Tisková konference k ME ve futsalu (kon.)
konec
Tisková konference k ME ve futsalu

Čtvrtek 28.01.2016, 11:00 • Fotbalová asociace ČR, Diskařská 2431/4, Praha 6 • Tiskové konference
     
    Oficiální část tiskové konference právě skončila (11:28:20)
     
    Nominace České republiky:

    Brankáři:
    Libor Gerčák
    Ondřej Vahala

    Hráči:
    Michal Kovács
    Tomáš Koudelka
    Michal Mareš
    Michal Holý
    Jiří Novotný
    Matěj Slováček
    Jan Janovský
    Lukáš Rešetár
    Vítězslav Hrubý
    Radim Záruba
    Michal Seidler
    David Cupák
     
    Zajímavá otázka, zda-li nastoupí do derby Antonín Hrdina. "Mělo to být překvapení, ale dobře. Hrdina do derby nastoupí, což nás velmi těší", s úsměvem odpověděl Daniel Kolman.
     
    Nyní následují individuální otázky na členy tiskové konference pražských "S".
     
    Daniel Kolman: "Pro nás je překvapení, že derby nebude vysíláno v televizi, kde budou méně atraktivní utkání. Nicméně doufáme, že si tak alespoň více lidí najde cestu přímo na stadion a budou fandit svému klubu přímo na místě."
     
    Při otázce na bezpečnost derby odpovídal David Fryč. Ten konstatoval, že bylo vynaloženo co největší úsilí, aby se derby obešlo bez větších problémů.
     
    Jiří Novotný – hráč Slavia Praha: "Já jsem nebyl v posledních dnech příliš v pořádku. Trápila mě nemoc, ale snad je to již pryč a na zítřejší derby se velmi těším."
     
    David Fryč – trenér Sparty Praha: "Slavia je momentálně v lepším rozpoložení, než my. Minimálně bodově, kde jsou v tabulce před námi. Jak už bylo řečeno, derby nemá favorita a vyhrát může kdokoliv."
     
    Daniel Kolman – prezident Slavia Praha: "Je úplně jedno, jaké je postavení v tabulce. Derby nemají nikdy favorita. Bude to velmi těžká bitva."
     
    Konference se bude nyní ubírat směrem k šestému derby pražských "S".
     
    Ondřej Vahala (brankář Slavie Praha): "Člověk na sobě musí pracovat a jeho výkonnost nesmí stoupat nahoru, dolů. Na EURO se těším velmi moc. Úroveň, jak hráčská, tak i herní bude úplně někde jinde."
     
    Trenér reprezentace Tomáš Neumann: "V dvojutkání s Grónskem jsme si dali jasné pokyny, které jsme v prvním utkání nenaplnili úplně přesně tak, jak bychom chtěli. Něco jsme si k tomu řekli a ve druhém utkání to již fungovalo všechno výborně."
     
    "Tým se dával dohromady v přátelských utkáních s Grónskem, což se vydařilo. Doufejme, že se dá tým po zdravotní stránce dohromady", dodal Mestek.
     
    Předseda futsalového svazu Otakar Mestek: "Jedeme zabojovat o dobré výsledky, zvednou si prestiž. Chtěli bychom jít dál ze skupiny."
     
    Tisková konference začíná pozvolna puštěním video ukázky k nastávajícímu mistrovství Evropy.
     
    Tisková konference byla právě zahájena.
     
    Dobré dopoledne. Dovolte mi, abych Vás přivítal u textového přenosu z tiskové konference, kterou uspořádal futsalový svaz ČR k budoucímu mistrovství Evropy v Bělehradě, které se bude konat 2. – 13.2. 2016. Na tiskové konferenci bude prostor také k chystanému futsalovému derby pražských "S". Začátek tiskové konference je naplánován na 11:00, tak u toho buďte s námi.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    Alan Šrámek