Srbsko – Slovinsko 5:1 (kon.) | Španělsko – Maďarsko 5:2 (kon.)
konec
Srbsko
5:1 (1:1)
Slovinsko
Úterý 02.02.2016, 18:30 • Kombank Arena, Bělehrad, Srbsko (kapacita 25000 míst) • Mistrovství Evropy • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    39:31
    Slobodan Janjić si ještě vytvořil obrovskou střeleckou příležitost, tváří v tvář Alenu Mordejovi ale neuspěl!
    33:07 Marko PRŠIĆ - 5:1
     
    33:07
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Slovinci při powerplay ztratili míč a střelou přes celé hřiště do prázdné branky se prosazuje MARKO PRŠIĆ! Asistence: Slobodan Rajčević.
     
    29:47
    Za faul na Stojkoviće je po srbské brance ještě žlutou kartou potrestán slovinský hráč Kristjan Čujec.
    29:47 Mladen KOCIĆ - 4:1
     
    29:47
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Srbové přidávají další branku! Miloš Stojković vybojoval míč na vlastní polovině a z rychlého brejku se další střelou mezi nohy Alena Mordeje prosazuje MLADEN KOCIĆ! Asistence: Miloš Stojković.
     
    27:41
    Velká šance Slovinců! Trochu šťastně se míč odrazil k Osredkarovi, který jej přiťukl Kristjanu Čujecovi, jehož rána ovšem mířila nad branku!
    26:15 Slobodan RAJČEVIĆ - 3:1
     
    26:15
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Srbský kapitán Marko Perić opět ukázal svou velikost! Nejdříve se uvolnil přes Čujece, poté zvládl ještě jeden souboj a přihrál do dobré pozice pro SLOBODANA RAJČEVIĆE, jehož první pokus ještě Slovinci zastavili, ten druhý už ale skončil v síti! Asistence: Marko Perić.
    20:36 Mladen KOCIĆ - 2:1
     
    20:36
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Obrovský tlak si dokázali na začátku druhého poločasu vytvořit Srbové a jsou zaslouženě odměněni vedoucí brankou! Marko Perić na levé straně zasekl míč, přihrál zpátky na MLADENA KOCIĆE, jehož nepřesnou střelu tečoval Igor Osredkar přesně mezi nohy brankáře Alena Mordeje! Asistence: Marko Perić.
     
    17:55
    Další výborná šance domácích! Slobodan Rajčević se na levé straně krásně uvolnil a jeho ránu pod horní tyč vytěsnil Alen Mordej na rohový kop!
    17:36 Marko Perić a jeho nádherná střela končící na tyči.
     
    17:36
    Nádherná akce domácího kapitána Marka Periće, který se uvolnil přes Vrhovce a jeho ránu zastavila až spojnice slovinské branky!
     
    16:44
    Obrovská chyba Slovinců, na této úrovni málo vídaná. Slovinci totiž podruhé přihráli brankáři a Srbové tak budou mít možnost rozehrávat volný kop z dobré pozice.
     
    14:12
    Prvním potrestaným Srbem žlutou kartou v dnešním zápase je Mladen Kocić, který faulem zastavil průnik Alena Fetiče.
    13:46 Slobodan JANJIĆ - 1:1
     
    13:46
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Srbové vyrovnávají díky slovinské nedisciplinovanosti! Desetimetrového kopu se výborně zhostil SLOBODAN JANJIĆ a ranou mezi nohy Alena Mordeje vyrovnává!
     
    13:45
    Rok Mordej opět fauloval a Slovinci už mají šestý faul, Slobodan Janjić tak bude kopat desetimetrový kop!
     
    12:28
    Po dlouhé době se Slovinci dostali do zakončení a hned z toho byla obrovská šance! Po krásné kombinaci sám před brankou střílel Uroš Kroflič, střela mu ale vůbec nesedla a míč skončil mimo branku!
     
    11:50
    Nakonec pálil Mladen Kocić, Alen Mordej ale skvělým zákrokem jeho ránu vyrazil na rohový kop!
     
    11:48
    Dalším tvrdým zákrokem se proti Stojkovićovi předvedl Rok Mordej a je druhým potrestaným hráčem žlutou kartou v dnešním zápase.
     
    07:23
    Po trochu ospalém začátku se Srbové dostávají více do hry, po zákroku na Kociće nyní budou mít Srbové možnost velmi dobré standardní situace. Slovinský kapitán Igor Osredkar za svůj faul navíc dostává žlutou kartu.
     
    05:23
    Alen Fetič získal míč na pravé straně a po rychlém sprintu mířil bodlem na zadní tyč, brankář Aksentijević výborně zasáhl!
    02:36 Igor OSREDKAR - 0:1
     
    02:36
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Slovinci se ujímají vedení! Po rozehrání standardní situace se na zadní tyči objevil zcela volný IGOR OSREDKAR, který dává vůbec první branku na letošním šampionátu! Asistence: Gašper Vrhovec.
     
    Jedním z hlavních rozhodčích dnešního zápasu je český sudí Ondřej Černý!

    Adam Lacek

    Branky: 14. Janjić (10 m kop), 21. Kocić (Perić), 27. Rajčević (Perić), 30. Kocić (Stojković), 34. Pršić (Rajčević) – 3. Osredkar (Vrhovec)

    Karty:   15. Kocić (SRB) – 8. Osredkar (SLO), 12. R. Mordej (SLO), 30. Čujec (SLO)


    Srbsko: Aksentijević (Momčilović) – Perić (C), Janjić, Kocić, Rajčervić – Živanović, Lazić, Simić, Rakić, Radovanović, Milojević, Pršić, Stojković. Trenér: Aca Kovačević.
    Slovinsko: A. Mordej (Puškar) – R. Mordej, Osredkar (C), Čujec, Vrhovec – Kroflič, Hozjan, Štendler, Fideršek, Širok, Fetič, Sovdat. Trenér: Andrej Dobovičnik.

    Rozhodčí: Ondřej Černý (ČR), Alessandro Malfer (Itálie)

    Diváci: 11000
    bahis siteleri