Rapid Ústí n/L – FC Atletico Chomutov 5:3 (kon.)
konec
FC Rapid Ústí nad Labem
5:3 (4:1)
FC Atletico Chomutov
Úterý 26.01.2016, 21:00 • Sportovní hala Spartak Krásné Březno, Keplerova 800/56, Ústí nad Labem 7 • Ústecký krajský přebor • 18. kolo
     
    47:48
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Miloslav Moravec zahlédl na levé straně domácí obranou nehlídaného DOMINIKA VALENTU, který snižuje střelou do odkryté branky. Asistence: Miloslav Moravec.
     
    36:06
    Rapid právě vstřelil branku!
    MARTIN DLOUHÝ proměnil penaltu jako zkušený mazák k pravé tyči.
     
    28:58
    Chomutov právě vstřelil branku!
    DOMINIK VALENTA využil zaváhání ústecké obrany a z šesti metrů ze středu prostřeluje Jaroslava Opáleckého. Bez asistence.
     
    23:12
    Rapid právě vstřelil branku!
    Ústí nad Labem znovu skóruje! Matěj Čapek přihrál na hranici pokutového území MARTINU DLOUHÉMU, který přesnou střelou dokonává hattrick. Asistence: Matěj Čapek.
     
    22:11
    Rapid právě vstřelil branku!
    Z přímého volného kopu navyšuje Rapid své vedení! Milan Bialek si v předbrankovém prostoru vyměnil balón s PETREM ŠNÍDLEM, který vyzrál na bezmocného Lukáše Mikloviče. Asistence: Milan Bialek.
     
    19:17
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Atletico se prosazuje z nenápadné akce! Dominik Valenta předal míč PETRU KADLECOVI, který nalezl recept na Jaroslava Opáleckého. Asistence: Dominik Valenta.
     
    10:47
    Rapid právě vstřelil branku!
    MARTIN DLOUHÝ prošel obranou Atletica jako by se nechumelilo a z levé strany posílá domácí do dvoubrankového vedení. Bez asistence.
     
    06:02
    Rapid právě vstřelil branku!
    Pavel Málek nalezl křižnou přihrávkou u levé tyče nikým nepokrytého MARTINA DLOUHÉHO, který neměl potíže se zakončením do odkryté branky. Asistence: Pavel Málek.

    Zdeněk Kamínek ml.

    Branky: 7. Dlouhý (Málek), 11. Dlouhý, 23. Šnídl (Bialek), 24. Dlouhý (Čapek), 37. Dlouhý (pen.) – 20. Kadlec (Valenta), 29. Valenta, 48. Valenta (Moravec)


    FC Rapid Ústí nad Labem: Opálecký – Bialek, Šnídl, Bellada, Málek – M. Dlouhý, Gajdoš – M. Čapek, Klier. Hrající trenér: Martin Dlouhý.
    FC Atletico Chomutov: Miklovič – Šmat, Moravec, Váňa – Kadlec, Valenta – Naďal. Hrající trenér: Marcel Váňa.

    Rozhodčí: Tuček, Hanzlík

    Diváci: 23
    bahis siteleri