Chabarovsk – Viťaz 1:4 (kon.) | Vladivostok – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Novokuzněck – Záhřeb 5:1 (kon.)
Novosibirsk – HC Slovan 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Soči 3:6 (kon.) | Kazaň – Magnitogorsk 0:1 (kon.)
Spartak Moskva – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
2:5 (1:0, 1:3, 0:2)
Dynamo Moskva
Neděle 31.01.2016, 08:00 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ilja ŠIPOV - 2:5
     
    59:40
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    O vítězi dnešního klání je definitivně rozhodnuto, po více jak dvou minutách se hostům z Dinama Moskva přeci jen daří trefit odkrytou klec Vladivostoku, která sice ještě byla chráněna jedním z obránců, ale ani on nezabránil pátému kotouči v síti Admiralu. Hosté tedy závěr utkání zvládli v pohodě a tohle je pro ně další odměnou. Puk do odkryté svatyně namířil ILJA ŠIPOV, jenž se následně mohl radovat. Asistence: Alexej Těreščenko, Dmitrij Višněvskij.
    Arťom FJODOROV - 2:4
     
    48:50
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Na světě je další využitá přesilovka hostujících hráčů Dinamo Moskva, ti se sice moc dobře nerozestavěli na začátku své početní výhody, ale její druhou část už zvládli velice dobře. Po rychlé kombinaci ze strany na stranu obdržel kus černé gumy na hokejku ARŤOM FJODOROV, jenž svým druhým gólem v utkání a s úsměvem na rtech posílá Moskvu do vedení o dvě branky. Teď to bude pro hráče Admiralu Vladivostok zase ještě o nějaký kousek těžší. Uvidíme, jak si s tím domácí poradí. Asistence: Dmitrij Višněvskij, Alexej Cvetkov.
    Maxim KARPOV - 2:3
     
    36:49
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Při hře ve čtyřech sice branka ani na jedné straně nepadla, ale když se mužstva dostala zpátky do plného počtu, už se radují muži Dinama Moskva. Opět chyba Admiralu Vladivostok před vlastním brankářem, kde se otevřela vrátka. Ale důležitá byla především šikovnost MAXIMA KARPOVA, jenž se nebál jít sám proti třem hráčům soupeře v modrém trikotu. A nakonec tento hokejista po krásné individuální akci propasíroval kus černé gumy mezi betony domácího ochránce svatyně Bobkova. Asistence: Dmitrij Sinicyn, Andrej Alexejev.
    Ansel GALIMOV - 2:2
     
    24:35
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je tedy branková smršť, která pokračuje i nadále a máme vyrovnáno ve Vladivostoku na 2:2! Znovu se s tím Dinamo vůbec nepáralo a celkem s klidem na duši poslalo kotouč do sítě brankáře Bobkova. U zrodu celé akce stála trojice hráčů v bílem trikotu, na konci se ke střele do horní poloviny klec dostal ANSEL GALIMOV, jenž pravděpodobně hodně zaskočil nejen hráče na ledě, ale i většinu přítomných diváků v hale. Budeme tedy sledovat znovu vyrovnanou bitvu. Bez asistence.
    Arťom PODŠENDJALOV - 2:1
     
    23:14
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak pozor, to jsou hodně zajímavé chvíle na začátku druhé třetiny a fanoušci v hledišti se rozhodně nudit nemohou. Trvalo to jen deset vteřin a Jerjomenko a všichni hostující hokejisté se musejí chytat za hlavu. Velice rychlý protiútok totiž dokázali muži Admiralu Vladivostok založit a těžili z toho velmi hbitě, když se prosadil krásným zakončením z první ARŤOM PODŠENDJALOV. Navíc je to trefa ve vlastním oslabení. Asistence: Alexander Kuzněcov.
    Arťom FJODOROV - 1:1
     
    23:04
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Ale teď už je vyrovnáno a hostující tým Dinamo Moskva nakonec přesilovku v pěti proti třem využívá, i když už se zdálo, že i s touto variantou budou mít Moskevští další trable. Poměrně pohledná kombinace, kterou nakonec hokejisté v bílých trikotech předvedli, kus černé gumy poté po střele z první do sítě poslal ARŤOM FJODOROV. Tady už to brankář Bobkov mohl stihnout jen velmi těžko. Asistence: Alexej Cvetkov, Ansel Galimov.
    Dmitrij LUGIN - 1:0
     
    14:32
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen tu máme využitou přesilovku, nakonec se domácí opravdu dočkali. A je nutno konstatovat, že tato vedoucí branka je zasloužená, protože Admiral Vladivostok měl od začátku zápasu mnohem více ze hry a navíc si počínal mnohem více sebevědomě než zaskočení hosté. Vladivostok se v klidu usadil v pásmu soupeře a před brankou stojící a pohotový DMITRIJ LUGIN uklidil kus černé gumy za brankáře Jerjomenka. Tentokráte domácím pomohl určitě také důraz na brankovišti. Jak budou v následujících momentech reagovat hosté z Moskvy? Asistence: Oskars Bartulis, Mikhail Fisenko.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 15. Lugin (Bartulis, Fisenko), 24. Podšendjalov (Kuzněcov) – 24. Fjodorov (Cvetkov, Galimov), 25. Galimov, 37. Karpov (Sinicyn, Alexejev), 49. Fjodorov (Višněvskij, Cvetkov), 60. Šipov (Těreščenko, Višněvskij)


    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Bartulis, Blum, Kinrade, Zemčjonok, Kosmačjov, Lisov – Fisenko, Lugin, Alexandrov – Makarov, Podšendjalov, Kuzněcov – Booth, Dugin, Voronin – S. Alševskij, J. Alševskij, Jakovlev
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Osipov, Mironov, Hietanen, Višněvskij, Robinson, Sinicyn, Solovjov – Těreščenko, Pestuško, Brjukvin – Babenko, Kokarev, Gorovikov – Cvetkov, Galimov, Fjodorov – Alexejev, Igumnov, Karpov – Šipov

    Rozhodčí: Gašilov, Odins – Lazarev, Raming

    Diváci: 5 550
    bahis siteleri