NY Islanders – Detroit 2:4 (kon.) | Philadelphia – Boston 2:3 (kon.) | Columbus – Montreal 5:2 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 6:3 (kon.) | Dallas – Calgary 2:1 (kon.) | Minnesota – Arizona 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Philadelphia Flyers
2:3 (0:2, 1:0, 1:1)
Boston Bruins
Úterý 26.01.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Torey Krug (BOS) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    58:38
    Michal Neuvirth už je na střídačce a Flyers to zkoušejí ve hře 5 na 5!
     
    58:22
    Wayne Simmonds (PHI) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    58:16
    Flyers vytvořili před bránou Bostonu Bruins obrovský závar, puk ale za záda Tuukka Raska protlačit nedokázali!
    58:06 Brett CONNOLLY - 2:3
     
    58:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRETT CONNOLLY předvedl skvělou teč a s největší pravděpodobností rozhoduje o vítězství Bostonu Bruins v dnešním zápase!! Zdeno Chára na levém křídle od modré čáry nahodil na bránu a Brett Connolly puk fantastickou tečí srazil mezi betony Michala Neuvirtha. Asistence: Zdeno Chára, Kevan Miller.
     
    52:08
    Claude Julien si na střídačce Bostonu Bruins bere Coach Challenge kvůli možnému postavení mimo hru!
    52:08 Wayne SIMMONDS - 2:2
     
    52:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    WAYNE SIMMONDS střílí druhý gól v dnešním zápase a opakuje se vývoj zápasu z posledního střetnutí mezi oběma týmy!! Stav utkání je vyrovnaný 2:2. Wayne Simmond se u levé tyče dostal k puku po nádherné přihrávce Jakuba Voráčka od modré čáry napříč útočným pásmem a uklidil puk do prázdné brány. Tentokrát Wayne Simmonds zamířil přesně do levého horního rohu. Asistence: Jakub Voráček, Michael Del Zotto.
     
    50:55
    David Krejčí napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která se od tyče odrazila do zad Michala Neuvirtha, který se ho snažil reflexivně zalehnout a jeden z jeho spoluhráčů si lehl podél brankové čáry, aby neumožnil Bostonu puk dorazit do brány!
     
    49:11
    Nick Schultz si sjel před bránu pro volný puk a bekhendem bez přípravy vypálil, jeho pokus ale našel pouze Tuukka Raska, který hrudí jeho střelu vyrazil mimo! Další skvělý zákrok finského brankáře a další neproměněná šance Flyers.
     
    47:37
    Wayne Simmonds se ocitl před bránou v další obrovské šanci, jeho střelu z blízkosti pravé tyče ale dokázal Tuukka Rask pravým ramenem vyrazit mimo!
     
    45:36
    Na opačné straně ledové plochy vzápětí musel zasahovat Tuukka Rask, který vleže pravým betonem vyrazil střelu Bruins z levého křídla!
     
    45:15
    Colin Miller před pár okamžiky nebezpečně vypálil z pravého kruhu pro vhazování, Michal Neuvith ale vytáhl skvělý zákrok a pravým ramenem jeho střelu vyrazil mimo!
     
    43:58
    Wayne Simmonds se z ničeho nic zrodil sám před bránou a snažil se zamířit k pravé tyči, jenže jeho střela skončila těsně mimo! To byla obrovská šance.
     
    41:12
    Torey Krug po několikáté v dnešním zápase vypálil od modré čáry, jeho střela ale pouze vyklepala pravý beton Michala Neuvirtha, který vzápětí volný puk rychle přikryl lapačkou!
     
    39:36
    Mark Streit (PHI) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    39:36
    Brad Marchand vypíchl puk jednomu z hráčů Flyers a poté se snažil svůj únik zakončit bekhendovým blafákem, puk ale nad pravý beton Michala Neuvirtha zvednout nedokázal! Byl ovšem faulován.
     
    37:37
    Wayne Simmonds po přihrávce Jakuba Voráčka z pravého rohu útočného pásma spálil na vzdálenější levé tyči obrovskou šanci, když mířil pod horní tyč, Tuukka Rask ale zřejmě holí dokázal jeho střelu vyrazit! Pokud finský brankář kotouč zasáhl, tak to byl spektakulární zákrok.
     
    36:39
    Torey Krug tvrdě vypálil od modré čáry a Michal Neuvirth, který toho příliš neviděl, jeho nebezpečnou střelu vyrazil pravým betonem! Bruins se vzápětí snažili dostat k dorážce. Marně.
     
    31:48
    Brayden Schenn se ocitl u levé tyče v dobré šanci, jeho střela ale našla pouze pravý beton Tuukka Raska!
     
    31:08
    Tak nakonec zahákování byl vyloučen Jimmy Hayes, to ovšem Bostonu Bruins nezabránilo v rychlém protiútoku, po kterém Brad Marchand pálil z levého kruhu pro vhazování mezi betony Michala Neuvirtha, ten ale po rychlém zakleknutí puk ukryl ve své výstroji! Dobrý zákrok českého brankáře.
     
    30:57
    Jimmy Hayes (BOS) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    29:18
    Claude Giroux napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke střele, která směřovala přesně do levého horního rohu brány, Tuukka Rask ale předvedl skvělý reflexivní zákrok a pravým ramenem jeho pokus vyrazil do rohu kluziště!
     
    25:00
    Zach Trotman (BOS) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
    23:45 Wayne SIMMONDS - 1:2
     
    23:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    WAYNE SIMMONDS využívá přesilovou hru a vrací Philadelphii Flyers zpět do zápasu!! Tuukka Rask předvedl po střele Shaynea Gostisbeherea od modré čáry dobrý zákrok, u levé tyče se ale dostal k puku Brayden Schenn, který ho přihrál před bránu Wayneovi Simmondsovi, a ten ho dorazil z blízkosti do prázdné brány. Asistence: Brayden Schenn, Shayne Gostisbehere.
     
    23:38
    Dennis Seidenberg (BOS) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    21:28
    Shayne Gostisbehere vypálil od modré čáry bez přípravy a jeho tvrdá rána s příklepem se od pravé tyče odrazila zpět do hry!
     
    20:02
    Brad Marchand (BOS) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    18:19
    Na opačné straně mohl udeřit Wayne Simmonds, který se před bránou dostal mezi dvěma protihráči do zakončení, Tuukka Rask ale vytáhl skvělý zákrok a pro jistotu zalehl puk!
     
    17:47
    Jimmy Hayes mohl přidat další gól, když se po samostatném úniku snažil puk usměrnit mezi betony Michala Neuvirtha, ten ale předvedl skvělý zákrok a vyrazil puk do rohu kluziště!
    17:27 Brad MARCHAND - 0:2
     
    17:27
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRAD MARCHAND využívá přesilovou hru a dvacátým gólem v letošní sezóně NHL zvyšuje na 2:0!! Zdeno Chára přihrál do pravého kruhu pro vhazování přes šířku útočného pásma Bradu Marchandovi, který bez přípravy zamířil střelou zápěstím pod horní tyč. Asistence: Zdeno Chára, Colin Miller.
     
    15:47
    Michael Del Zotto (PHI) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    13:23
    Philadelphia Flyers se v rychlém sledu dopustila dvou chyb, kterou tentokrát mohl potrestat Patrice Bergeron, který z pravého kruhu pro vhazování mířil mezi betony Michala Neuvirtha, ten ale včas zavřel vrátka a připsal si další dobrý zákrok!
     
    13:17
    Ryan Spooner se na opačné straně ocitl v levém kruhu pro vhazování ve skvělé šanci, jeho střela zápěstím ale našla pouze hruď připraveného brankáře Michala Neuvirtha!
     
    06:03
    Brad Marchand se dostal po přihrávce Zdena Cháry z levého rohu útočného pásma ke střele v blízkosti levé tyče, Michal Neuvirth byl ale pozorný a přikryl puk na ledě po jeho střele lapačkou!
    05:04 Patrice BERGERON - 0:1
     
    05:04
    Bruins právě vstřelili branku!
    PATRICE BERGERON využívá přesilovou hru a střílí svůj devatenáctý gól v letošní sezóně NHL!! Ryan Spooner našel před bránou přihrávkou z pravého kruhu pro vhazování Patrice Bergerona, který do ní nastavil hůl a usměrnil puk mezi betony Michaela Neuvirtha. Asistence: Ryan Spooner, David Krejčí.
     
    04:47
    Torey Krug vypálil na levém křídle z blízkosti modré čáry a Michal Neuvirth jeho střelu směřující ke vzdálenější pravé tyči levým betonem vyrazil!
     
    04:04
    Michael Raffl (PHI) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    03:39
    Na opačné straně pálil z pravého kruhu pro vhazování pod horní tyč Brett Connolly, Michal Neuvirth ale vytáhl skvělý zákrok a zřejmě ramenem jeho pokus vyrazil mimo!
     
    03:14
    Jakub Voráček z levého křídla přihrál z úhlu před bránu, kde našel Waynea Simmondse, jeho střelu z blízkosti ale Tuukka Rask pravým betonem vyrazil a připsal si první ostrý zákrok!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 24. Simmonds (Schenn, Gostisbehere), 53. Simmonds (Voráček, Zotto) – 6. Bergeron (Spooner, Krejčí), 18. Marchand (Chára, C. Miller), 59. Connolly (Chára, K. Miller)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Del Zotto, Gudas, Schultz, Streit (A), Manning, Gostisbehere – Voráček, Giroux (C), Simmonds (A) – Read, Raffl, Schenn – VandeVelde, Bellemare, White – Umberger, Laughton, Weal. Hlavní trenér: Dave Hakstol.
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára (C), Trotman, Seidenberg, C. Miller, Krug, K. Miller – Marchand, Bergeron (A), Connolly – Spooner, Krejčí (A), Eriksson – Beleskey, Kemppainen, Pastrňák – Rinaldo, Talbot, Hayes. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Frederick L'Ecuyer – Brian Murphy, Jonny Murray
    bahis siteleri