodi, Fernandes, Edenilson (67. Adnan) – Perica (56. A. Zapata), Théréau.
    Náhradníci: Meret – Adnan, R. Aguirre, Camigliano, Coppolaro, Guilherme, Heurtaux, Iturra, Kone, Romo, A. Zapata.

    Rozhodčí: Tagliavento – Schenone, Peretti
    bahis siteleri